Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 gamespot haberi mamoru oshii, shinji aramaki, production i.g, bones gibi isim ve stüdyoların da aralarında olduğu bir grup yönetmen ve stüdyo tarafından halo evrenindeki çeşitli hikayeleri anlatan bir dizi anime hazırlanacakmış. bungie bütün oyun stüdyoları cgi cutscene basarken myth serisine gayet kaliteli anime cutscene hazırlatmıştı, güzel birşeyler çıkabilir düzgün koordinasyon sağlayabilirlerse sanıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Batman faciasından sonra bi halt olmaz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BhhmpbVDmZo Çiçek bahçesi minik ayıcık falan ahaha çıldıracak batı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ooooo, güzeeeeel! bungie ve production i.g'den babam çıksa oynarım/izlerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Preview http://www.youtube.com/watch?v=0A6lojxvmy4 Çok basit duruyor yahu. Çok daha iyi çizim/animasyon beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu bölümü hangi stüdyo yapmış bilmiyorum ama hiç fena değildi dövüş kısmı, production i.g en kralını yapar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Batman facia değildi yahu, mis gibiydi. Özellikle Croc'lu bölüm çok hoşuma gitmişti. Dur bir daha izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Batman arkaplanlar dışında faciaydı ki yapan stüydoların çoğu imbalar imbası (4c, IG, Madhouse) isimler. Trailerda 4c nin yaptıklarından biriymiş. Bi bölüm daha varmış gerçi 4c nin yapıcağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 microsoft olukla dokmus parayi ama sisirilmis balon sisirilmis balondur halo nun neyini analticaklar gayet tirr bir seneryosu var, ilk x-box cikmadan HALO HALO HALO diye oyle bir verdilerki gazi viral marketingle PC ye ciktiginda bu ne lan demistim vasatin ustu bir oyun ama peynir ekmek gibi satiyor peh nintendo para absiyor azicik kiysa parayada halo nun devsirmesi oldugu metroid i yaptirsa, aptal master chief yerine tas gibi samusu izlesek su grafiklerle http://fc09.deviantart.com/fs15/f/2007/111/6/7/snake_x_samus___the_beggining_by_Parthena.png koskoca sineyk bile tutamiyor kendini, birgun yicek samustan sopayi o olucak :( http://ui28.gamespot.com/1979/torokunsamuschief500_2.jpg master chief, sineyk, iron man vs samus geyigi efsanedir zaten ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 1. bölüm çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 1080p, 8 bölüm - bakabt ilk bölüm fena değildi ama ultra düşük kalitede iyi anlaşılmıyordu, böyle izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 production i.g yeniden güvenimi kazandı homecoming bölümüyle. tam onlardan beklediğim kalitede olmuş. henüz izlemediğim 2-3 bölüm var ama genel olarak iyi olmuş, homecoming gibi bazı bölümlerse tek kelimeyle süper. halo bilmeye ya da ilgilenmeye gerek yok, bilim-kurgu/macera niyetine izlenebilir. 15dk'lik bölümler. origins bölümleri geniş bir açıdan anlatıyor hikayeyi zaten. homecoming http://images3.wikia.nocookie.net/halo/images/thumb/2/20/Daisy-023_Legends.png/800px-Daisy-023_Legends.png daisy-023'e özel seri lazımmış. ha viktor'un post da ziyadesiyle patlamış, gayet iyi bir seri çıkmış. halo'yu master chief'den ibaret sanıp büyük konuşma gafletinde bulunmuş. (:P) samus'tan çok daha alası var seride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yukarıda verdiğim linki japonca ses dosyaları ile de güncellemişler, ingilizce seslendirme fena değildi çoğu yerde ama onunla da izlemek lazım. kalan bölümleri de izledim, beklediğimden çok iyi olmuş. homecoming, the babysitter ve prototype ciddi bölümler olarak, the package appleseed filmleri benzeri aksiyonuyla, the duel samurai filmi havasıyla, origins tarih kesiti gibi anlatımıyla, odd one out parodisiyle (tam viktor'luk lol) her çeşit keyfi veriyor. hatta son aylarda seyrettiğim en güzel seri oldu diyebilirim. bunun gibi myth'e de bir seri çekseler keşke ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 3. bölüm haric seriyi beğendim, güzel hikayeler yazılmış, aksiyon iyi, görseliği güzel bide (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İlk iki bölümü izledim, güzel başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 süper seri kaçırmayın derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar