Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Evet, hediye seçiminde tüm emeği geçen patilere saygılarımı yolluyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 oha ne aldın da ayrıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Kilot al diye trollediğimiz senmiydin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bosver be aga,üzme kendini düzelir bi sekilde. hediye secimi :S eger terkedilmen hediye icinse bence ilişkini gözden gecirmelisin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 asdasda böyle yazınca çok komik olmuş yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 İsabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abi resmi poster yaptırırsan tabi terkedilirsin. sdfsf bide kızın kolu yarım çıkmıştı galiba geç yetiştim ben resmi geç atmışım baya konuya. şöyle 3-5 gün önce acıcaktın konuyu. neyse boşver o seni kaybetmiştir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=0QD3YofALXM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 oha cus gecmis olsun gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Böjeek said: abi resmi poster yaptırırsan tabi terkedilirsin. sdfsf bide kızın kolu yarım çıkmıştı galiba geç yetiştim ben resmi geç atmışım baya konuya. şöyle 3-5 gün önce acıcaktın konuyu. neyse boşver o seni kaybetmiştir kesin. ciddi değilsin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 dur o sen miydin yoksa. ben kimim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 geçmiş ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 "roket adam" said: Böjeek said: abi resmi poster yaptırırsan tabi terkedilirsin. sdfsf bide kızın kolu yarım çıkmıştı galiba geç yetiştim ben resmi geç atmışım baya konuya. şöyle 3-5 gün önce acıcaktın konuyu. neyse boşver o seni kaybetmiştir kesin. ciddi değilsin di mi? http://forum.paticik.com/read.php?20,4159203,page=1 buldum konuyu sdfdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 geçmiş olsun. aşkın metafiziğini oku kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/8/88/Askinmetafizigi.jpg/200px-Askinmetafizigi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 oha evet bildiğin vtavsiye edilemlk kitap.. ama ben hemsinclerle olan alakaya geldiğinde bıraktım kitabı ahaha bu arada evet hediye fail olmuş.. içind emırın mırın love story çalan mücevher kutusun alsan daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 kiza ne aldin bilmiyom da sen babayi almissin. gecmis olsun fekat, dilbere ne alayim babus ya tarzi topik acan herkesin sonu bu. daha ne hediye alcaginizi bilmiyonuz, nasi yürütceksiniz o iliskiyi sorarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 cok acimasizsin askus =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 gercekler durtturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Geçmiş olsun.Amfiye haydi amfiye. Ne hediye alacağını bilmemek değil bence.House ta yapıyor yahu bir sürü fikirden yola çıkarak orjinal fikrini oluşturuyor işte.(House örneği ilk aklıma gelendi)Adam da yeni fikirler duymak istemiştir işte belki kısır bir döngüye girmiştir.Herkes mükemmel yaratıcı ve açık fikirli olmak durumunda değil.Sevdiği kişiye olan sevgisi ona ne hediye alacağını şıp diye bilmekle ölçülmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 amcaogluna mi hediye aliyorsun da topik acip fikre ihtiyac duyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bi elin nesi var topic acarsan otobus kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 haaa sanki paticikte 500 tane sevgiliye ne alayım topici yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ahah oha çok yüklendiniz(: Bu arada direk hediye yüzünden terk edilmedim. Mutlu değilmiş arkadaş. Ama hediyenin payı gözardı edilemez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 said: dory said: bi elin nesi var topic acarsan otobus kalkar dalkalkarkartalsarkarkartalkalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar