fenris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 baldur icewind deki action bar gibidir(diye umuyorum).1-2-3 diye kısayol atamışlardır.benim hoşuma gitti ss.arkaplanlar infinity den sonra bişeye benzemiyordu.bunda ii olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 off nasılda ihtiyaç duyuyorum şöyle bi oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Arkaplanlar iyi hoşta portreler rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 neyse ki kamera dönüyor gibi. nwn2'den çok ilerlemiş gözükmüyor sanki grafikler ama olsun. (low shadows ayarıyla mı ss çekip koymuşlar yani heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bir de SS çok dandik yerde alınmış. Gameplay video da çok daha güzel gözükür. Fakat portreler cidden kötü olmuş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 portre çizeceklerine 3d suratları koymuşlar olmamış.bi çizerle anlaşmaları lazım. tercihen icewind 1 inki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Cleglaw- said: off nasılda ihtiyaç duyuyorum şöyle bi oyuna aynen baydım mmo lardan yaw şöle güzel hikayeli adam gibi bir single oyun istiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ingame combat sshot i, aci itibariyle guzel olmus. 4 kisilik grup gozuken ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://ve3dmedia.ign.com/images/03/26/32613_DragonAge-10.jpg http://ve3dmedia.ign.com/images/03/26/32610_DragonAge-07.jpg http://ve3dmedia.ign.com/images/03/26/32611_DragonAge-08.jpg http://ve3dmedia.ign.com/images/03/26/32608_DragonAge-05.jpg http://ve3dmedia.ign.com/images/03/26/32607_DragonAge-04.jpg İzometrik çok yakışmış oyuna ya. Sanki Baldurs Gate'i 3D oynuyor gibi gözükmüş.Bu arada oyunda NWN gibi istediğin açıya alabiliyorsun sanırım. İyice heveslendim şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 devamlı kalabalık grup mu geziliyor acaba yoksa solo mümkün mü acep onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 tamam, gelsin artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sam said: devamlı kalabalık grup mu geziliyor acaba yoksa solo mümkün mü acep onu merak ettim. fallout gibi değildir heralde.ama bg leri icewindleri de sololamak mümkün sonuçta.çok istiyosan öyle kas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mekanlar çok hoş olmuş. Müziklerini kim yapıyor acaba oyunun. Güzel bir hikaye üstüne oturturlarsa artık portreleri manual değiştirir oynarız. İstenince hala güzel rpglerin yapılabileceğine iyi bir örnek olucak gibi. Son yıllardaki faillerin üstüne iyi gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://www.gametrailers.com/player/36932.html Gameplay. İzometrik iken çok tatlı olmuş oyun ya. Fakat 3rd Person pek yakışmamış. Neyse iyi ki istediğimiz gibi oynayabileceğiz. Ayrıca bir çok izometrik RPG'nin aksine oyun içi cinematicler çok olacak gibi. Bir de en son Ogre'u öldürüşü çok tatlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Oyun motorunun third persona izin vermesi bile esasında hoş bir durum. Özellikle oyun içi motoru ile cutsceneler çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://vault.ign.com/View.php?view=editorials.detail&id=75 Yılın RPG'si mi geliyor? said: Spells in Dragon Age can interact with each other. For example, the enemy can slow you down by making the floor slick with grease. If you’re battling a mage, he could also cast a fireball spell to light up the grease. But your mage can also counter that with a blizzard spell, immediately putting out the fire. Ohhh yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Grafikler baya iyi, baldurdaki aksyonu yakalayabilirlerse güzel olur. Senaryoya dair bişey göremedim hala ama ortalama bi bio oyunu olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Orjinal setting olduğu için sağlam bir seneryo geliceğini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yanlış anlamadıysam büyük ölçüde kişiselleştirilebilen ayarlar içeren, next-gen bir baldurs gate yapma iddiası taşıyorlar. işin başında bioware var zaten. merakla ve heyecanla bekliyoruz ailecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kaede said: Orjinal setting olduğu için sağlam bir seneryo geliceğini pek sanmıyorum. tam tersi de olabilir.nvn da FR lore un içine etmişlerdi (o elaith merhaba deyip hayat hikayesini anlatınca çok gülmüştüm) mesela.yani öyle çok aman aman faydalanamıyabiliyorlar settinglerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 E hadi çıksın single rpg özlemimiz son bulsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kendi Setting'leri olması ters de tepebilir, çok iyi de etki edebilir.FR olsa ne gibi avantajı olacaktı? Herkesin bildiği bir evren olduğu için alışma evresi olmayacaktı. Bilinen bir iki NPC koyup süslüyebilceklerdi falan filan. Fakat bu şekilde de daha özgürler ve oyunun teknik olarak yapımı ne kadar 4-5 seneyi aşmasada, sanırım Lore olarak yaklaşık bir 10 senedir filan kasıyorlarmış. Ayrıca büyük ihtimalle devam oyunları da gelecek. O yüzden ben güzel bir Lore bekliyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 third person bok gibi bence ama izometrik mükemmel. çok sevdim o izometrik görüntüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ssj4songoku said: http://vault.ign.com/View.php?view=editorials.detail&id=75 Yılın RPG'si mi geliyor? said: Spells in Dragon Age can interact with each other. For example, the enemy can slow you down by making the floor slick with grease. If you’re battling a mage, he could also cast a fireball spell to light up the grease. But your mage can also counter that with a blizzard spell, immediately putting out the fire. Ohhh yea. ice storm basıp blunt silahlarla "asta la vista baby" yapabilecek miymişiz? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bilmiyorum da, birşey duydum çok üzüldüm. Oyun da Multi-Player olmayacakmış. Oynsa 3-4 birlikte herkes 1 karakteri kontrol etse ne zevkli oynanırdı single-player campaign :(. Hatta bir yerde toplanır 2-3 gün paso oynardık falan filan cart curt . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar