Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adalet yok!...

Catatonica

Öne çıkan mesajlar

Merhaba, oyunun sıkı bir bağımlısıyım , karag azgalda lvl 26 chosen bir karakterim vardı ve bütün özellikleri çok sağladım bir kale almada 24 kişiye aynı anda 200 damage vurabiliyordum .. neyse geçenler gene bu kale feth etme işinde kaleye giderken ikitane other healer ını kestim sonra birden oyundan attı...Mail geldi mailde 3. parti yazılım kullanıyorsunuz diye bir mesajla. karşı cevap yazdım ben 3. party herhangibi bir yazılım kullanmadım tamamen oyun kuralları içerisinde oynuyorum dedim ve karşı tarafın bir şikayeti beni bu oyundan atmanıza yetti diye...
sırf yenilgi den dolayı beni şikayet edip şutladılar ve ellerinde denilde yok. Yardım istiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

abi loglarımda bir şey yokki oyun kurallarına göre oynuyorum karşı tarafın defansı düşükse benimde vuruş gücüm yüksekse öldürürüm. yalnız bu ikisine değil other gördüm mü hiç affetmiyordum pata küte deviriyordum tanktım açıkcası tabii ki arkamda sağlam bir healler ile teke tektede devirimyordum. Bu sever yunanlılar doluymuş ve oyunda ırkçılıkvar amerikan server unda müslümanlara hakaret ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

strenght :478
toughtnes:478
insiative:~140
wound:~550
willpower:~120

bu karakterimin skillsiz buffsız hali strenght ve toughtnes bufflarını açınca oran yükseliyor ve rvr alanına girince 5500 olan hp 5600 felan den geliyor.Chosen karakterde bunlar önemli
bazen 400 critical hit vuruyordum.böyle olunca her vuruşumda 200 götürüyorum. şimdi bu hile midir? burada tamamen matematiksel düşünerek bu karakteri yaptım
Sosyal ağlarda paylaş

Catatonica said:

gülünecek bir şey yok bugün bana olan sizede olur ;)

valla hemen hemen cıkış tarihenden bu zamana kadar oynadım. herhangi birsey gelmedi başıma. regiondan türkçe yazma dediler onu da yaptım. kimse şikayet etmedi, ceza almadım. hele hele "türklere kötü davranıyorlar müslümanları aşağılıyorlar." şeklinde birşey görmedim. sebebinin farklı olduğunu düşünüyorum senin ban yemenin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...