MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya yeni girdiğim işte bi sürü yasak var çıldırcam. hepside zararlı diye - Çay yasak - Kahve kafeinsiz - Yemeklerde katı yağ yasak - Şekerler kahverengi şeker - Kırmızı et yasak, tavuk devekuşu etleri sadece - Sigara yasak dışarıda çıkıp içmek yasak Valla masraflı oluo bu. işten çıkıom. delirmiş olduğum için, giidom köfte piyaz yiyom ardından bi çay ocağına girip 3-4 bardak çay 6 tane falan sigara içiom. akşamda evde 3-4 kahve içiom. deliricem yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 muaha iimiş valla :D huhua[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 nazilerin toplama kampında çalışıyorsun demek?[signature][hline][i]and than we can drink some ocean spray...[i] [Bu mesaj Black1ce tarafından 09 Haziran 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Black1ce, 09 Haziran 2004 18:38 tarihinde demiş ki: nazi toplama kampında çalışıyorsun demek? auschwitz ?[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Parayla seni satın almaya çalışıyorlar. Aman dikkat et!!![signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hayır organlarını çalıcaklar önce düzeltiyorlar:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kahve kafeinsiz? kırmızı et yasak? ne bu toplama kampı mı, diyet okulu felan mı?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ne işiymiş merak ettim[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya esası çok karlı iş hergün röntgene giriyorum kalbimi falan dinliyip gözlerime bakıyorlar sonra birkaç siyahlı adam geliyor onlarda bakıyor biriki fiyat söylüyor gidiyor çıkıştada maaş veriolar okadar :-P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Chemical, 09 Haziran 2004 18:48 tarihinde demiş ki: ya esası çok karlı iş hergün röntgene giriyorum kalbimi falan dinliyip gözlerime bakıyorlar sonra birkaç siyahlı adam geliyor onlarda bakıyor biriki fiyat söylüyor gidiyor çıkıştada maaş veriolar okadar :-P ehue bu süperdi chem ya[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ha söylemeyi unuttum. yoğurt ve bilimum şey diyet kola yok biber yok. hayatın tadı yok. Yaf prodüksüüyon şirketi diyim kısaca.. Ama çok yönlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ehe esmer şekerde birşey yokta, kafeinsiz kahve içen insanlardan cidden tiksiniyorum ben.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 doğru ama kahvenin espirisi kafeinidir tadında bişi yok ama kafayı açıo bağımlılık yapıyo:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sağlık bakanlığında falan mı çalışyorsun bana çok yazış geldi bunlar.. ?[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Gaz odaları ve kırbaç salonu büyük mü?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Valla yazış diil. Ama şirket farklı bir şirket. Sharky olsada yorumunu yapsa.. Zaten girmeden önce sakat bi iş diodu. Harbi sakat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence ayrılma, zeki bi yönetimi varmış şirketin.. bence çok ilerler adamlar, senin yararına olur kalman her türlü hemde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 nedanko senin iyiliğini düşünüyo şirketin işte fena mı :)[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yaf production die geçio. İşte ses film montajı var. Kitap basıolar. Birde internet hizmetleri var kendi işlerinin tasarımları kodlamaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 şirketi batırmak kolay şirket binasının tam karşısına ''nescafe,camel,doğuş çay,rama,banvit'' reklamları asarsın millet bakıp bakıp kendinden geçer 1 aya kalmaz şirket batar.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 performans arttırıcı işkence!! ulan ölürüm ben bunda ya inanılmaz para veriyolar sana bunlara katlanabilen yoktur gerçek... ya da o köfte piyaz yediğin yer, çay ocağı ve içtiğin sigaranın şirketiyle anlaşmaları var... ya da ben sadistler vödee bunlara diyet yediriim ben baklavaları götüriim acı ceksinler puronun en kalitelisini içiim bunlar mok içsinler vöhaa diye alay ediolar ya da seni denek olarak kullanacaklar ilerde bakalım insanoglu harbi s.