Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 pogodi said: levet 9 oldum günlük. kıyamam ben sana veriyim benimkiyle oyna kasma
chagy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 wow oynamayan oynamamış bir ben varım herhalde. hoş yalan olmasın 1 aylık deneme sürem vardı denemiştim.
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Böjeek said: pogodi said: levet 9 oldum günlük. kıyamam ben sana veriyim benimkiyle oyna kasma
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 arkadaşlar ne wowu yapmayın hello kitty online oynuyorum
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 of hahaha bende sırf gökhan oynuyo diye wowa başladı sandım lan
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 HAHAHAHAHAHAH hello kitty oynuyo adam hahahah
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sus yeter hahahaha düşündükçe krize giriyorum burda gökhanın halini hahahaha
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 raid zamanı wow onun dışında cansınla Hello Kitty Online'da eşsiz maceralara atılıorum
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 free mi lan hello kitty :) çok sıkıldım.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 pogodi said: beraber yonca falan topluyoruz ^_^_^_^ AHAHAHHAHAHHAHHAHAHHA. aşk anlayışında yeni boyut.
dory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 gunluk bugun favori herom ne olsun diye dusunceler icindeyim. torturerla dun cok eglendim, zeusla gotluk yapabilir kil calabilirim veya magmus alip str gucunu hissedebilirim veya veya random? OOO RANDOM yee.
sesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Sıçana döndüm günlük. Yağmur yüzünden evime gelen bütün yollarda trafik kilitti, otobüsü terminate ettirdiler ben de eve kadar baya bir yürümek zorunda kaldım. Hoşuma gitmedi değil gerçi yağmur çok güzeldi de sırılsıklam oldum hakkaten. Bir ara farkına varmadan su birikintisine tekme atan pop şarkıcısı rolüne bile büründüm sdf. Akşam da dışarıya çağırıyorlar çıksam mı çıkmasam mı bilemiyorum. Bütün akşam oturup True Blood mı izlesem? Ahah işler değişti biraz Ministry'de Markus Schulz çıkıyormuş. Hmm.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sağ gözümde 8-10 pixel ölü.. doktora söyledim floaters dedi, geri iade/yenisi ile değiştirme yok dedi.. rahatsız ediyor ama..
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 wow olmasa şu an bakkala gitmiş kasayla bira alıyor olurdum heralde iyi ki varsın wow
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bi anı bi şarkıyla 2 senelik uğraşım gitti :(
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 allah belanı versşn fatih başka bişi demiyorum. ağzıma sıçtın yani bi şarkıyla
Öne çıkan mesajlar