Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bende milleti donuna kadar soyup bütün itemları satmıştım bi aslan köpek öttürdü orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya bu oghren'in hatunla (kişisel questi, branka değil tabi ki :p) işi pişirmesini ne yapsak sağlayamıyoruz değil mi? pis ayyaş hatunu nefret ettirmiş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben "hadi oghren queen bizi bekler" demiştim bundan sora dwarf kız "aaöö gitmeseydiniz bi çorba içseydiniz" felan oluyor yumuşuyor. son savaştan sonra oghren konuşuyor zaten bizimle kız hakkında. kızla konuşurken ben arkadan fısıldıyorum bide diyeceklerini oghrenin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 çok bomba o sohbet, tüyo veriyoruz paso: - fıs fıs fıs, "bizi kader buluşturdu" de - ha, ne?! eeeeöööö, bizi kader buluşturdu! yalnız win teyze şarap eksperi çıktı lol, oghren de buna "tam benlikmişsin, şimdi seni şurada kıstırmak vardı" dedi. win teyze de "daha çok içki tattırmak için mi?" diye sordu. tam ırz düşmanı herif. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ee sonuç? yani kız yumuşuyor da kabul ediyo mu bizim ayyaşı? hani çok de umrumda değil de acıdım adama, yüz vermiyodu başlarda sod off falan filan şimdi utangaç teenagerlar gibi gelmiş hatunu ayarlamamı istiyo da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 black "bütün bu blight bittikten sonra buluşalım" diyorlar, biz de "manyak mısın neden şimdi atlamadın üstüne?" diye sorunca "senin bu işleri bilmediğin belli, kadın milleti yüz vermeyen erkekleri sever" diyor kazanova. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi ole sevisme olayi yok ama bole tough love war aralarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hahaha vay ****** kaltak vay nası da böle kaçan kovalanır oldular lie seçeneğini kullanmak hiç aklıma gelmemişti valla :p hatta oyundaki ilk yalanım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sam said: çok bomba o sohbet, tüyo veriyoruz paso: - fıs fıs fıs, "bizi kader buluşturdu" de - ha, ne?! eeeeöööö, bizi kader buluşturdu! yalnız win teyze şarap eksperi çıktı lol, oghren de buna "tam benlikmişsin, şimdi seni şurada kıstırmak vardı" dedi. win teyze de "daha çok içki tattırmak için mi?" diye sordu. tam ırz düşmanı herif. (:P) adam win teyze icin "hmm gideri var" dedi ya AHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sam said: çok bomba o sohbet, tüyo veriyoruz paso: - fıs fıs fıs, "bizi kader buluşturdu" de - ha, ne?! eeeeöööö, bizi kader buluşturdu! yalnız win teyze şarap eksperi çıktı lol, oghren de buna "tam benlikmişsin, şimdi seni şurada kıstırmak vardı" dedi. win teyze de "daha çok içki tattırmak için mi?" diye sordu. tam ırz düşmanı herif. (:P) oghren efsane... Morrigan'la da "simdi sen shapeshiftersin ya hani hic hayvan halde... hm?..." diyerek beastiality'de cigir acacak muhabbet acmisti bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 OK oghreni ilk fırsatta atıorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hiç dikkat etmemişim yaw hani Zevranın geldiği crow örgütü var ya ,elemanlarla encounter olduğu zaman alanda hep kargalar oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 spirit healer kitabı nerde yahu. bilen bi deyiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 denerim'de tranquil'in dukkani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oghren cidden nasıl olmuş da paragonla evlenmiş öğrenmek istiyorum ama ne zaman konuşmaya çalışsam sızıp kalıyor lol. belli noktalardan her geçişte konuşma tetikleyebilsem uğraşacağım ama zone filan değiştirmek gerekiyor, 1-2 denedim ama ı-ıh. morri varken ali ile öpüşmek ali: seyirciler noolacak? morri: ikiniz hasta ediyorsunuz beni ne haliniz varsa görün ali: ooo bir taşla iki kuş o halde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi kampta iken bi leylayı bi moriciği öpüorum sorun yok, ama bi questte bi kız var "size vericek bişeyim yok" dediğinde "bi öp yeter" diorum kız ynaktan öpüo anında bizim bayanlardan -15 20 approve yiorum ne iş ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kampta gözden uzak öpüşüyorsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Auto Loot mod u kullanan varsa resmen oyunun icine ediyor. Bir cok quest buglandi bunun yuzunden. Bir sonraki loadlara donmek zorunda kaldim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sam onun aynısı tam tersi durum için de var tam bomba alistairin comeback lafı "tamam siz devam edin ben şöyle kenarda projectile vomitting yapıyım" ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 nası oyunmuş la bu 2.5k msj olmuş hala da artiyor. bayramda yükleyeyim bari, resmine fln bakınca amaan gothic3 gibi bişi bu deyip atmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahah http://img109.imageshack.us/img109/5646/1258998436412.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 zevksiz herifler win teyzeyi sirf yasi yuzunden yeri ndibine sokmuslar ehueh yanniz kopegin oghrenden daha enteresan bir karakter oldugu konusunda katiliyorum ankete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 o değilde dog %12 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 2%'lik gruptayım dimek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Wynne'de bir enteresanlık yok. Benim adamım Alistair. Resmen stand up materyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar