Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Oyunu yükledim. Oyun açılıyor vs. yalnız klavye ve mouse iptal oluyor oyun acıldıktan sonra. new game load profile vs yazan panelde hicbirine tıklanmıyor. Sorun neden olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahaua portal göndermesi çok güzeldi sten in. Helal lan bioware iyi kotarmışsın eastern eggleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 @Olivies pc de cheat in death ya da sxe yüklü mü eğer yüklü ise sen oyunu çalıstırırken aktif olup olmadıgına bak aynı sorun bende heroes da mevcuttu kapatınca düzeliyordu. @Kaede başka süpriz yumurta ne var ki portal dısında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Letsgetthesunshine said: @Olivies pc de cheat in death ya da sxe yüklü mü eğer yüklü ise sen oyunu çalıstırırken aktif olup olmadıgına bak aynı sorun bende heroes da mevcuttu kapatınca düzeliyordu. GEL ALNINDAN ÖPÜCEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Daha önceden yazdım var bayağı. Daha da çıkar millet yeni yeni başlıyor kurcalamaya oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Cuce said: Letsgetthesunshine said: Party deki rogue hatunla nasıl yakınlasıcaz ve questini nasıl alabilirim ? ozel bir olayı var mı? bi allahın kuluda "dunyyaı nasıl kurtarıcazm? kurtaramadı bi türlü" diye sorsun bi enayi ben miyim lan kodumun fereldeninde, herkes isinde gucunde keyfinde, ben koyden koye kosup adam topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hayır topladığımız adamlarda bi boka yaramadı ki. çağırmadım bile kimseyi hardta. nigtmarede oynamadım, orda belki lazım oluyordur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Abi oyunu bitirdim ama beni oyundan sogutan tek bisi oldu oda su. Trash moblar. Abicim ayni trash moblari 100000 kere oldurmekten ne kadar sikildim ya. Oyunda tek yorucu mob war orda hurloc emissary. Resmen yeterli rangede 2 tane warsa potionlarin yarisi gidiyo. Onun disinda trash olarak 5 kurus etcek hic bi mob yok. Aci olan en zor moblar en sacma moblar. Mesela mabari yane kopekler resmen oyundan sogutuyor insani ama 1000 tane human geliyo archerlari aoeleyip meleeleri melee kesiyosun hic bi olayi yok. Diceksiniz ki baldurs gatete de boleydi iste surdada boleydi. Haklisiniz ama gina geldi ya. Oyunu bitirdim sirf su deisik sonu gormek icin bi saveden geri oyniyim dedim midem bulandi 300 tane daha hurloc oldurucegimi dusununce. Hele zaten hurloc gruntlar 1 vurusta oldugunden 2 handed silahi olan adamlar gereksizligin basi oluyo. Yane genel olarak tabi kesinlikle obliviondan cok daha guzel bi oyun yane konusarak bisiler degistirilebiliyor ama genede cok eksik cok cok eksik. Bu arada DLC deki shale denen npcyi cok oneriyolar. Baya iyi tank felanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ben aynı sıkıntıdan ötürü ara verdim oyuna. Ciddi anlamda bayıyor insanı 800 tane amaçsız aynı yaratığı kesmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 iki tane mabari orduya bedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 baldursda bu kadar trashmob yoktu, olanlarında bi hikayesi vardı. yanı ya tnellerden kacmış goblinler kobay kobaldlar, büyücünün kendini korumak için yaptığı golemler, yok ordan burdan cağrılmış iblisler undeadler, en dipteki örümceğin cocukları falan fıstık. hemde 1249029*40 ceşit yaratık vardı, dragon age'de taş catlasa 50 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 BonePART said: Bu arada DLC deki shale denen npcyi cok oneriyolar. Baya iyi tank felanmis. ben onu respecledim buffer yaptım bi combatta o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Cuce said: baldursda bu kadar trashmob yoktu, olanlarında bi hikayesi vardı. yanı