Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 BlackRose said: nwn'de var da mesela nwn2'de (bunu beklerken taze taze oynadım ordan biliyorum :p) kırarak açarsan sandıkların içindeki adam gibi lootu da kırmış oluyosun bi işe yaramıyo yani evet orası öyle tabii, sadece söylenmemiş olmasın diye ekledim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 dwarf sarayı Ben oyunun aksiyonundan çok hikayesine bayıldım, dwarf sarayındaki taht kavgaları çok heyecanlı geçiyor. Ufak kardeşimin böyle bir şeytanlık planlayabileceğini hiç tahmin etmezdim. Ama elbet birgün layık olduğum tahtıma döneceğim, gidişim suskun olmuştuuu amaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bi soru daha mage towerında bi tane demon var seduce etmiş adamı, odaya girince diyalog oluyo falan, adamı öldürünce hakkaten ölüyo dimi? adamı öldürmeden diğerlerini öldüreyim belki etkiden kurtulur falan dedim denedim 2 kere çok fena ağzımı kırdılar, boşuna denemiyim öyle bişey yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 adam ölüyor her halükarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 tamam teşekkür ettim cevaplar için(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 "Tatar Ramazan" said: Ben oyunun aksiyonundan çok hikayesine bayıldım, dwarf sarayındaki taht kavgaları çok heyecanlı geçiyor. Ufak kardeşimin böyle bir şeytanlık planlayabileceğini hiç tahmin etmezdim. Ama elbet birgün layık olduğum tahtıma döneceğim, gidişim suskun olmuştuuu amaaaaa... spoiler BREH ZINDIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 off kac gundur oynuyorum, hayatimi silktin bioware. Bitek elfler kaldi. Ben son derece pasif oynuyorum oyunu bu arada, ne dragonu, ne de flemeth'i oldurdum, ikisini de barisci yollarla salladim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Kaede said: wynne nasıl op karakter olmuş öeaahh hardda combatlar zorluyordu aldım nenekayı takıma açıyorum tauntu alıyorum agroyu oohhşş aoe atarak biçerdöver gibi geziyorum support/heal büyüleri çok abartı olmuş gibime geldi benim. dd, cc, aoe falan bayağı fason hex ler dışında saolsun sayesinde load ekrani gormez oldum, oxford support kelimesinin karsisina resmini koyacakmis wynne'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 wynne geldikten sonra wipe oranım resmen %1 e felan düştü. O kadar çok yatıyorduk ki. Ayıp düzeyde idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 steamden alanlar, sizde de iki farkli cd key var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Main de healersa Wynne gelince çift healer oluyor. Hard için epey rahat eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 wynnele su an tanistim, oyle kendi halinde bi teyzeye benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 kopek nası ya? varmı kullanan? gerçi kimi kesecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oyh memegan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 En sonunda indirebildim oyunu, hemen giriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aquila said: steamden alanlar, sizde de iki farkli cd key var mi? iki tane deluxe için var bi de pre order için, toplam 3 key var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hmm benimki normal, iki tane normal key var, nedne iki tane onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 birinde deluxe cd key yazıyo, diğerinde deluxe game cd key :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bazı oyunlar 2 keyli oluyor. Birini yüklemede, öbürünü oyun içi online atraksiyonlarda authentication için kullanıyorsun. Steam'den aldığım bir başka oyun da öyleydi. Belki senin Dragon Age de öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 neyse healersiz olmuyo lan hic, millet yatip yatip kalkiyo. alistair yalama oldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 normal oyun için steam alanlara bide mail gelcek galiba ilk dlc yi free indirmeleri için bi keyde ordan. deluxe de dahil içine zaten hepsi. bide ilk patch çıkmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Quel-Thul said: kopek nası ya? varmı kullanan? gerçi kimi kesecek Köpek sağlam, aoe stun var baya işe yarayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oyunu bitirdim sonunda. ama bioware'e koyayim, bi suru baslangic hikayesi disinda, sonuna da ilginc bir olay koymuslar. onceden aldigim save ile son combati bidaha yapacam sirf gormek icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oynadıkça anlıyorki insan oyunda çooooook emek var. Bu kadar uğraştıktan sonra this is the new shiiieet gibi ucuz pazarlama teknikleri kullanmalarına hak veriyor insan riske atılabilecek bir proje değilmiş dragon age circle of the magi yi bitirenler beni aydınlatabilirmi 2 tane quest bitmedi ordaki, summoning de 4. yüde yaptım bişey olmadı bi tane tip çıktı arl foreshadow mu ne bi satır bişey diyip kayboldu. Daha sonra geri dönüyormuyuz kuleye restorelanınca falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 son circle'i da yapacaksin, bi yaratik cikiyor, onu pataklican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar