Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Beyler ben cok uzun zaman once shaman oynuyordum wow u tekrar acip shamanimi 80 yaptim ve elemental oynamak istiyorum... Bana end game, heroic, raid, ve pvp hakkinda elemental olarak neler yapabilirim ve hangi gear nerden ne toplayabilirim bilgi verirseniz sevinirim simdiden tessekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abi acik soliyim hic bir ey yapamassin ancak av yaparsin belki belki 5 vs 5 arena yaparsin oda yane cok zor cunku direk targetlaniyorsun healer sanilip sorun hic bi escaqpe mekanizman yok thunder war kimse sallamiyo ama burstun iyi o ayri yane eger kimse durtmezse 3k + 10k + 8k + 4 k felan bi dmgi 4 4.5 saniyde cikabiliyosun ama diyorum ya bi rogue geliyo birakip oynu gidyosun ne urascam diyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 enhancement ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 pve de baya iyi elem shaman da max 1 tane oluyor raidlerde. pvp de yok öyle bi class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 1 lock bi de healer bulup 3v3 akıyosun direk yok ediyosunuz 1 target switch de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 pve olarak peki ? ne tavsiye edersiniz gear olarak talent olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 pve de her türlü yolunu bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 biri yol gosterse daha kolay bulmaz miyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ne yolu yahu istediğin sevdiğin tree hangisiyse onunla oyna işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 elemental shaman oynuyorum. tbc'de enhancement oynamistim ve dps'im cok daha iyiydi. ya ben elemental'a alisamadim ya da dps konusunda belli sınırları var. fightlarda genel olarak belli bir rotasyonda takilmak zorundasin. Trinketler, cooldownlar ve özellikle bloodlust/heroism anlık dps'ini cok etkiliyor. gearing konusunda mutlaka hit ratingi cap'leyip spell power ve biraz da haste kasmalisin. yeni patch'le de totemlerin kullanımı haricinde pek bir degisiklik yok. su an elemental'a baslayacak olsam vazgecer, enhancement da kalirdim. tabi pvp de kalabalık bir aksiyona dalinca lavaburst'larin critlerini izlemek pek hoş oluyor. 11k lava burst yiyen bir player bunu kolay kolay unutmaz bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Şu an elem shamanın dps'i enhance'ın dps'inden daha iyi, eğer dps'iniz düşükse nedeni yanlış rotasyondur. Doğru rotasyonda chain lightning atmıyorsunuz ve fire shock'un dot'u bitene kadar cd'si doldukça frost shock atıyorsunuz single target dpste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 shamanla pvp cidden skill istiyo,restoysan fake caste bakıyo. genel olarak pvp yapması eglenceli bi class diil tabi direk sende herkes.ama iyi oynayan shaman eziyo o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Birisi said: ...... ile pvp cidden skill istiyo genel olarak pvp yapması eglenceli bi class diil tabi direk sende herkes.ama iyi oynayan ....... eziyo o da var. Haklısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 deadwoll said: Şu an elem shamanın dps'i enhance'ın dps'inden daha iyi, eğer dps'iniz düşükse nedeni yanlış rotasyondur. Doğru rotasyonda chain lightning atmıyorsunuz ve fire shock'un dot'u bitene kadar cd'si doldukça frost shock atıyorsunuz single target dpste. ikisi de yanlış. elemental dpsi maalesef hala daha düşük enhden. ayrıca elemental frost shock kullanıyorsa büyük hata yapıyor demektir, hem dps kaybı hem de gereksiz threat. eğer bu rotationla enhleri outdps ediyorsanız vah haline diyorum o enh oynayanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 peki rotasyonu nasil chain kullanilmayacaksa flameshock ... lava burst ... lb spam tekrar lava burst .. falan diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 chain kullanılmıyor demedim, frost shock kullanılmaz. sabit bir rotationdan ziyade priority