pogodi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 arada önemli işlerim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Anelor said: Penthesilea said: aksam biraz kestirmistim 3-4 saat (oha biraz degil normalde bu kadar uyuyorum zaten) neyse, simdi hem o yuzden uyuyamiyorum, hem de bi uyandim koltuk altim agriyor, boyle koltuk altimda bi yer kocaman sismis sert bi sekilde, kirmizi olmus bole kendisi cevresi falan ama ole sivilce falan gibi degil bildigin sislik gibi. ya bocek isirmis uyurken, ya da lenf bezlerimde bi sorun var. ikisi de ayri ayri uyumamak icin yeterli sebep uhuhuh bi doktora git agriyo mu kolun falan lenf kanseri bile olabilir umarim ciddi bisey yokturabi ben bunu simdi gordum, normal adami hasta edermissin cidden be euhehue gittim iste sabahinda, lenfte birsey yokmus ama iltihap kapmis, antibiyotik gecirdi cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 olm kunefe cok guzeldi lan, ama kahve fazla sekerli olmustu, beytinin pilavi da hic iyi degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 günlük dün 4te yatarken saati 6ya kurdum french onion souplarımı serve etmek için. sen uyanama. sen onları unut. hepsi yemyeşil olmuş pınf. ayrıca neymiş, telefonda karşıdakinin sesi kesilince hemen telefonun ekranına bakıyomuşuz. öyle 30 saniye boyunca alo olm bak konuş kapatıyorum böyle şakalar yapma bana demiyomuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Tam 1 gundur kod yaziyorum sanirim, saat gece 5 olmus hala ofisteyim, zaman kavramini falan yitirdim. Omurgayi da yitirdim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Sevgili günlük; İnsanın hic pazar günü Antalya'da yapacağı birşey olmaz mı?Her türlü olanak varken hemde.Demekki insanın arkadaşları okullarına dağılınca ve kafasına göre yeni dostlar bulamayınca asosyalliğe kitliyor kendini ne yapalım.. Artık Cs-Dota-Paticik-eksi-face beşkeni arasında dolanır dururum.Wow acc şifreside bende değilki girip sağ-sol ile bıdı bıdı yapam günüme haraket gelsin.Artık beklenmeyen atraksiyonlara dua ediceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben masumum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Günlük başım ağrıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Benimde karnim ağrıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 günlük! jetlag yada adı her neyse, sosyetik hastalığı değilmiş öğrendim. 2 gündür mal gibi geziyorum ortalıkta. bugün hiç uyumayıp gece insan saatinde uyumayı planlıyorum ama uyumama ramak kaldı. yardım et nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 kızın en yakın arkadaşının feysbukuna baktım, böyle taş bir hatun ben hayatımda görmedim. erkekler etrafında pervane olmuş. clublarda 30 yaşındaki heriflerle pozları var. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Sevgili günlük, sabah masa tenisi, öğlen futbol, akşam üzeri de basketbol ile geçen bir spor günü yaşadım. İçtimaya da girmedim, sefam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Güzel bir gündü günlük. Annem ve kardeşimi tigeme götürdüm. Döner yedik yayık ayranı içtik. Az önce eve geldim. Akşam hon oynayıp one piece izleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Günlük, Mantı yapcaktım, yapmadım. Sipariş verdim. Mutluyum. Keşke herşeyin siparişini verebilsek, çogzel olurdu. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Günlük, Son anda deney raporu olan ödevim olduğunu hatırladım. 2 Sayfalık konuyu geniş geniş 5 sayfaya sığdırdım. Artık sayfayı bol görünce + puan verir hocalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Günlük sabahtan beri içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 53 gün kala ilk defa asker dövdüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 hayat "calculus of variations" gibi. herkesle olan ilişkinde başta belirlediğin ortalama bir yol deniyorsun sonra küçük küçük değişikliklerle o kişi için optimal olan yolu buluyorsun. sosyal bilimler diye bişey yok hepsi matematiksel model sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 günlük olm acayip mutluyum varya. an itibari ile herşey istediğim gibi. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Bugun tırmanışa gittim ama sıçtım resmen 2 yıldır tırmanmayınca insanin içine düşerken nolcak diye korku geliyor. Bugun bütün eğitmenlik karizmasını ayaklar altina aldim. En yakın zamanda bunu telafi etmem lazim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 -Nae said: 53 gün kala ilk defa asker dövdüm.. gratz. noldu peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sevgili günlük selam. çok kötü bir gün. onu çok özlicem. şimdilik bu kadar. görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 aşkımı çok özledim. canım sevgilim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben de seni özledim bebeğim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hikmet gelirken ekmek getir, kafani kirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar