Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 hele platonik aşk ise hatun, "DUDAKTAN ÖPMEK İSTEDİ MESAJ VERDİ BANA" dedirtiyormuş. arkadaş msn'de Mecnun oldu 2 gündür Leyla beni dudaktan öptü, o da beni seviyor diye sayıklıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ıyy teenage muhabbeti mi yine dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 teenage falan da tam olarak o öpücük sayesinde aklımı almıştı kız arkadaşım farkında değilmiş meğerse. inside joke oldu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 NE KADAR INSIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 http://www.thewashingtonnote.com/archives/intel-inside.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yanak bitince dudak başladığı için teknik olarak dudak ve yanak arasına öpücük kondurmak olağan bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bıyık bosluğu var, sende daha cıkmayan bıyığın geleceği yer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 güzel trick (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yarı yarıya işte öpücüğün yarısı yanağa yarısı dudağa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Cuce said: bıyık bosluğu var, sende daha cıkmayan bıyığın geleceği yer işte. kaşındıran sakalım bile var benim "doğru düzgün sakalın çıksaydı kaşındırmazdı" diceksin ama şunu unutma sevgili gökçen, bundan iyisi şamdak ayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 can barslanda bilirim, gönlünüde alırım diyosun. bak bak bak, hadı afedim. ama var cıdden bir belirsiz bölge. güzel bölge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hýbý Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 öyle bisey var evet ama bi de özellikle erkek kişisi kızdan oldukca uzunsa sarılırlar ve kız boyna dogru bir noktayı öper, o da güzeldir bakın ama başlıgını açmayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 beni böyle öpen odumu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 olmadıysa öpim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 "oyhş" dedirtten öpcük. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 beni kimse opmedi oyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bizden geçmiş artık. O öpücüğün yarısı sakalda kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Köse ftw ! sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 demek ki bundan sonra erkekleri alnindan öpmek gerekiyormus, bisi ima etmeye calismiyosan eger. düsünsene ANNE SEFKATIYLE SEVIYOMUS BEEENI ÜHÜÜEEAA diye aglasa, ne komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 vaniLLe said: demek ki bundan sonra erkekleri alnindan öpmek gerekiyormus, bisi ima etmeye calismiyosan eger. düsünsene ANNE SEFKATIYLE SEVIYOMUS BEEENI ÜHÜÜEEAA diye aglasa, ne komik olur AHAHAHAHA of crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 BAGRINA BAS BENI diye üstüne atlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bişe demek diil, dağılın hayde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bişey ima etmek istemiyosanız dudak değdirmeden öpün kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar