Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 grafikler iyi bu arada yahu, ben memnunum yani. Insanlar ne bekliyordu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 admların uzerındekı butun zırhlarıö sılahları vs hersey cok net, nwn2 cizgi idi, bu bıldıgın realıstık. guzel pc de gorunuz oyunu lutfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oyunun kamera açıları rezalet bu sırada. sürekli izometrik/3rd değiştirmek gerekiyor kamera önüne birşey denk gelirse. Ayrıca tek tuşa hem komut verme hem kamera açısını değiştirme atadığı için biowarei kutluyorum kan ve sex kullanımı çok kötü kilerde farelerden ambush yiyip baştan aşşağı kana bürünüyorsunuz karşınıza vajinası olan bir varlık çıkarsa kesin bir implied sex muhabbeti dönüyor oyunun eleştirilcek yönleri var da bayağı eğlenceli gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Kaede said: kilerde farelerden ambush yiyip baştan aşşağı kana bürünüyorsunuz evet aynen, kana bulanmayı bu kadar dandik yapacaksan hiç yapma daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 BlackRose said: biraz yumuşak olmuş ama güzel olmuş bence :) http://www.gamespot.com/pc/rpg/dragonage/video/6238668/dragon-age-origins-this-is-war-montage?hd=1 youtube'a montaj koyup üstüne müzik ekleyenler gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 razzRaziel said: Kaede said: kilerde farelerden ambush yiyip baştan aşşağı kana bürünüyorsunuz evet aynen, kana bulanmayı bu kadar dandik yapacaksan hiç yapma daha iyi. 20 yildan fazla oyun oynarim, savastan sonra uzerime kan bulasmasini hic bir oyunda gormedim, beni cok etkiledi bu yuzden, varsa baska oyunda pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://news.bigdownload.com/2009/11/03/dragon-age-origins-trailer-goes-to-war-with-30-seconds-to-mars/ son tanitim video su, acaip gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 the suffering'de düzgündü hatırladığım kadarı ile o olay. daha vardı ya bi kaç oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 16 DLC gelmiş? öeh, çıktığı gün için biraz abartı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Gangren said: 16 DLC gelmiş? öeh, çıktığı gün için biraz abartı gibi. 16 DLC derken ? az once baktim , http://dragonage.bioware.com/addon/ , yenibirsey yoktu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 2 vuruşta kestiğimiz fareden 2 kg. kan çıkması gerçekten kötü olmuş. Tamam atmosfer falan yaratmaya çalışmışlar ama sadece kılcı kana bula bari, üstümden başımdan ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Baya bir yıllar önce (6-7 sene) Dungeon Siege vardı, ona çok benzettim bu oyunu, bayılarak oynamıştım zamanında. Edineyim hemen bunu http://image.com.com/gamespot/images/2002/pc/rpg/dungeonsiege/dungeon_0410_screen001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Yöh! Dungeon siege dediğin oyun party kurduğun diablo abi, bu oyunda düzgün hikaye ve hikaye anlatımı var daha fazla rpg öğesi var. Yani dungeon siege bekleyerek indirme :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Questlerden xp kazanmamak çok kötü olmuş. Good oynayıp savaşmadan iyilik yaparsan hiç xp alamıyosun. E ben bu halde ilerlersem ilerde neederler beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 esek mahzende.. simdi sacma geldi zamaninda hosuma gitmisti o esek. ama simdi hadi savasi gectim hadi karanligi gectim , yani o bir esek yanimizda ne isi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 büyüye inanıyorsun da eşşeğe mi inanmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sparkcaster said: büyüye inanıyorsun da eşşeğe mi inanmıyorsun imzalik bir basyapit olmus ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oyle gorunuyor :) sonucta esek anacim yanimizdaki, buyu baska karistirma o kadarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Oyun genel olarak güzel görünüyor sömürmeliyim hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Kamera deli ediyor. Acilen yamayla max zoom out'u arttırmaları, yaklaşınca sağ fare tuşu ile nasıl tilt edebiliyorsak zoomed out'da da aynı fonksiyonu yapabilmeli. Hatta camera lock da kalkmalı. Ya önünü göremiyorsun ya da çevreni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ben sıkıntı yaşamıyorujm kamerada ya.. NWN2 kamerasından sonra süper olmuş hatta. Gerçi patchle düzelmişti o kamera sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kamera bence de sikinti yaratiyor , hafiften zoomoutu yukseltip birde max zoomoutta kamera hareket ettirilebilse super olacak. cok zorluyor nedense beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kamerada bir sorun yaşamadım şahsen. grafiğe gelince, nvn 2 ile karşılaştırıp az daha iyi diyen arkadaşlar lütfen ekran kartlarını bi kontrol etsinler:P. 8600 gts ile ilk defa dişe dokunur bir performans aldım. Full details ta açtım oyunu, bildiğin world of warcraft videosundaki ayıyla birlikte yürüyen cüce amcam gibi bir his yarattı bende. gerçek gibi lan bu dedim. load lar falan uzun sürüyodu full details ta, dedim biraz düşüreyim, normale aldım çok da bir fark yok ama işte eller kollar birbirinin içinden girip çıkıyor arasıra falan... Ayrıca grafik dediğimiz olay sadece "abauvvv, memeleri negzel yapmışlar la, bıngıl bıngıl" olmamalı, interaction falan mesela süper oyunda. yani bir karakter diğeriyle konuşurken gerçekten konuşuyormuş, yanındakiler de dinliyormuş hissi veriyor. saçma sapan jest ve mimiklerde bulunmuyorlar. Mükemmel bir oyun, özellikle hikaye bitirdi beni. downloadable contentleri de oyundaki achievement puanımıza göre alabiliyoruz o da güzel olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 draedan said: Gangren said: 16 DLC gelmiş? öeh, çıktığı gün için biraz abartı gibi. 16 DLC derken ? az once baktim , http://dragonage.bioware.com/addon/ , yenibirsey yoktu ? DLC + itemleri bir tutmuşlar sanırım. The Stone Prisoner Warden's Keep The Edge Embri's Many Pockets Helm of the Deep The Lucky Stone The Lion's Paw Amulet of the War Mage The Wicked Oath Memory Band Feral Wolf Charm Guildmaster's Belt Band of Fire Dalish Promise Ring Blood Dragon Armour Collector's Edition: 3 Items Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oh jea yüklüyorum şu anda. vizeleri de artık finallerde telafi ederiz. oynayıp belirtirim görüşlerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar