Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 branka Ya bu Branka questinin devamı nasıl? Düştüm Deep roads yollarına, 2 mekan vardı zaten bilmemnes cross bi de aeducian thaig mı ne ikisini de temizledim bişi çıkmadı brankaya dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yolu takip etsen götürüyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Haa 2 dir bişi görmeyince artık ipucu falan var da atladım mı dedim ok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 BonePART said: abi delircem leilanadan ayrilsamda morrigan zorla ayriliyo benden bu ne ya istemiyorum abi ayrilmak karı milleti işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ya leyla mükemmel bi kadın. kıyamıyorum aldatmaya. morriganla öpüştük falan ama, leyla ayrı bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben 2 sini de goturdum, once morrigan ardindan leyla, simdi tekrar morrigan a yaziyorum bakarsin olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 uçan kaçan bi de hetero hemcinsim yoksa tek dünya kurtarmada 3 tane kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Isabella süper hatun, keşke yanımıza alabilsek. Isabel'i götürüyim dedim, Lel'de katıldı threesome yaptık. Gayet eğlenceliydi. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Lopeth said: lucretia85 said: Sonunda bitirdim bayağı uzun geldi oyun bana.İçim dışım hurlock oldu normal sokaktaki insanları darkspawn gibi görcem artık.Morrigandan çocuğum oldu oyun sonunda :) asd ben ali ye şaaptırdım dişi olunca karakter. Direk atladı adi herif asd hehe Morrigan kahpesi sen yapmazsan Aliye şaaptırırım diye tehdit etti belki oyun sonunda ölüyorumdur diye gitmeden yapayım dedim ali yapcağına :) Bu arada en iyi sevişme sahneleri bu oyunda sanırımn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bunu deneyen varmı? http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=15 Dragon age için bir mod, makinesi kaldırana (daha çok ram istiyor) grafikleri abartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 6gb ddr3 var yarın üşenmezsem denerim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 oyunun sistem gereksinimleri neler?bende laptop var hp pavilion dv5,3gb ram,2.4 işlemci,Nvidia GeForce 9600M GT özellikleri kasıcaksa boşuna indirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya bu mage towerdaki summoing questi vaar onu bitirdimde 3 tane sumon yaptık fakat orda kitaplıgın arkasında 4. sumun yeri var onun la ilgili bir tablet filan mı var ben kacırdım acaba ? 2.olarak ben dlc ler fail oluyor bi arkadaş onları indirip update ile kurdedide indirdim fakat updater o nu örmüo bilgi verebilecek olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 anlatin bakim biraz, human 2h warrior actim, 2h deki skilleri tamamlamam gerekiyor bir an once sanirim sustained skiller acik oldukca guc yiyorlar mi yoksa stance misali birsey mi daha cok? ust sinif olarak neler var, templar var onu begenmedim boyle paladinimsi biseyler yok mu ehue, uzun bi aradan sonra good karakter oynaticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kaijad said: oyunun sistem gereksinimleri neler?bende laptop var hp pavilion dv5,3gb ram,2.4 işlemci,Nvidia GeForce 9600M GT özellikleri kasıcaksa boşuna indirmiyim ? kasmaz rahat oynarsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oyunda bazi seyler cok xp veriyo ya bi kasa yada trap acmak nasil 40 xp abi oyunun bi yerinden bi random encounterwar 5 tanehurlock 30ar xpden 150 xp yerde 15 tane trap war 30ar xpden 450 xp ne sacma is ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Çoğu açtıktan sonra güç yemiyor. Cleansing Aura, Haste gibi istisnalar var. Paladin gibi birşey yok. Templar roleplay olarak yakın. Zaten specilization ile sadece 4 ability geliyor, class gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi specilizationlar ole cok ahim sahimda onemli deil acikcasi mesela bende blood mage war bi tane ability icin aldim (3 mu 4 mu ne) templarin huzel kismida armorlari guzel sirf classa bagli armor templarda cunku bu arada archer ile rangerin sanirim bi alakasi yok ranger abilityleri summon bear felandi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 evet.. ben de archer olarak gittiğim leylama barddan başka spec bulamadım.. en sonunda ranger yaptım.. o da skill verdiğimden diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Penthesilea said: anlatin bakim biraz, human 2h warrior actim, 2h deki skilleri tamamlamam gerekiyor bir an once sanirim sustained skiller acik oldukca guc yiyorlar mi yoksa stance misali birsey mi daha cok? ust sinif olarak neler var, templar var onu begenmedim boyle paladinimsi biseyler yok mu ehue, uzun bi aradan sonra good karakter oynaticam bazılar stamina yiyor. bazıları sadece %5 goturuyor. oynadıkça çözersin zaten. paladin istiyorsan templar iyi gibi, ama berserkin de güzel buffları var 2 hand için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 2 h de berserker ilac walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Berserker sword&board tank için bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aslinda en iyi berserker sanirim eahea ortak karar bu yane templar bence tankta guzel oluyo o ayri ozellikle commander armorla +%40 maggic resist alinca alistari tek yollayip ustune fireball spamlayabiliyosun reaveri hic deneme sansim olmadi acikcasi championunda mesela supriority + war cry icin aliyo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi berserker'da boyle karizma armorlar falan var mi o kadar bilgisizim ki nefret ediyorum bastan baslicam yine 20 kere ya zaten anasini satayim basladim oyuna, baktim noble, noble bi tip olsun dedim boyle trasli surat, jolelenmis kisa sac falan asdfusahfash sonra oyun bi basladi, her gelen karakter boyle sacli sakalli karizma, ben parliyorum. bastan basladim oyuna kaleden kactiktan sonra =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 özel zırh yok, hatta özel silah bile yok sanırım arcane warrior dışında oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar