HellHound Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 steam 29.99 diyor... normal retail fiyati yani, bildigim kadariyla ME 2'de yaptiklari gibi farkli preorderlara farkli itemlar gibi bir seyler koymadi EA zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ha? awakening çıkmış mı? oha :p du bakalım aa harbi 16 mart :D aslında steamın ki kötünün en iyisi sistem olarak, çünkü birçok firmanın oyunu var eski yeni, diğer türlü her şirket kendi oyunları için kendi sistemini yaptığı için içinden çıkılmaz oluyor, yok ea online, yok ubi games, yok games for windows, 30 tane username 120 tane acc falan almak gerekiyor 2 oyun oynayabilmek için, çok gıcık olmaktayım ben buna. şirketler oturup adam gibi bir ortak bi platform yaratabilseler ne iyi olcak halbuki, buna en yakın şeyde steam bence. ondada bu uyumluluk isteme şeyi var işte problem olarak, hepsinin bir açığı var mesela eanın support u feci kötü, bide swtorun support u olcak bu adamlar ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Şu an oynamaktayım. Yeni topik açalım buradan devam edersek çok karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ben steamdan aldıgım oyunu steam harici çalıştıramamaya uyuz oldum ama bak cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ben razor dan aldim, cok rahat calisiyor orjinal dvd dragon age ustune kurunca. biraz karistirdim, ama hic oynayasim yok nedense. nightmare de basladim, az az zorluyor ilk baslarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 HellHound said: steam 29.99 diyor... normal retail fiyati yani, bildigim kadariyla ME 2'de yaptiklari gibi farkli preorderlara farkli itemlar gibi bir seyler koymadi EA zaten Yok yaw 39.99 , bir expansion için garip bir fiyatı var. Midweek madness diye dragon age normal ve digital deluxe versiyonada %33 indirim yapmışlar. Birde bir kaç sitede bir amulet ve bow veriliyor pre-order'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bu ne be??! yemin edebilirim 29.99 olduğuna daha düne kadar ya pre-order vs diye 29.99 idi şimdi 39.99 yaptılar ya da dayak istiyolar öküz herifler hayır baktım diğer bir çok sitede de 39.99 ama düşünüyorum hatırlamaya çalışıyorum kesin 29.99'du yaw alala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 buna bu kadar para vermeyin. düşmeyin tuzaklara. yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 29.99 olan dawn of war II chaos rising fiyatıydı. Yok yani 39.99 ise yepyeni bir oyun olması gerekiyor ama öyle olduğunu zannetmiyorum zira 2011'in hemen başında dragon age 2 çıkacak. Pre-order'a da koymuşlar insan birşeyler tenezzül edip 1-2 item verir ayıp olmasın diye o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 meh evet be ulan nası karıştırmışım bak doğru wh30k fiyatı 29.99'du pardon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 playtime ı kaç saatmiş şimdi bu expansionun? alıştırdılar bizi 3$-5$ dlclere, şimdi 40$ görünce eli gitmiyor insanın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Yaklaşık 20 saat playtime yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ee peki bende niye hala not released yazıyo steamde :p bazı oyunlarda oluyodu bu, bi komutla download etmeye zorluyoduk var mı acep bunda da öyle bir nane yoksa herkes bitirdikden sonra mı başlayabilicez :D (update falan ettim steam'i, değişmedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Yok abi kuzey amerikada released diyor zaten, biz bekleyeceğiz yine enayi gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 dwarf - commoner - warrior olarak başlıyorum birazdan. öneriler , taktikler , "şunu yapmadan geçme" diyeceğiniz neler vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Noble'ın hikayesi bence çok daha sağlam, ama gördüysen önemli değil tabi =P Ben alel acele mage tower a gidip healerı almanı öneririm. Birde skillere verirken shield wall ve türevlerine dikkat et, benim tank oyun sonunda o kadar sağlam olduki son boss vuramıyordu bile =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 başlanıç hikayeleri 30dk falan sürüyor zaten, bence eğer önceden oynamadıysan commoner olarak başlayıp prelude kısmını oynayıp sonra noble a geç birde ona bak, hangisinin hikayesini beğenirsen onu oyna, max 1 saat sürer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 noble oynadım ilk karakterimi bitirdikten sonra NASIL PİŞMAN OLDUM O ADİYİ KRAL SEÇTİGİME ANLATAMAM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yanlız oyunun zevki kesinlikle hardda çıkıyo normal filan yalan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hard başladım direk , axe + shield hiç bişey yapamadı , dual weaponla çok rahat temizledim. böyle gitmiycek herhalde. bu arada , respec falan yapabiliyor muyuz oyunun ilerleyen kısmında? yoksa en başta yaptığım seçimler kalmak zorunda mı? zorlanmıyım diye 1 puan fazladan verdim dual wielda ama ben mace + shield istiyorum ileride :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tank olarak alister oluyo ya gerek olmuyo tanka dual wield güzel aslında ya ama warriora pek gitmiyo 2h takılıcan dps istiyosan warriorda bence sil rogue aç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 DPS warrior oynarız biz de o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 AHAHAHAH 2. oynayısta farkettim kraliçeyi kurtarırken odasından çıkınca üstünde muhafız kostümü var 2 seçenek açılıyo konusmada -biri Arent you a little short for a guard. AAhfhsfhashf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 enchantment? enchantment! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi save'im silimişti diye ikinci kez başladım oyuna rogue olarak, başlangıç questleri bitti. sonra gözümün önüne o kadar quest geldi, baştan sona... sildim karakteri direk. yemişim save i. gerçi arcane warrior set dizmiştim, onlar yanımdayken başlamak güzel olacaktı ama :( neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar