Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 benim gibi her gezegendeki iki metali/minerali de bulana kadar jeolog gibi dere tepe karış karış gezen adamları düşünmüşlerdir saati verirken. (:P) hoş gerçi servetimi büyütme azmiyle bunu yaparken birdenbire para limitine vurduğumu ve keşif çalışmalarımın ödüllerinin sanal boşluğa savrulduğunu farkedince reycpalm açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 MAKOOOO olmasa o keşifler iyiydi valla sırf gezip tozmasına da yapılırlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 arcane said: Aynı adamlar Baldur'un kutusuna 350 saatlik oyun süresi yazarlardı. Hala bol keseden.. Benim tek bir oyunda 150 saate vurmuşluğum var :D Eğer çok kasarsan ve her classın ırkın kendi görevlerini falan filanı sayarsan yapabilir aslıdna 300 saat civarı bir miktar. Muhtemelen o hesaptan gitmişlerdir. Tabi şimdiki oyunlarda sanmıyorum o kadar kasacaklarını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Oyunun herşeyini herşeyile yapsan yine 350 saat çıkmaz. Yazmaları gereken saat x7 hesabından gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yemek içmek vs için afk kalma süresi felanda eklemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 diablo 2 deki butun item combinasyonlarını düşürücem desen 800 etmez yine. sacma bi sayı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 arcane said: Oyunun herşeyini herşeyile yapsan yine 350 saat çıkmaz. Yazmaları gereken saat x7 hesabından gitmişler. bence de bu herifler ya avcı ya gürcü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Cuce said: diablo 2 deki butun item combinasyonlarını düşürücem desen 800 etmez yine. sacma bi sayı olmus oyle bir olur ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 playtime i nasil uzattiklarini cozdum ben http://negativegamer.com/wp-content/uploads/2009/09/DragonAge.png yazik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 İzlemediyseniz şu Sacred Ashes videosuna bir bakın http://www.youtube.com/watch?v=-iFrHRaH0Os Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 KIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL HEMDE RANGEEEER ALLEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abı kızıl saclıysan, mecburen rogue/archermı olmak zorundasın? neden kızıl saclı priest yok mesela? neden priestler clericler sarısın veya siyah saclı beyaz tenli? neden kıvırtkan latina cleric yok? sonra duz achatype olmus diyince kızıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Öte yandan ME2'de de "ne biçim hatun yapmışsınız" diye Subject Zero'yu da yerden yere vuruyolar. Oyun yapımcılığı zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bi ejderhayı kesmek o kadar kolay mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu vidyoyu daha önce tartıştık yanlız kaede farklı vidyo mu koymak istemiş yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 subject zero'da cok tırt be abi. hanı tırt karakter vardır tırtlıüğıyla guzeldir, bu öle değil. kötü bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mortis said: bi ejderhayı kesmek o kadar kolay mı lan vanq o silahlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 o dei lde 20 dakkalık gameplay videosuna baktım da oyunun sürekli demo be kardeşim, bi yere koşuosun 10 dakka demo, çıkıosun demodan, bi yere gidiosun 10 dakka bi daha demo. bayarsın ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Yok video karıştırmadım, hatta cgi morigan resmi koydum bundan daha önce heh. Arada kaynamış gibi geldi bana video son yorumları tekrar okurken ondan embed halinde koydum ki yanılmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 inek gibi yarıyorlar, ulen eski oyunlarda bi tane dragon gördük mü sevinirdik, azcık olur zaten feardan dalamadan 2 3 saniyede yararlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 merak ediyorum kaçkişi orjinal alıcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bone alır hatta yuzune de vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben kesinlikle orjinal alıcam, pach lerle desteklenmemiş bir oyunda denge olmıyacagı için kesinlikle zevk almam ve dinci bir insan olduğum için kulhakkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben de orj almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 milletin tepkiye göre karar vercem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar