Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercih için ilahi yardımlarınız lazım

dunkelzahn

Öne çıkan mesajlar

ÖzÜ ye gittim bugün profları güzel insanlar rektör erhan erkut hocada hoş biçok konu netleşti kafamda, ÖzÜ hakkında aydınlandım bayağı.Ben giremicem o ayrı mesele olacak.

Sonuçta düşük puanlı yerleri yazıp geçiş yapmak dışında çokta alternatifim kalmadı, prawler'ın ve birçoklarının tavsiyesiyle marmara türkçe işletme odtü felsefe gibi yerleri yazıcam madem.Prawler yahu sen beni kandırıp bir şekilde ikna edip marmara türkçe yaz da geçiş yap iyidir hoştur ferah ol desen rahatlatsan beni çok hoş olcak.Puan falan filan sorun olur mu başka otu boku anlatsan bana bi güzel, minnettar olcam çok.

ÖzÜ hakkında bi kaç başlık açılmış bakıcam şmdi onlara yardmcı olabilrsem cevaplarım ama riglous'a da cevaben gördüm ki bugün Hüsnü Özyeğin yeterliymiş abi.Niye dersen şimdi ben, madem geldim otu boku iyice dinleyeyim diyerekten ea1'le öğrenci alan otelcilik ve işletmecilik zımbırtısına kadar dinledim bilkentten gelen değerli bi hoca taktim etti bize bunu.Bayağı anlaşmalar falan imzalanmış swiss otelle bunun yanısıra ülkede bu konularda yetkili 10-15 kişi danışma kurulunda yeralmışlar tabi hepsi iş imkanı ve büyük referans.Mesele bu Swiss otelle yapılan anlaşma gazetelerde falanda bayağı yer bulmuş.Stajlarını falan buralarda yapıcakmış öğrenciler özellikle bizzat bilkent'li hocada söyledi hüsnü bey sayesinde oldu diye birde kredi imkanı diye bi olay var finansbank ile ayarlanan tabi buda hüsnü özyeğinin sayesinde oluşmuş.Yani bende okuduğum kadarıyla tanıyorum kendisini babamın oğlu değil zaten giremiyorum ÖzÜ'ye bir macera da burda biter.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bişey sormak istiyorum

2008 de kontenjan artışı falanmı oldu? hukuk başarı sıralarına bakıyorum istanbul 3000 lerden 5000 lere dokuz eylül 3500 den 7500 e düşmüş taban başarı sırası olarak?

+ olarak

şimdi ben boğaziçi felsefe yazdım 10.tercih olarak ama 3.tercihim in puanı oradan daha düşük. benim oraya girme ihtimalim yok dimi? tercihi gönderen kadın biraz kafamı karıştırdı
Sosyal ağlarda paylaş

Riverwind said:

ben de bişey sormak istiyorum

2008 de kontenjan artışı falanmı oldu? hukuk başarı sıralarına bakıyorum istanbul 3000 lerden 5000 lere dokuz eylül 3500 den 7500 e düşmüş taban başarı sırası olarak?

+ olarak

şimdi ben boğaziçi felsefe yazdım 10.tercih olarak ama 3.tercihim in puanı oradan daha düşük. benim oraya girme ihtimalim yok dimi? tercihi gönderen kadın biraz kafamı karıştırdı

2007de girmiş olup ertesi yılda burs ve ödül peşinde yada kendini denemiş ama başarılı olmuş insan sayısı fazlaydı.Bu adamların bir çoğu tercih yapmadı.İlk 20binde 3-4bine yakın adam vardı böyle.10bin kayan bölümler olmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

cihant said:

doğrusunu senden duyalım o zmn.hangi özeller daha iyi bu ikisinden?
1-bilkent
2-?
3-?

sabancı, koç.

ölçüler bardakla, kaşıkla.

ölçüler bardakla kaşıkla da neye göre?bana sabancıyla koçun galatasarayla odtüden artılarını söyleyebilyosan eyw diyim de şu dediğinle hiçbişeyi ispat etmiş olmuyorsun. açıkçası işletme konusunda benim çok bi bilgim yok.ama eacı arkadaşlarımdan çoğunun sabancı veya koç tercihinde veya hedefinde değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...