ya tnellerden kacmış goblinler kobay kobaldlar, büyücünün kendini korumak için yaptığı golemler, yok ordan burdan cağrılmış iblisler undeadler, en dipteki örümceğin cocukları falan fıstık. hemde 1249029*40 ceşit yaratık vardı, dragon age'de taş catlasa 50 var. heh bunu diyorum abi anasinis atiyim diyolar ki iste ahmet diye bi hirsiz war alaaaah bi kapidan girdik direk anladim sikinti olcani abi 1500 tane thug oldurdum ya yane zor olan bisi de yok caster yoksa caster warsa tek fark healing potion harciyosun 2 3 oyun sonunda istatisltiklere bi bakin bende 1500 tane human wardi bunun eminin 1200 tane thug 500 tane darkspawn wardi onnarda hurloc gunlok ulan 2 3 tane deisik yaratik olsun ya 4 tip mi bu darkspawn hurloc gunloc ogre bide iste shade mi ne rogue undead herifler yeni mob yapmaya kasmis hurloc alpha gunloc beta ogre omega diye mob cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilginç, beni mabari zorlamadı çünkü aoe cc fest yapıyorum aoe büyücüm olmadığı halde yerden kalkamıyorlar. war cry, 2h sweep, ali war cry, benden tekrar war cry filan. diminishing yok neyse ki heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi hard mi oynuyosun bilmiyorum da ben normal oynadim ana karaterede aliyede ayni anda overwhelm geldigi cok oldu bende bole magelerle kopeklere baktik bi sure hmm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 evet normal oynuyorum ama dediğim gibi aoe cc fark yaratıyor. iki tane champion var ekipte, sırf knockback'li war cry için seçilir. force push gibi uçuruyor milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kolay zor meselesi değilki, cok tekrar ediyo. overhelm bazen can sıkıcı oluyo evet hem cok vuruyo, hemde aynı anda 2-3 karaktere atabiliyolar. bole cok büyü var aslında, magesiz oynıyım dedim, 2 mage cıktı karsıma, butun partiye misdirect attılar. bi kac yerde üst üste 4-5 fireball yedim, daha ayağa kalkamadan karakterler. Oghen/sten knockdown olmadığı için teker teker kesti mageleri iki saat. komik yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi magesiz oynamak imkansiz bence hatta ben su an dusunuyorumda hayatimdaki en sacma seyi yaptim wyerwsnrerennnne ye de cone of cold almamakla oyundaki en imba buyu eger iyi zamanlarsan en baba heroyu bile hic stundan cikmadan cok rhat kesiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bence nwn2 bu oyundan daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ya zaten iki mage combosu dahaha hayvanca yapıyo mageleri. birbirlerine resto atmalar, sırayla team rejevu atmalar, soracya cc basmalar vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 forcefield abuse nefret ettirdi beni oyundan. yapmayım diyorum dayanamıyorum :> mageler cok fazla cc getiriyor, combatların zevki kalmıyor hiç. glyphler, paralyze, sleep, chill, cone of cold, force field, crushing prison. ai cok kötü oyunda bi de. bazı yerlerde o kadar salak davranıyor ki oyundan soğutuyor resmen. 5 mobu teker teker çekebiliyorsun uzaktan oklayarak, diğerleride mal mal bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Zevraan yaktı beni.Ana karakterim full okçuydu sikiller doldu diye ne var ne yok zevrana okuttum kitapları.Sesi zaten hafiftem Yoshimoyu andırıyodu zaten.Kendisiyle yatmadım diye mi oldu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 banshee 40+ approval gerekiyordu sanırım onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben forcefield i 1-2 defa anca kullandım kendi tankımda, onun dışında bize "yardım edicem! bi dakka!" diyip geberen npcler oluyor onları korudum genelde ölmesin mallar arada diye. tek mage ile oynadım zaten cone of cold ana büyümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar