Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 işkence!Bariz işkence!Parası 500 kaat altındaysa kaçardım ben böle bir yerden... Böyle bir şirket yerine,ellerimi gres yağıyla bulayıp,zincir temizlemeyi göze alırım ben... :Pp[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 digerleri hadi neyse de 5 ve 6 ayip yani, yakinda sirkete girerken dis-tirnak-mendil kontrolu yaparlarsa sasirma.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu kuralları hangi akıllı koymuş merak ediyorum. takıntısı mı vardır nedir? hasta bile olabilir bi psikiyatrist çağırın :P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ayrılırken o kadar zorluk çektiğin bir ortamdan sonra burası hayatta cehennem azabı çekmek gibi bir şey.. allah kolaylık versin valla işin çok zor..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya zaten iş büyük olmasa ayrılırdım anında Yani burda 6 ay çalışsam bile (ben daha uzun vadeli çalışırım tabii) benim için çok iyi bir deneyim/referasn olur. Yoksa bi dk durmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 [signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortishia7 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Kafeinsiz kahve?Ben nası gece yarısına kadar uyanık ve hiperaktif kalırım?!!!Annecim korktum diyete giriyorum . ..[signature][hline]Mess with the best,Die like the rest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ohaa ohaaa.. oha.. aptal oldum gerzek oldum resmen o ne biçin iş yeri beaa? [signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 09 Haziran 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben sizin iş yerini sevdim. her işyeri bu tip utandırıcı uyarılar yapsa ilerde hiç gerek kalmaz. bi dükkana, bi pasaja veya havalandırma olanakları kısıtlı bi yere girince burnumuzu tutarak dolaşmak zorunda kalmayız. sigara konusunda çok haklılar. kahve ve çaya bişi diyemem. kimse kimsenin dumanını çekmek zorunda değil. (sigara içiyodum, 3. haftama girdim temizim mutluyum kendim dahil kimseyi zehirlemiyorum.. pis pis kokular üzerime sinmiyor) ama yediklerinize karışmaları lazım sarımsak pastırma falan yemeyin demeleri lazım onu unutmuşlar. müdüre ilet.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bunlar işyerine koyulacak kurallar değil, her insanın zaten bilmesi gereken şeyler. çok utanç verici yahu. ne demek elinizi ayrıntılı şekilde yıkayın? medeni insan zaten sarmısak yiyip işe gitmez. bunu oraya ayrıca yazıp "kendimden biliyorum, kazmayız hepimiz" mesajı vermeye gerek yok.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 İşte kötüolanda o ya. Kendimi birden hayvan zannettim. Eğitiolarmı dediim. Bende sinir oldum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hakikaten aynı şeyi düşündüm Zed. Ne kadar sevimli ve saygılımsı bir üslupla yazılmış olsa da terbiyesizliktir bu düpedüz kanımca da. Bana "tuvaletten çıkınca elimi yıkamamı" söyleyen yöneticiye de forum kurallarına aykırı birşeyler söylerim herhalde. Sen tabii gaza gelme nadenko, vardır mutlaka avantajları şirketin ki çalışıyorsun, biz sadece olumsuz tarafını yorumluyoruz, olumlular sana kalmış. Bu kadar titizlik aslında iyi bile olabilir belki; eğer sadece senden beklentileri konusunda değil de senin beklentilerin konusunda da aynı hassasiyete sahiplerse özellikle ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu bi guru şirketi filan mı? onlar böyle yemeklerin şarapların filan lezzetini denetliyorlar böyle tat koku karışmasın diye parfüm kullanmaları bilene yasak..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Natural_Jedi, 09 Haziran 2004 18:59 tarihinde demiş ki: şirketi batırmak kolay şirket binasının tam karşısına ''nescafe,camel,doğuş çay,rama,banvit'' reklamları asarsın millet bakıp bakıp kendinden geçer 1 aya kalmaz şirket batar. hehe güzelmiş :).[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arbeit macht frei![signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 böyle diyoruzda bunlar her insanın uyması gereken ahlak kuralları da niye dışarıda sigara içme yok yani? yada kahve?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sigara kokudandır belki hakkaten berbat kokuyo çünkü (içenler anlamıyor anlamak istiyorsanız bizim okula gelip din hocasına yaklaşmaya çalışın holy stinking aura of smoke var herifte:D) ama "tuvalletten sonra elnizi yıkayın, terlemeyin, terlerseniz üstüne su içmeyin, karşıdan karşıya geçerken önce sağa, sonra sola bakabilirsiniz tabi ama direk geçin ölün" tarzı kuralları ben 7 yaşındayken de biliyodum. Bunların uygulanması elzem, yönetimce millete bağırılması yönetimin terbiyesizliğidir. Tabi verdiği referanslar süferdir, maaşı iyidir, o zaman katlanacaksın. Bu arada çay kahve olayını bende anlamadım kafeini bana zarar sana ne? diyebilir insan (ki ben kahve sevmem o kadar)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 kolay gelsin sana nedanko :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben çay içmenin ne zararı var anlayabilmiş değilim.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar