Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 şirket olup saldırıyorsunuz da bi bak bakalım o resimdeki oyun mu değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 durmaden sey koymuyosun bilen koyuyo. stronghold crusaders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 konuyu inceledim de o hususa dikkat edilmemiş. can sıkıntısından saldırdım topiğe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Arkasokak said: anladım da kafama göre takılıyorum, sen neyini anlamadın? Anladığın şeyi anlamadım, son mesajını görünce anlamadığını anlamadım, sonra tekrar anlamadım, şimdi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Arkasokak said: konuyu inceledim de o hususa dikkat edilmemiş. can sıkıntısından saldırdım topiğe :) Peşpeşe koymuyorsun,bilen belli bir süre koymazsa ozaman koyuyosun,spam yapmıyoruz yani.içine etmeyin konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Harmandalı, eşme hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 cüce koymamış, yerine ben koyayım zamanında bol bol oynadığım çok sevdiğim bir oyundu vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ooo efsane heavy metal fakk ve julie strain abla şarkısı da efsaneydi http://www.youtube.com/watch?v=ZCFaJZCw-3Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 doğrudur efendim :) şarkısı ayrı güzeldi hakketen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Çok zevkliydi bu oyun ya. Ama çok başlarda takılıp kalıyodum sürekli sdlkjhlsdkgjsdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 zordu ama oyun yani :> hmm sorsak sorsak ne sorsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kucukken bu oyuna ve grafiklerine hastaydim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 neyse bilen varsa devam etsin, olmadı sabah cevaplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 WALKER! bende hastasiydim ya, amigada az oynamadim kucukken hehe tanklari, tepeden ustune ustune atlayan parasutculeri, toplari ceken atlari, bolum sonu canavari zeplinleri felan hala hatirliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 amiga oyunlariyla devam edelim bi sure hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=S4h0GLMz3B0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Leopar said: WALKER! bende hastasiydim ya, amigada az oynamadim kucukken hehe tanklari, tepeden ustune ustune atlayan parasutculeri, toplari ceken atlari, bolum sonu canavari zeplinleri felan hala hatirliyorum =)hasta bir oyundu ya =) abuse u gorunce aklıma geldi niyeyse.. ikisini de oynardık co-op olarak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 neyse bu zor oldu galiba, oyunun adi Sly Spy guzel oyundu, sky diving yaparken kotu adamlari vurmaktan tut, ssdeki gibi yol kovalamacasinda motorla onden arkadan gelen kotu adam arabalarini hasat etmeye kadar ne kadar gizli ajan atraksiyonu varsa hepsini yapiyordunuz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 LethE said: yeni kural ekleyelim 94 öncesi oyunları soramayalım ? :P yeni nesil :) çok gurur duyoyorum böyle tarzların ilk oyunlarını oynadığım için, settlertır,warcrafttır ne şanslı bi nesiliz bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hadi bakalım bunu deneyin, zamanının ünlü oyunlarından, hem 94 sonrası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 warcraft 1 4 disketten oluşmuyor muydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 senko said: hadi bakalım bunu deneyin, zamanının ünlü oyunlarından, hem 94 sonrası :) olm ne sorduysan topikin iflahını kesmişsin lan ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 topik hortlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hadin ben bi screenshot koyayaım belki devam ederik, çok da zor sormayın ha, zevki çıksın http://img825.imageshack.us/img825/7205/21041659.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar