Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben "hadi oghren queen bizi bekler" demiştim bundan sora dwarf kız "aaöö gitmeseydiniz bi çorba içseydiniz" felan oluyor yumuşuyor. son savaştan sonra oghren konuşuyor zaten bizimle kız hakkında.

kızla konuşurken ben arkadan fısıldıyorum bide diyeceklerini oghrenin asd
Mesaj tarihi:
çok bomba o sohbet, tüyo veriyoruz paso:

- fıs fıs fıs, "bizi kader buluşturdu" de
- ha, ne?! eeeeöööö, bizi kader buluşturdu!

yalnız win teyze şarap eksperi çıktı lol, oghren de buna "tam benlikmişsin, şimdi seni şurada kıstırmak vardı" dedi. win teyze de "daha çok içki tattırmak için mi?" diye sordu. tam ırz düşmanı herif. (:P)
Mesaj tarihi:
ee sonuç? yani kız yumuşuyor da kabul ediyo mu bizim ayyaşı? hani çok de umrumda değil de acıdım adama, yüz vermiyodu başlarda sod off falan filan şimdi utangaç teenagerlar gibi gelmiş hatunu ayarlamamı istiyo da :D
Mesaj tarihi:

black

"bütün bu blight bittikten sonra buluşalım" diyorlar, biz de "manyak mısın neden şimdi atlamadın üstüne?" diye sorunca "senin bu işleri bilmediğin belli, kadın milleti yüz vermeyen erkekleri sever" diyor kazanova. (:P)

Mesaj tarihi:
Sam said:

yalnız win teyze şarap eksperi çıktı lol, oghren de buna "tam benlikmişsin, şimdi seni şurada kıstırmak vardı" dedi. win teyze de "daha çok içki tattırmak için mi?" diye sordu. tam ırz düşmanı herif. (:P)

adam win teyze icin "hmm gideri var" dedi ya AHAHAHAHAHAAH
Mesaj tarihi:
Sam said:

oghren efsane... Morrigan'la da "simdi sen shapeshiftersin ya hani hic hayvan halde... hm?..." diyerek beastiality'de cigir acacak muhabbet acmisti bir kere
Mesaj tarihi:
oghren cidden nasıl olmuş da paragonla evlenmiş öğrenmek istiyorum ama ne zaman konuşmaya çalışsam sızıp kalıyor lol.

belli noktalardan her geçişte konuşma tetikleyebilsem uğraşacağım ama zone filan değiştirmek gerekiyor, 1-2 denedim ama ı-ıh.

morri varken ali ile öpüşmek

ali: seyirciler noolacak?
morri: ikiniz hasta ediyorsunuz beni ne haliniz varsa görün
ali: ooo bir taşla iki kuş o halde!

Mesaj tarihi:
abi kampta iken bi leylayı bi moriciği öpüorum sorun yok, ama bi questte bi kız var "size vericek bişeyim yok" dediğinde "bi öp yeter" diorum kız ynaktan öpüo anında bizim bayanlardan -15 20 approve yiorum ne iş ya ?
Mesaj tarihi:
sam onun aynısı tam tersi durum için de var tam bomba alistairin comeback lafı

"tamam siz devam edin ben şöyle kenarda projectile vomitting yapıyım" ahahah
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...