Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ya onu gec de Arkk'in Brit mezarda fistik bir yerde evi vardi, archerlar iyi adam uzerdik ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 metalon heryerdeydi oluuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahahah uzaktan takip eden valiant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o değil de hala açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ulan demek ki sphere tabanlı adam gibi pati uo'yu acsak hepimize hayvan gibi nostalji olacak. su baslıga mesaj atanlarla tekrar uo aman yarabbiii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yaz bitmeden açıverseler yahu.butun gece saçma sapan film milmf izliceğime uo oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Red said: yaz bitmeden açıverseler yahu.butun gece saçma sapan film milmf izliceğime uo oynarım :) doğrusu milf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ozaman pati uo yu gaza gelip acsın biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o deil de ben hala metalon bünyesindeki gültümü telaffuz edemiyom biri hatırlatsın gari persecuted souls bişey bişey neydi nan sonra metalon olduk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ba's TCV ilk kadro daha sonra Unholy ve Seeds of Evil'i katmıştık.Başka guild olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BulletRide said: Ba's TCV ilk kadro +Sir Meclisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya hatta gm'i de bi aralar burdaydı nicki infeqted eminim persecutedlı bişey olduuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 knoxville said: o deil de ben hala metalon bünyesindeki gültümü telaffuz edemiyom biri hatırlatsın gari persecuted souls bişey bişey neydi nan sonra metalon olduk zaten persecuted souls of divine bilmemne gibi bir adı vardı onun da. Kevin Sensalone'un guildi. Hiç ezberleyemedim adını da, Mortis biliyor ezbere ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kermit said: ARKADAŞIM minoc madenle alakası yok lan abi mınıc madenden dikine vurdunmu yukarıya metlonun şehrine gidiyordun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 oha lan kendimi arattım patide yanıt buldum haha knoxville said: persecuted souls of divine interventions! bloody mary'di nik. kevin sensalon'un karısı hueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 persecuted souls of divine interventions. ben ve mortis bir serverda oynuyorduk rw realm diye. oradaki silahları falan böyle toplayıp harmanlayıp isim kurmuştu kevin sensalone okulda biz bahsederken. öyle doğdu o guild de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Iraefer Oyuncu 2 mesaj Dün 13:19 Saçma sapan forumlarda gereksiz dialoglara maruz bırakılınca shard, forumun insan kalitesi de düştü. kedili forumdan bahsediyorum, gerek yoktu. açılınca shard açılır arkadaşlar. hayatınızı sharda bağlamayın. açıldığında hayatınızdan sharda zaman ayırırsınız. kolay gele LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kevin sensalone kimdi ki? deniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben de başlıyorum tekrar. loot yokmuş ama bu kötü :( gerçi çoğunluğun isteğine göre bazı şeyler alpha'da değişebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kevin sensalone infeqted deil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hahaha dı sörkıl of virçuu. tiara daha erkekti ozamanlar, cıplak elinde kalkanla brit mezarda kostururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 evet infeq kevin sensalone xP ne zaman açılıo bu server açılmadı mı hala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hani bugün açılıodu? gerçi garbage'a açılmıştı dimi bu konu? bi bildiği varmış açanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 forumda ptesiye kadar unutun denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bronx mu bekliyo bu kadar insan yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar