Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 olmuyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ya be biğici actım cok şamar yiyorum nolcek böle?:) ilk char olarak warrior mu acsam nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 onden warrioru tauntlatırsan sana pek wuran olmuor. su onceki soruma cevap werene + rep ve terzasine tıklıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dwarf warriorumu kaybettim, hükümsüzdür efenim. evet çoook fazla kastı ve baştan başlamaya karar verdim. hem bu defa side questlere daha çok dikkat ediyorum falan. Büyücü açtım cayır cuyur indiriyorum. sardius said: ya be biğici actım cok şamar yiyorum nolcek böle?:) ilk char olarak warrior mu acsam nedir bu arada bu oyunda mage oynayamayan hiç bi oyunda oynayamaz öyle söyleyeyim. resmen imba mage ler ki bence biraz bugımsı bişey. her yaratıkta %70-80 gücü tek mage götürüyo, diğerleri de tank görevi görüyo, resmen böyle. hard da başladım elf mage olarak (köy elfi olcaktım sanırım yanlışlıkla şehir elfi oldum lanet olsun), dwarf la götüm götüm ilerlediğim yerleri mage le rahatlıkla geçiyorum. 4 kişi olsa da grup, mage in range i oldukça uzun olduğu için zaten yaklaşana kadar 8 kişilik gruplarda en az 2-3 tanesini indiriyorum. sonra aralarına dalıp bi area stun çakıyorum. sonrasında yatırması basit zaten. kırmızı yaratıklarda bile zorlanma sıfır resmen... edik: bu bahsettiklerimin hepsi hard da bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Wispy said: Eee oyun güzel mi millet ? Yeni RPG'lerden çok hazzetmeyen biri olarak şeytanın bacağını kırıp almayı düşünüyorum. wowu saymazsan en son oynadığım RPG KotoR 2, düşünün : ) e baska rpg cıktımıki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu arada oyunun sistem requirementları nedir? son teknoloji pc mi istio, yoksa çalışır mı ortalama bi pcde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 benim emektar 7600gt de grafikleri köklersem AA dışında hafif kasıyor ama oynanıyor 1680*1050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ana karakterin ustunde onlarca debuff oldu böle kırmızı kırmızı hala da takılıo amca, bunları temizlemenin yolu warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 grafikleri begenmeyenler goz doktoruna goruksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ölüp dirildiysen injurydir onlar. İnjury kit tadında şeyler var 1-3 injuryi falan temizleyen içtiğpinde. Ondan kuıllan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Revangelis said: lopeth dediğin gibi yaptım da murdock (mayor) öldü savaşta, sonra yas tuttular falan. murdockla alakalı birşey var mı acaba, yani öldürtmemeye mi kassam falan dicem de imkansız o da öf içime sinmedi hmm imkansız ya murdock u ayakta tutmak ilk redcliff e gittiysen, ama en sona felan bıraktıysan güçlü bir grupla mümkün olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Norak said: yok, yane ilk levelı rogue aldık diyelim, 2 lvl da warrior, 3. lvlda rogue şeyedebiliyor muyuz? prestige classlar çıkana kadar? nwn bg vs gibi değil o mevzular, biraz sığ kalmış bence o bakımdan ama bilemiyorum tabi henüz level 7 veya 14 karakterim olmadı, belki şenleniyodur ilerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 prestige class olayı ilginç olmuş, ya öğreten birini bulacaksınız, ya böyle ancient bi gem bulup içine hapsolmuş adamdan öğrenmeye çalışcaksınız felan, oldukça ilginç şekillerde öğreniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 injury ler için kampına gir çık yap, injury kit çok zor bulunuyordu başta alistair 14 injuryle geziyordu acımıştım herife ölücek diye bekliyordum :D silahlar konusunda 1-2 sorum olucak: karakterim rogue-duelist lvl 12, başta dex+cunning ilerliyordum, tier 3 talentlarından biri str yerine cunning üzerinden dmg artışı sağlıyordu, yanlız şöyle bir sorun var oyunda şimdilik daggerdan başka dex silah yok, e strde düşük kaldığı için çoğu silahı kullanamıyorum, anlıcağınız darda kaldım çok. ya cidden dex silah yok yada çok az, yada ben hiç bulamadım şanssızım. oyunda sandıkları ve kapıları kıramıyor olmak pek hoş olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bana tahta ve kilitli kapıyı lockpick skillin yokken 30 strli adamınla kırıp açtığın 5 rpg söyler misin? Sanki her rpg'de var da.. Cracked.com'un oyunlarda delirten faktörler listesinde vardı bunun olmayışı da olduğu oyun yok gibi zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 huuaaaaaaafdjakldlashfljasfhladshfsa ps3 e ciksin artik su lanet oyun, salya kalmadi akitacak eheh hatmettim tüm forumlari resmen ya.. konsol bolumunu zorliyim bide ben.. iyi oyunlar böhühüh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 nileppezdel said: Bana tahta ve kilitli kapıyı lockpick skillin yokken 30 strli adamınla kırıp açtığın 5 rpg söyler misin? baldurs gate, baldurs gate 2, icewind dale, icewind dale2, planescape torment al sana 5 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 nileppezdel said: Bana tahta ve kilitli kapıyı lockpick skillin yokken 30 strli adamınla kırıp açtığın 5 rpg söyler misin? oyunu anca askerden dönünce oynayabilecem sanırım ama hazır böyle sorular gelmişken muhabbete dahil olayım. tüm inf. engine oyunları desem beşi buluyor zaten ama çeşit olsun. yanlış hatırlamıyorsam arcanum da da bunu yapabiliyorduk. aynı şekilde kotor 1-2'de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bütün tahta kapılar kırılıyo muydu Baldur's Gate 2'de mesela? Ben öyle hatırlamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Abi o oyunlarda da kırılamayan kapılar da vardı, belki hepsi büyülü tahtadan yapıldı kapıların? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 lockpick skilli isteyen şeylere force deneyebiliyordun tahta kapıdan kastın ne anlamadım aheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Kotor'da yok tabi asdas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 var canım olmaz mı, yalnız içeriği direk çöp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kotor da da var... güçlüysen kırarsın dayı diordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 nwn serisinin bütün oyunlarında da var. lockpick karaktere sadece d&d sistemi olmayan mass effect'te ihtiyaç duydum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar