Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 nileppezdel said: Brecilian forest eyv:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 fir3blad3 said: Redeagle said: 3 mage 1 tank şeklinde oynuyorum. Satıcılar potion restock yapmıyor mu yahu? Ejder kesmeye gitcem dükkanlarda pot yok :( 3 tane mage in var hiç birisinde pot yapma skillin yok mu? Varsada niye kullanmıyorsun :) Basicten başka yoktu herb skili. Kullanmadığım roguelardan birine 6-7 lvl atlattım sırf herbe puan verdim :D Ama bu seferde normal mana pot için reçete bulamıyorum :D Malzeme toplamayı çok sevmediğimden başta hiç aklıma gelmedi pot yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bioware gerçekten çok iyi iş çıkarmış. İlk defa bir oyunu bitirmeden "bitse de başka karakterlerle yeniden oynasam" diye içimden geçiriyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mighty_THoR said: redcliff de gece savunması nasıl bitiyor 20 dakika combatta kaldım hala adam geliyor easye aliyosun 2 dakkada bitiyo, yoksa on kere bastan yapiyosun ve adamlarin sonu yok, bide ali star hirtosuyla daha da kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 lan dwarf nobleız iyi güzelde :p spo exile olunca itemlar gitti, e tabi dlclerden gelen itemlarıda aldılar, blood armor felan vardı 7.5g mu ne ediyodu vendor fiyatı, bilseydim satardım olm yukarı sürülmeden lol - bide : çotank! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Kaede said: imoen - 100 influence + device skill 4 kas bütün kapıları, chestleri, trapleri vs halletsin. sustained dps + roguetree den debufflar. OP son şarkı. questini yapana kadar polyanna karakter sonra güzelleşiyor imoen dediin lelyana mı huee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 leliana evet baldur2 deki imoenin kopyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Omnipotent mage built; Developer'lardan biri yazmış offical forumlarda said: Ok, ok, I give. I'll post a simplified example, it should be enough to get you started. After that, it's up to you guys to try it out, and add your helpful tips and variations. Disclaimer: This is for people who are having problems finding a powerful mage build. Use it at your own discretion, for the sheer power of such a build could corrupt even the purest souls amongst ye. This build is called a "Shatter Build". You will need 3 mages, including your PC. Spec your two offensive mages into Cone of Cold, and Stonefist. Enemies frozen by cone of cold are "Shattered" for an insta-kill upon every Critical Hit, and every Stonefist knocks them down, which also causes a Shatter. See where I'm going with this? ;) Even enemies with full HP can be Shattered if they are frozen. CoC is an AOE that can feasibly stop an entire group in their tracks, especially if you use the terrain to your advantage (doors, narrow pathways). Your fourth character choice is up to you, but whatever he/she may be, you will want bonuses to critical strike ability. Now, go forth and experiment! If you want even more details, I will continue answering PMs to that effect, but I think if you have the basic premise down, you will be fine. You may even find a more effective variation on this than we did. Happy hunting, Dragon Agers! Ya bi de 2 mage'i bilmem şuraya spec et demiş ama oyunun büyük çoğunluğunda NPC'ler kendileri otomatik level atlıyor yani eğer level atladığı sırada parti'de değillerse istediğim şeylere puan veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bilmeyenler vardır muhtemelen. Quickbar slot sayısını artırmak için kilidi kaldırıp barı sağa doğru sürüklemeniz yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ewt bende bugün dikkat ettim ona mage 14+ lvl dan sonra zulüm oluyodu o kısacık bar -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 madem sen tip: vermişsin bende veriyim newbie ve begginerlar için farklı potlar farklı cooldownlarla çalışıyo yani lesser heal potun hemen ardından saniyesinde normal heal pot içebilirsiniz mesala ve backpackinizde olan hediye eşyaları (mor yazı gift yazıyor) grup elemanlarınızın ressimlerine sürükleyerek inventory ekranında verebilirsiniz ama dikkat edin bazı eşyalar bazı elemanlar için farklı anlam taşıyor ve doğru kişiye verirseniz görev açılabiliyor yada extra kalıcı stat veriyor ona dex/cunning vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 o shatter combo ilk boss combatta ağzına tokadı yiyor hardda onuda yazsaymış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 pekaziz said: Quickbar slot sayısını artırmak için kilidi kaldırıp barı sağa doğru sürüklemeniz yeterli. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 pekaziz said: Bilmeyenler vardır muhtemelen. Quickbar slot sayısını artırmak için kilidi kaldırıp barı sağa doğru sürüklemeniz yeterli. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 istanbulda avrupa yakasında kutulu bir şekilde edinebileceğim bir yer var mı geldi mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Yaklaşık 3 gündür aralıksız oynuyorum (wowdan, uykudan ve yiyip içmeden arta kalan zamanlarda), oyunun %24'ünü görebilmişim daha. Abi cidden harika oyun, öteki ırkları/sınıfları denemek için sabırsızlanıyorum. Bir de soru sorayım. Ana karakterim sword/shield üzerine uzmanlaşmış durumda ve tier4 skillere sahibim. Yalnız en kıytırık okçular bile feci hırpalıyor elemanı. 4-5 saniye içinde hayvan gibi hp götürüyorlar. Bir sorun yok mu bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ya salla onu da barter (skill) yok bea. harbi süper oyun bi bu açıdan boka sarıyor. abi 120 altına yüksük var, 170 altına kılınç var nası alıcam ben onu sorması ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 almayı ver bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 abi ne zevki kaldı ki oyunun o zaman (şaka yav tabi zevki kaldı da:P). ben neden o zaman gidip bütün kasaları açim. sırf kasalar için yanımda bi de rogue bulundurim ki o vakit? alırken 1/4 fiyatına alıyor bütün alıcılar. satarken de kaktırıyolar. ha tamam belli bir fark olur ona eyvallah ama arkadaş ben dwarf armor u gidip surface ta çok rare olduğu yerde satınca da aynı parayı alıyorum diğer yerlerde de. gem leri gem merchant a satınca da aynı parayı alıyorum alakasız goods merchant a da. ne anladım ben bu işten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 lelianaya ikinci spec assassin vermek pek datlu oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben 3. de verdim salak salak yanlıs skill verdigim için ama haklısın kesinlikle şapır şapır kütür kütür oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 lady of the forest = rinoa benzerliği sadece benim gözüme çarpmadı dimi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yeni patch çıkmış sanırım, easy yi daha easy yapip, normalde damage defans vs arttırıyormuş. Bi de bittikten sonra world de devam ettirmeyi sağlayan bişey çıkarsalar ya. Oyun bittikten sonra yaparım herşeyi diye atladım hep. Sonra çat diye bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oyunun multisi multi oynamanın yolu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 boşver onu expansion çıkarsınlar biraz önce. birde bu dlc ler sadece bioware tarafından mı yapılabiliyor? funmade dlc lerde mümkünmü yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar