Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
büyücü hatun çok çirkin be...

shapeshifter kitini merak ediyorum ama. genelde ya bartı yada işe yaramaz yaparlar rpg lerde shapeshiftingi; bi tutturamazlar :P...
Mesaj tarihi:
neden ölmesin canım ...

attıgı lightning ne ise dragona yedirebiliyorsa yada artık kılıc neden yapılmıssa dragonu boydan boya yarabiliyorsa 30 sn de keserler uzun bile surdu :) bide Mage/Sorc ne ise oldugu size da bir örumcek bayaa bi late game herosu tadında idi,

Guzel olacak gibi beklemedeyiz tamam ...
Mesaj tarihi:
Kendi sistemlerini yaratmıslar..d&d sistemine para ödemektense kendimiz yaparız demisler ve enteresan bi olay cıkmıs..ablamızda witch bu sırada..

ps:30 sn de dragon kesemezsin..uzun sürerse daha cok render kasmak zorunda kalırız demisler kısa kesmisler..ehehe
Mesaj tarihi:
bole max 50-60 saattir o, her questi yapip her itemi toplayi heryeri didik didik edince 80-90 a cikiyordur, ve eminim race/class/cinsiyet kombinasyonlari ile hepsini oyniycak olsaniz bile o 300 saati filan gecmez, ayni side questi kimse yapmaz zilyon kere

mass effect te son yan missionlari isin icine katip reputation background cinsiyet filan bole sisik playtime lar verdiler ama yan missionalr oyle ozensizdiki ben bir noktadan sonra biraktim kasmayi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...