çmayabiliomu diye...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 09 Haziran 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Puhaha. Daha bi sürü şey varda. Zaten çok garip şirket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bide rocco siffredi diye bi adam var o ayrı olay tabii :) rocco diyince aklıma o adam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 nedanko, senin bir beslenme cantasi alma zamanin gelmis gibi gorundu bana :) saka bir yana sana yapacagim bir iki minik oneri var: kahve-cay koysa al bi kutu nescafe at ofis masanin cekmecesine, sicak su da yok degildir herhalde. burada oyle cins bir sirkette calisan bi arkadasim var, o mesela yaninda meyvali yogurt ve cukulata vs goturuyo sirkete diyet etkilerini azaltmak icin :) sen de yapabilirsin. oradaki yemekle doymuyorsan evden sandvic yap gotur vs. ama tabi sigara konusunda yapabilecegin bisey yok, sikican disini.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bi kere getirdim. Yasak dediler 3'ü 1 aradaya.. Yaf bi amatötlük yapıyım ama görün yani.. Gelen mail: İnternet departmanı olarak yeni katılan arkadaşları bilgilendirmek ve eski arkadaşlarımıza da hatırlatma da bulunmak amacıyla bu bilgilendirici maili yolluyorum. Aşağıda belirtilen konulardan bazılarını sizler zaten biliyorsunuz ama hatırlatmak bakımından tekrarlıyorum. 1- Her türlü yazışmalarımızın bir kopyasını***yollamanız gerekmektedir. Kendisi***mail adresini kullanmaktadır. 2- Şirketimizin ikinci katında idari büro ve ses stüdyosu bulunmaktadır. Toplantı için davet edilmedikçe üst kata çıkılmayacaktır. Üst katta da sadece toplantı salonunda bulunulacaktır. Diğer odalara ve ses stüdyosuna girmememinizi rica ediyorum. 3- Şirket içinde diğer çalışan arkadaşların dikkatlerini dağıtıcı ve yaptığı işlerin konsantrasyonunu engelleyici sohbet, gereksiz soru, müzik çalma gibi hareketlerden kaçınalım. Teknik olarak istişare edilecek konuları da 3. arkadaşların dikkatlerini dağıtıcı şekilde yapmayalım. 4- Büro içinde telefonda konuşurken yüksek ses çıkarmamaya dikkat edelim. 5- Yaz ayı geldiğini göz önüne alırsak terlememiz çok normaldir. Sağlıklı bir vücut ve başka arkadaşlarımızı rahatsız etmememiz bakımından her gün mutlaka duş almanızı tavsiye ediyorum. Vücut bakımınıza gösterdiğiniz özeni kılık kıyafet temizliğine de göstereceğinizi biliyorum. 6- Tuvalet kullanımında temizlik ve hijyen çok önem kazanmaktadır. Sayımızın çok olduğunu düşünürsek sağlık olarak da temizlik kuralları daha da bir önem kazanmaktadır. Tuvalet adabı kurallarını mutlaka yerine getirelim. Yani tuvaleti temiz bırakmak ve sifonu çekmek gerektiğini hatırlatmamıza bile gerek yoktur. Klozeti temiz bırakmamız için gerekli temizlik malzemeleri tuvaletlerde yer almaktadır. Son olarak tuvaletten her çıkışta ellerimizi bol sabun ile detaylı bir şekilde temizlememiz gerektiğini sizler zaten biliyorsunuz. Şirketimizin çalışabileceğimiz arkadaşları seçerken teknik bilgileri, çalışkanlıkları, üstlerine saygıları ve efendilikleri yanısıra temizlik konularına verdikleri önem de çok büyük önem arzettiğini bilmenizi isterim. 7- Şirketimiz içinde misafirlerimiz ve müşterilerimiz dahi sigara ve tütün kullanamamaktadır. Sigara molası düşüncesi ile bir ara söz konusu değildir. Belirtmek istediğim son nokta olarak 4. kattaki firma önü kapısı önünde sigara içimi de yasaktır. Yukarda belirttiğimiz tüm maddelerde bir arkadaşınızın bu maddeleri uygulamadığınızı görmeniz bu maddeleri sizinde uygulamamınızı gerektirmez. Bu durum bu maddeleri uygulamayan arkadaşınızı bağlar. Kendisinin sorumluluk bilincini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar