Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 witch gone wild, huzur içinde yatabilirim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Asdasfdasf :D tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kangax a damage verebilen var mı ? bi de oyun bitiyor mu hikayeyi bitirince söylesenize fsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Sparkcaster said: loading sırasında çıkan yazı "if all else fails, go for the eyes" (tu)(tu) ah minsc aah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Kaede said: ohhhhhhhh 4 parça juggernaut aldım sonunda. 4. parça en kolayı oldu hiç beklemiyordum bu kadar kolay olmasını ehue deli gibi resist veriyorlar keşke flemethi kesmeden önce bulsaydım da kıçım başım pişmeseydi yarım saat boyunca Yeni yetme grubumla gittiğimde eşek sudan gelene kadar pull çekmişti revenantlar. Az önce kasarak ilkini devirdim :) Flementhi almadan önce parçaları alayımda rahatlayayım diye düşünmüştüm bende :D Ama çok pot. harcıyorum ya. Satıcılar restock yapıyorsada ben görmedim. Potsuz kalıcam oyunun yarısında ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 offffffffff wynne hikayesi felaket ya böyle bi anlattı ;_; elflerin ve werewolfların hikayeside çok güzeldi çok emek vermiş bioware dragon age e valla mass effect jade empire gibi tırışka hikayelerden sonra bu kadar ayrıntıya doyulmuyor sıpo yapalım ne olur ne olmaz morrigan secks bu sırada morriganla ilişki kopma noktasına geldikten sonraki make up event ne zaman yada triggerı nedir bilen varmı ? şırfıntı surat asıyor ama imoene yan gözle bakınca ayar vermesini biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 tek kelime ile muhtesem bir oyun, hikaye.. BITMESIN OYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Gangren said: Kaede said: grand oak süper ya ahah ne güzel konuşuyor öyle :3 bide arkasındaki kamp eventini yapan varmı ? yüksek mental resistance falan mı gerekiyor ? event spoiler 4 kişi yatıyor 3 kişi uykuda gg geriye sürekli neneka kalıyor onun da greater shade kesme ihtimali yok anasını satim Bana Morrigan ile geldi, Cone of Cold, falan filan, yattara :p yok abi hiç kimse uyumuyor doğru şeyleri seçersen. direkt çatır çutur yatırıyosun, çoook basit:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Gangren said: Kaede said: grand oak süper ya ahah ne güzel konuşuyor öyle :3 bide arkasındaki kamp eventini yapan varmı ? yüksek mental resistance falan mı gerekiyor ? event spoiler 4 kişi yatıyor 3 kişi uykuda gg geriye sürekli neneka kalıyor onun da greater shade kesme ihtimali yok anasını satim Bana Morrigan ile geldi, Cone of Cold, falan filan, yattara :p ben yaptım da ballımıyım ? bende 2 kisi ayakta kaldı biri Wynne ile rogue du sanırım, revive + aoe heal 4 v 1 gg oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 doğru sırası mı varmış onun ? farketmedi gerçi wynne in aoe res bastığını hatırlatıldıktan sonra ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 valla bilmiyorum bende ilkinde herkes uyudu benim dışımda sonraki seçimlerde farklı diyaloglar seçince kimse uyumadı ve kestim yani. fark ediyor sanırım diyaloglar. fade alemi ile alakalı öneri sorduğum soruyu geri aldım ve diyorum ki rüya aleminde spirit formu aldıktan sonra aman her yeri bi baştan dolaşın. en az 5 adet permanent gelişim alıyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 rahat 10 tane var en az o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Aaaa dayanamıyorum alıcam oyunu bekle beni steam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 demin hard da 1 tane revenant kesmek için tam 2 saat harcadım 1 fanged skeleton 1 chain ve paralyze atan mage 2 skeleton spawn oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 lan bütün hafta sınavım var niye çıktı ki bu oyun, alamıyorum kendimi oynamaktan, kesin kalcam fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oak amcanın ordakini kesemedim ben resmen, dps yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oak ın ordaki imkansız zor yani dedim ya 2 saat uğraştım, lair girişindekini 2. denemede kestim allahım wowun çoğu raidinden zor şu revenant encounterları taktik yapıyosun bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oyunu turkiyede satan var mı? pati ahalisi nasıl edindi bu oyunu. internetten ekstra quest vs indirenler var sanırım. nereden ne sekil edindiniz. yazıverin lutfen bulamadım ben hic bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Lopeth said: rahat 10 tane var en az o da ya 10 tane var onu demiyorum. spirit form aldıktan sonra spirit doorların arkasına da gidebiliyorsunuz ki onların arkasında en az 5 tane daha var dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yalancı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Lopeth said: oak amcanın ordakini kesemedim ben resmen, dps yetmiyor Tepenin üzerinde revenant çıkan yeri diyorsan, ben paso morriganla revenanta cone of cold basarak hareket edememesini sağlayıp geçebildim. Adama işleyecek bir adet stun büyüsü bulmak ve o büyüyü atanı hayatta tutarken yandaki küçük minionlarıda kesebilmek lazım. Bu arada 4. mezarı bulamadım bende. Oak'ın orda bir adet var. East haritasında iki tane buldum. 4. nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 4. elf ruinlerinin içinde fountain ve altar olan bi yere gelicen orayı geçince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 karaktere force field atinca aggro kaybetmiyormus yeni farkettim... alistair'in butun isi taunt atip force field icinde heykel gibi dikilmek artik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 lopeth biraz azalt bence dragon age i:D O değil de abi barter muhabbetini nası yapıyosunuz. her zaman satarken 1/4 ten mi satıcaz. kanıma dokunuyo lan. alırken bazen 2 kat para veriyoruz satarken tırt 1/4 fiyatına satıyoruz. bi tane belt geldi yok efenim gain i artırıyo falan diye, takıyorum aynı çıkartıyorum aynı. barter olayını iyi yapmamışlar oyunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 HellHound said: karaktere force field atinca aggro kaybetmiyormus yeni farkettim... alistair'in butun isi taunt atip force field icinde heykel gibi dikilmek artik :P bi de prison atip sonra force field atınca güzel patlıyor ortalık kombo muhabbetinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar