Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 okul başlıyalı 1 ay oldu da gitmiyodum gidicem yarından itibaren işte ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 radikal kararlar: bu sene günlük çalışcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 5 hafta gecti, daha calismadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ehah o tarz bi karar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Günlük bu 3.hafta hala ders işlemedik doğru düzgün dersler ne zaman başlıcak bilmiyorum 8.hafta işte vizeler hede hödö kaldı 5-6 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben her gün çalışıyorum hatta pazar gidiyorum pazar çalışıyorum. cumartesi kütüphanenin açılması için de ötkya istekte bulundum, cumartesi gidip çalışcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sapıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben de oyle calissam, ne super olur lan. 3 donemde biter okul, gpaim de super olur, hem de ogrenirim, iste o zaman belki is bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bu bence bir işaret helm çalışmanı istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 imkansız o benim için. resmen sınava çalışmayı erteleye erteleye abartısız sabah vapura bırakıp,okula giderken vapurda çalışan bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ders çalışmak iyidir. ders çalışmak candır. ama çalışmayalım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 onumuzdeki donem hayirlisiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 İNTERNETİM BAĞLANDI BEE. SEKİZ MEGABİT ULAN DİLE KOLAY VAY ANASINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 3 tane asprin içsem bi zararı olurmuki lan az önce 2 tane aldım 3.yüde alıcam galiba çatlıyo başım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 majezik al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 günlük paticik baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bence sen baydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 meraba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kes git yat zıbar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ABİ Bİ YANDAN RADYO DİNLERKEN DİĞER YANDAN YUTUPTAN HAY DEFINIŞIN VIDEO İZLEYEBİLİYORUM ULAN TAKILMADAN ALLAHSIZ TTNET YİNE ASOSYALE BAĞLICAM SENİN YÜZÜNDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 görgüsüzmüsün iyide. yani şu devirde bi sürü insan 8 mbite geçti tek sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sabahın köründe kalkçam yine sözlükgünlük, böyle okula kafam gire. evde sıkılıyorum, okula giderken sıkılıyorum. ne bok yicem lan böyle ben. 4 yılda da bitçek gibi durmuyo okul, 2 haftadır gidiyorum bi bok anlamadım daha hiç bi dersten. yok zeus meraya çakmış, çocukları olmuş falan. banane arşh?! herneysem radyo dinleyip susayım. edik: sözlük nalaka lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bu.. bu inanılmaz bir şey kermit. inan bu derece iyi olmasını beklemiyordum. 2 gündür ttnet müşteri hizmetlerindeki herkesle kanka oldum hattı bağlatana kadar. saatlerce telefonda konuştum ve evin eski şebekesinde düzgün kopmayan bağlantım olsun başka bir şey istemem modundaydım. oldu be. vay anasını. ben ki zamanında 14.4kbps modemle internetlere girerdim dolanırdım altavistalarda. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 "roket adam" said: ABİ Bİ YANDAN RADYO DİNLERKEN DİĞER YANDAN YUTUPTAN HAY DEFINIŞIN VIDEO İZLEYEBİLİYORUM ULAN TAKILMADAN ALLAHSIZ TTNET YİNE ASOSYALE BAĞLICAM SENİN YÜZÜNDEN ben bunlari yaparken, torrent dl edip, tf2 oynuyorum ayni zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 son 45 gün yarın büyük gün.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar