sioman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 20 milyona satılıyodu. geçenlerde çeşmeden 7.5 ytl e aldım. korsan falanda deil bildiğin bandrollü. izmirde bildiğiniz böyle yerler var mı .?
sioman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yok ya herkesin olduğu bi yer. ve de bu şekilde satan çok var orada. fişte almıştım
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Evet o çeşmedeki kitapçılar korsan satıyor.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yazlık beldelerin çogu öyle satmıyormu 3 kitap 10 lira falan
sioman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 işte bunu izmir de satan yer var mıdır? empatiyi alıcam da
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 3 Kitap 10 Miyon'cular artık her yerde. Alsancakta oyuncakçı ve hedef dersanesinin olduğu civarda var kıbrıs şehitlerinde. (seviçten girersek 100-150 metre felandır) Karşıyakada da çarşıda var, iskeleden çarşı sonuna gidersek yaklaşık olarak çarşının 2/3 mesafesine denk geliyor ve de sol şeritte. daha nası anlatıyım bilemedim :D bu tip yerlerde şu çılgın türkler gibi kitaplar ucuz hakkaten
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kütüphane yapan bi insan olduğum korsan almıyorum. mesela ankarada dosttan alırsan DAN diye etiket fiyatı. ama zafer çarşısına gidip mustafa kitabevi hariç bi kitabevinden kitap alacağın zaman fiş fatura gerekmez dersen yüzde 40 hesaplayıp düşüyolar fiyattan. nasıl oluyo bilmiyorum. özet olarak küçük kitapçılara giderseniz kıyak yaptırabilirsiniz.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kitapta korsanı destekliyorum arkadaş! o ne öyle fiyatlar be! michael crichton next ve state of fear aldım paperback tabii 2€ her biri.. bizde allah bilir kaç yüz milyon baloncuk isteyecekler adedine. ben vermiyorum, hiçbir tanesini almıyorum. senelerdir mesleki kitaplar hariç para verip tr'den kitap almışlığım yok kendimin. ya hediyedir ya da birileri alır ben okurum ama o fiyata satılan kitaba para falan vermem.
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Eternalus said: kütüphane yapan bi insan olduğum korsan almıyorum. mesela ankarada dosttan alırsan DAN diye etiket fiyatı. ama zafer çarşısına gidip mustafa kitabevi hariç bi kitabevinden kitap alacağın zaman fiş fatura gerekmez dersen yüzde 40 hesaplayıp düşüyolar fiyattan. nasıl oluyo bilmiyorum. özet olarak küçük kitapçılara giderseniz kıyak yaptırabilirsiniz. aynen bizim burada da eski kitap, plak alıp satan biryer var. eski kitapları falan 3-4 liraya bulabiliyorsun bu tarz yerlerden. İlla sahte almaya gerek yok, kullanılmış ama sağlam kitap da alınabilinir.
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Kitapta asla korsana yeltenmem. Kitapla uyurum onu öperim ben severim filan koklarim. El deymemis gibi okur kitapligima koyarim. Kimseye de elletmem.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bizim memlekette okumak lüks iş.Alıyoruz ama çok pahalı.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bu bir paradox bunun basit maliyet hesabı var daha fazla kitap satılırsa kitabın fiyatı düşecek ama fiyatı düşmezse daha fazla kitap satılmayacak
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sahaf diye birşey icadoldu. şu sahafları falan kullanın. kitap okumak istiyorum ama pahalıda dünyanın en saçma şeyi. demekki okumak istemiyosun.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ankarada zfer çarşısının üstü de adilhan diye bi sahaf paşajı. yıllardır gidiyorum sanırım bi tek ben geziyorum oraları, eski kitap da bi seçenek.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Sahafta çalışmıştım o dönemde öğrenmiştim baya korsan kitap işini. En kalın kitap 2 ytlye filan basılıyor sdf Bandrolü filanda elle yapıştırıyorsun sdf
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Abi çoğunuz Kadıköylüsünüz. Bana kitapların pahalılığından bahsetmeyin. Orada bir sürü sahaf var çok güzel kitapları acayip ucuz fiyatlara aldığım oldu benim.
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaşmadan edemedim: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%c5%9fu+%c3%a7%c4%b1lg%c4%b1n+t%c3%bcrkler%2f%40immanuel+tolstoyevski
sioman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 elaidi said: empatiyi alma çok kötü olasılıksızı okumuştum o şahaneydi. Bunu da o umutla alıcaktım
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Kitaplar ucuza satılsın diyene kadar vergisi azaltılsın falan deyin.
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Balıkesir/Akçay'da tonla var bu dükkanlardan hem de kitaplar genelde yeni basımlar ama kitaplarda ufak tefek defolar bulunduğundan dolayi fiyatlari 5 ytl.
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 yahu bir dakika bu kitaplar korsan, bunu anlamayan yoktur herhalde?
Öne çıkan mesajlar