rotationla oynuyor ele shaman, her türlü haste buffı rotationı bozabiliyor çünkü. kısacası FS > LvB > LB. eğer LB cast bitiminde LvB cooldowna çok az kaldıysa CL kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 gear önceliğini şuna göre yapmalısın: Kesinlikle önce 310 hit cap'in olcak hordesan bu 340 a falan denk geliyor. Ardından SP Sonra Haste, en son Crit. Terciğim ulduar setini toplama yönünde çünkü bonusları dps i %30 civarında arttırıyor. Buda Talent Rotasyonunsa şu şekilde oluyor FS>LvB>CL>LB(Spam yapıosun yaklaşık bi 4 tane ye denk geliyor) Dolunca LvB tekrar Sora FS bitiyor en baştan başlıyorsun. Ulduarda 4500dps görüyorum ben şu anda 5k ya da çıktığım oldu. Tabi ulduar 4 set bonusu var üzerimde. glypler şöyle: Glyph of Flame Shock Glyph of Lightning Bolt Glyph of Totem of Wrath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sole solyim cl bazi bosslarda yada yerlerde cok onemli mesela mimironda cl atmak kesin sart vezaxxta da ole ama genel olarak cl resmen mana harcamak ama hala el aliskanligi atiyorum arada elemin dpsi cidden cok iyi puglarda ilk 3 teydim genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 CL atmak saçmalık single targeta evet XT gibi bosslarda çok işe yarıyor ama single targetta mana ve dps kaybı. Test ettim. Bir de frost shock konusunda konuşmak gerekirse frost shock atmayıp ne atıyorsunuz? Fire shock mu yeniliyorsunuz sürekli. Fire shock'un burstü A vuruyorsa frost shockun ki 2A vuruyor, dot bitmediği sürece frost shock atılır. Bunu da test ettim, frost shock attığımda 200-300dps fark ediyor. Şu an guilddeki elem shamanlar enhance shamanları çok rahat geçiyorlar single target ve aoe dpste, özetle ikisi de doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 6600 dps Patchwerk 6550 dps Patchwerk Rotasyonda sadece LB-LvB-flame shock kullanılmış, başka birşey yok. Bu derece dps yaptıklarına görede doğrusunu bu kabul edebiliriz sanırım. En yüksek dps build içinde 7200 dps Ench shaman var, bunun üstüne çıkabilen elem bulamadım. Ama genele bakınca elem ile ench arasında hemen hemen fark yok diyebiliriz. Her bossta ve her dps aralığında birbirinden küçük farklar içeren elem-ench'ler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Walla bende bizim guildin elemental şamanıyım enhancement şaman beni ikiye katlıyo dps de gear dersen ulduarda olan bütün gear war ama elemental dps in limiti 4k çok nadir 5k yapıyom ve bana sorarsan enhancement git ben de diğer spec i enh. yaptım baya rahat elemental e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bizim elem shamnımız baya iyi dps yapıyor ama her combatta en az bir bazen 2 tane hand of salvation istiyor. Ciddi agro sorunu çekiyor eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 abi frost shock atarsan GCD dan yiosun gereksiz yani, direk castable spellerle calısıosun boss fightlarda flame shock yenilemek dısında. bide frost shock high threat yaratıodu degismediyse son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 FreEmoon said: Bizim elem shamnımız baya iyi dps yapıyor ama her combatta en az bir bazen 2 tane hand of salvation istiyor. Ciddi agro sorunu çekiyor eleman. Abi ozmn bende ciddi bi sorun war salvation ne yanına yaklaşamıyom bizim tankın O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 deadwoll said: Şu an guilddeki elem shamanlar enhance shamanları çok rahat geçiyorlar single target ve aoe dpste, özetle ikisi de doğru. bizim guilddeki mageler de vezaxta 5k dps yapıyorlar, buff mages!!11 ordaki yorumu kendi tecrübeme dayanarak yapmadım. sırf merakımdan birsürü log inceledim, özellikle algalon 25 logları ve 5.5k dpsi geçebilen elemental görmedim. enh ise 6-7k arası geziyor. single target CL konusuna gelince, dediğim pozisyonda CL kullanıyorlar ve dps kaybı da değil. ayrıca ele shaman olarak mana sorunu çekmemeniz lazım ne yaparsanız yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar