Catatonica Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Merhaba, oyunun sıkı bir bağımlısıyım , karag azgalda lvl 26 chosen bir karakterim vardı ve bütün özellikleri çok sağladım bir kale almada 24 kişiye aynı anda 200 damage vurabiliyordum .. neyse geçenler gene bu kale feth etme işinde kaleye giderken ikitane other healer ını kestim sonra birden oyundan attı...Mail geldi mailde 3. parti yazılım kullanıyorsunuz diye bir mesajla. karşı cevap yazdım ben 3. party herhangibi bir yazılım kullanmadım tamamen oyun kuralları içerisinde oynuyorum dedim ve karşı tarafın bir şikayeti beni bu oyundan atmanıza yetti diye... sırf yenilgi den dolayı beni şikayet edip şutladılar ve ellerinde denilde yok. Yardım istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 O kadar basit degildir olay. bi sikayete bakmaz, bir takim veriler vardir ellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Oyun sapıttı arkadaşlar oyun değilde başındakiler sapıttı bence sırf şikayet üzerine atılmıştır beklerim bu csrlardan fln yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bu kadar basit olacağını zanetmiyorum ben her gun kac tane hakaret içerikli appeal atıyorum adamlara daha birşey yapmadılar loglarına bakmışlardır senin mutlaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abi loglarımda bir şey yokki oyun kurallarına göre oynuyorum karşı tarafın defansı düşükse benimde vuruş gücüm yüksekse öldürürüm. yalnız bu ikisine değil other gördüm mü hiç affetmiyordum pata küte deviriyordum tanktım açıkcası tabii ki arkamda sağlam bir healler ile teke tektede devirimyordum. Bu sever yunanlılar doluymuş ve oyunda ırkçılıkvar amerikan server unda müslümanlara hakaret ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 hilede yapmadım lakin hile yapan birini yakaladım geçenler elimde de screenshut var herif resmen hava yürüyerek önüme düştü kaçmaya çalıştı ama devirdim onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 strenght :478 toughtnes:478 insiative:~140 wound:~550 willpower:~120 bu karakterimin skillsiz buffsız hali strenght ve toughtnes bufflarını açınca oran yükseliyor ve rvr alanına girince 5500 olan hp 5600 felan den geliyor.Chosen karakterde bunlar önemli bazen 400 critical hit vuruyordum.böyle olunca her vuruşumda 200 götürüyorum. şimdi bu hile midir? burada tamamen matematiksel düşünerek bu karakteri yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 aura twister kullanıyorsan, ve global cooldownu yok sayıyorsan bu yuzdendir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 o dediklerin ne anlama geliyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 curse client var mi sende? yada varsa hangi addonlar var, belki onlardan birisi yuzundendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abi hiç bir şey yok orjinal dvd sini aldım direk kurdum... Diyorum işte ırkçılık mağduru oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Looolll ırkcılık magduru mu? hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 WORHOMMOR İSRAİL'E YARDOM YOPOYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 gülünecek bir şey yok bugün bana olan sizede olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Catatonica said: lvl 26 chosen bir karakterim vardı ve bütün özellikleri çok sağladım bir kale almada 24 kişiye aynı anda 200 damage vurabiliyordum That's my man! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yarin obur gun sizin ananizi bacinizi kalenin mahseninde kistirip gankleseler, o zamanda gulucek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben gülebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 aynı geyiği 30 farklı başlık altında çevirmekten nasıl oluyorda sıkılmıyorsunuz anlam verebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Şimcik şöyle olur, haha, gülebilirim yani bende. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Catatonica said: gülünecek bir şey yok bugün bana olan sizede olur ;) valla hemen hemen cıkış tarihenden bu zamana kadar oynadım. herhangi birsey gelmedi başıma. regiondan türkçe yazma dediler onu da yaptım. kimse şikayet etmedi, ceza almadım. hele hele "türklere kötü davranıyorlar müslümanları aşağılıyorlar." şeklinde birşey görmedim. sebebinin farklı olduğunu düşünüyorum senin ban yemenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 lütfen biraz daha saygı. Karaterimi nasıl geri alabilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 gamemaster'lar yaptırım uyguladıysa ancak gene onlarla görüşerek sorununu halledebilirsin. buradan kimsenin yapabileceği birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 warhammer'da kestiginiz her order karekteri kafanıza füze olarak düşecektir. aslşdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar