Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d&r da çılgın türkler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 Kitap 10 Miyon'cular artık her yerde.

Alsancakta oyuncakçı ve hedef dersanesinin olduğu civarda var kıbrıs şehitlerinde. (seviçten girersek 100-150 metre felandır)

Karşıyakada da çarşıda var, iskeleden çarşı sonuna gidersek yaklaşık olarak çarşının 2/3 mesafesine denk geliyor ve de sol şeritte.

daha nası anlatıyım bilemedim :D

bu tip yerlerde şu çılgın türkler gibi kitaplar ucuz hakkaten
Mesaj tarihi:
kütüphane yapan bi insan olduğum korsan almıyorum. mesela ankarada dosttan alırsan DAN diye etiket fiyatı. ama zafer çarşısına gidip mustafa kitabevi hariç bi kitabevinden kitap alacağın zaman fiş fatura gerekmez dersen yüzde 40 hesaplayıp düşüyolar fiyattan. nasıl oluyo bilmiyorum. özet olarak küçük kitapçılara giderseniz kıyak yaptırabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
kitapta korsanı destekliyorum arkadaş! o ne öyle fiyatlar be! michael crichton next ve state of fear aldım paperback tabii 2€ her biri.. bizde allah bilir kaç yüz milyon baloncuk isteyecekler adedine. ben vermiyorum, hiçbir tanesini almıyorum. senelerdir mesleki kitaplar hariç para verip tr'den kitap almışlığım yok kendimin. ya hediyedir ya da birileri alır ben okurum ama o fiyata satılan kitaba para falan vermem.
Mesaj tarihi:
Eternalus said:

kütüphane yapan bi insan olduğum korsan almıyorum. mesela ankarada dosttan alırsan DAN diye etiket fiyatı. ama zafer çarşısına gidip mustafa kitabevi hariç bi kitabevinden kitap alacağın zaman fiş fatura gerekmez dersen yüzde 40 hesaplayıp düşüyolar fiyattan. nasıl oluyo bilmiyorum. özet olarak küçük kitapçılara giderseniz kıyak yaptırabilirsiniz.

aynen bizim burada da eski kitap, plak alıp satan biryer var. eski kitapları falan 3-4 liraya bulabiliyorsun bu tarz yerlerden. İlla sahte almaya gerek yok, kullanılmış ama sağlam kitap da alınabilinir.
Mesaj tarihi:
Balıkesir/Akçay'da tonla var bu dükkanlardan hem de kitaplar genelde yeni basımlar ama kitaplarda ufak tefek defolar bulunduğundan dolayi fiyatlari 5 ytl.
  • Yeni Oluştur...