draedan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yurtdisindan mi ismarlasak orjinali yoksa turkiye ye gelmesini mi beklesek, normalde disarda cikan oyunlar kac gun sonra burada oluyor orjinal olarka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gold oldu mu bir de bulmak isteyenin buldugu yerlere düştü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 @draedan Artık öyle bekleme sorunumuz yok. D&R böyle büyük oyunları genelde aynı gün raflara koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Gold olmus ama kasım 3 de raflarda olacakmış. Eskiden Gold dendimi oyun raflarda oluyordu gibi hatırlıyorum terminoloji mi değişti nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gold çoğaltılmaya geçti demek, master kopyanın üretimi anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dreagloth said: Rogue la yaptım ben o ach. i, çevresindekilere vuran bir skill i var. aynen ben de az önce daha level 2 rogue'la hem de, dual weapon sweep diye bi skill var hemen alınabilen, onunla hallettim, sadece şimdi iki kere daha bitirmek kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 heh yine rogue sayesinde ogre yi tüm grp ful hp kestim, dirty fighting sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bi an "oha lan oyun çıkmış, millet oynuyo." dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben hala oyle diyorum =), geyik mi yapılıyor, baska oyundan mı bahsediliyor anlamadım ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Viktor said: http://www.dragonagejourneys.com/ oyundaki hikayenin ocnesini anlatan 2D mini browser oyunu yapmislar guzele benziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ahahah, gormemisim, deniyim bari =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 browser oyun cidden ketifli baglıyor biraz :) ufak ipucu : ilk olarak mage/healer katılıypr gruba sonrada 1 warrior katılıyor ona gore baslangıc adamınızı secin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 offıcıal game guıde ı ısmarladım, oyunun omru cok uzun olacak bellı kı, ona gore pro oynayalım oyunu, statlar vs kımın nesı kımın fesı ogrenelım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Abi ne gerek var, d&d olmasa da, onu çakması işte, kendi tooltip leri yeterde artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Artı birde pati guide varken yani heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 gamefaqs.com rehberleri daha bile detaylı oluyor oyun yeterince popülerse ki öyle olacaktır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yahu keşfetme olayını yok etmeyin oynadıkça çözersiniz. ki zor olcağını da sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ya demin kaede oyunu pakedini gösteren bi link attı. buraya atamıyorum 404 olmuş :P. kaede bulur, koyar belki. neyse paketleme on nuamara olmuş, öyle diyim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bunlardan biri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hayır ya kitap şeklinde, haritaya sarılı filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Yok bunu kastediyor fenris http://greywardens.com/2009/09/unboxing-review-copy-of-dragon-age%E2%84%A2-origins/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yazara o kadar iltimas geçtikten sonra insan düşük puan vermeye utanır, iyi taktik. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Güzelmiş de, konuşmasaıymış kapak açılınca daha hoş olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 this is the new shit diye bogurse kapak acilinca ben olsam kafadan tam puan veriridim ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bir an içinden para dolu bir zarf çıkacak sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar