Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elemental Shammy


Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

abi acik soliyim
hic bir ey yapamassin
ancak av yaparsin belki belki 5 vs 5 arena yaparsin oda yane cok zor
cunku direk targetlaniyorsun healer sanilip

sorun hic bi escaqpe mekanizman yok
thunder war kimse sallamiyo
ama burstun iyi o ayri
yane eger kimse durtmezse 3k + 10k + 8k + 4 k felan bi dmgi 4 4.5 saniyde cikabiliyosun
ama diyorum ya
bi rogue geliyo
birakip oynu gidyosun ne urascam diyd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elemental shaman oynuyorum. tbc'de enhancement oynamistim ve dps'im cok daha iyiydi. ya ben elemental'a alisamadim ya da dps konusunda belli sınırları var.

fightlarda genel olarak belli bir rotasyonda takilmak zorundasin. Trinketler, cooldownlar ve özellikle bloodlust/heroism anlık dps'ini cok etkiliyor. gearing konusunda mutlaka hit ratingi cap'leyip spell power ve biraz da haste kasmalisin.

yeni patch'le de totemlerin kullanımı haricinde pek bir degisiklik yok. su an elemental'a baslayacak olsam vazgecer, enhancement da kalirdim.

tabi pvp de kalabalık bir aksiyona dalinca lavaburst'larin critlerini izlemek pek hoş oluyor. 11k lava burst yiyen bir player bunu kolay kolay unutmaz bence ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Şu an elem shamanın dps'i enhance'ın dps'inden daha iyi, eğer dps'iniz düşükse nedeni yanlış rotasyondur.

Doğru rotasyonda chain lightning atmıyorsunuz ve fire shock'un dot'u bitene kadar cd'si doldukça frost shock atıyorsunuz single target dpste.


ikisi de yanlış. elemental dpsi maalesef hala daha düşük enhden. ayrıca elemental frost shock kullanıyorsa büyük hata yapıyor demektir, hem dps kaybı hem de gereksiz threat. eğer bu rotationla enhleri outdps ediyorsanız vah haline diyorum o enh oynayanın :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

chain kullanılmıyor demedim, frost shock kullanılmaz. sabit bir rotationdan ziyade priority rotationla oynuyor ele shaman, her türlü haste buffı rotationı bozabiliyor çünkü. kısacası FS > LvB > LB. eğer LB cast bitiminde LvB cooldowna çok az kaldıysa CL kullanıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gear önceliğini şuna göre yapmalısın:
Kesinlikle önce 310 hit cap'in olcak hordesan bu 340 a falan denk geliyor.
Ardından SP Sonra Haste, en son Crit.
Terciğim ulduar setini toplama yönünde çünkü bonusları dps i %30 civarında arttırıyor.

Buda Talent

Rotasyonunsa şu şekilde oluyor
FS>LvB>CL>LB(Spam yapıosun yaklaşık bi 4 tane ye denk geliyor) Dolunca LvB tekrar Sora FS bitiyor en baştan başlıyorsun.
Ulduarda 4500dps görüyorum ben şu anda 5k ya da çıktığım oldu. Tabi ulduar 4 set bonusu var üzerimde.

glypler şöyle:
Glyph of Flame Shock
Glyph of Lightning Bolt
Glyph of Totem of Wrath
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CL atmak saçmalık single targeta evet XT gibi bosslarda çok işe yarıyor ama single targetta mana ve dps kaybı. Test ettim.

Bir de frost shock konusunda konuşmak gerekirse frost shock atmayıp ne atıyorsunuz? Fire shock mu yeniliyorsunuz sürekli. Fire shock'un burstü A vuruyorsa frost shockun ki 2A vuruyor, dot bitmediği sürece frost shock atılır. Bunu da test ettim, frost shock attığımda 200-300dps fark ediyor.

Şu an guilddeki elem shamanlar enhance shamanları çok rahat geçiyorlar single target ve aoe dpste, özetle ikisi de doğru.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6600 dps Patchwerk
6550 dps Patchwerk

Rotasyonda sadece LB-LvB-flame shock kullanılmış, başka birşey yok. Bu derece dps yaptıklarına görede doğrusunu bu kabul edebiliriz sanırım.

En yüksek dps build içinde 7200 dps Ench shaman var, bunun üstüne çıkabilen elem bulamadım. Ama genele bakınca elem ile ench arasında hemen hemen fark yok diyebiliriz. Her bossta ve her dps aralığında birbirinden küçük farklar içeren elem-ench'ler var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Şu an guilddeki elem shamanlar enhance shamanları çok rahat geçiyorlar single target ve aoe dpste, özetle ikisi de doğru.


bizim guilddeki mageler de vezaxta 5k dps yapıyorlar, buff mages!!11

ordaki yorumu kendi tecrübeme dayanarak yapmadım. sırf merakımdan birsürü log inceledim, özellikle algalon 25 logları ve 5.5k dpsi geçebilen elemental görmedim. enh ise 6-7k arası geziyor.

single target CL konusuna gelince, dediğim pozisyonda CL kullanıyorlar ve dps kaybı da değil. ayrıca ele shaman olarak mana sorunu çekmemeniz lazım ne yaparsanız yapın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...