DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 en korktuğum başıma geldi. hasta oldum sabahtan beri kusup duruyorum ama saat 23.30 da otobüs kalkcak istanbula gitcem. otobüste bişe olmasın. olmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 merkel almis diyolar, keske npd kazansaydi da sinir disi etseydi bütün alamancilari. beni de dahil. negzel olurdu. ucak biletlerini de karsilarlarmis, kazansalarmis. neysee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 saatlerdir beat it dansı yapan bi işsizim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Günlük canım ciğerim viyanada evsiz kalmış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yine okul başladı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Bugun ayri zamanlarda 2 bardak bir lamba kirdim gunluk, erken yatayim yoksa evde saglam bisi kalmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Günlük Kazan'da deprem olmuş tüm ankara hissetmiş bir ben mi hissettim anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 son 60 gün çok kötü şey bu askerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 haftasonunu iş yaparak geçirmenin değeri.. nin.. .. . askere başvurcam zaten bu perşembe.. askere gitmeyi isteyecek duruma nasıl geldim ben? çaresiz miyim o kadar? abooo ayrıca abime feysbuktan bir kız yazdı bu akşam. ofisinin orda, arada gittiği cafe gibi bir yerde görüyormuş. nasıl buldu yav, adını sanını bilmeden?.. bana da yazın lan! kıskandım. duş aldım biraz önce. çıktım banyodan, her yer karanlık. ev ahalisi uykuda. sonra odama yöneldim, ışıkları açmak için düğmeye bastım (bu düğmenin bir adı var mıydı?), "pat" diye ses geldi. "al sana ışık" dedi gaipten bir ses. karanlıkta kaldım lan =( bu "ilişkilerde yaş farkı" mevzuna takıldım ben. bir kaç haftadır çevremdeki insanlar bana bu konuyla geliyor. neden bana geliyor, onu da bilmiyorum. bence yaş farkı iyi değil. tabii ilişkiye nasıl baktığına da bağlı. öte yandan "çıtır" kavramı boşuna çıkmamış. ama misal çıtırla da uğraşılmaz lan. sadece çıtır için yormamak lazım kendini.. ama bu da saçma, zira hayatta eğlencesi bu olan erkekler var. arkadaşlarım da var misal. onlara da hak veriyorum. insan dediğin farklı farklı işte. tamam o zaman haksız yok. ilişkide yaş sınırı da yok kardeşim. sanane, isteyen istediğini sever. tamam, çözdüm bu problemi de. rahat uyuyun. selam, ben sıkıldım. güle güle. yaş sınırı dedim de.. 18+ genel bir şey değil di mi? bizde olgun olmak, 18 yaş ile ölçülüyor hep. ama elin gavurunda 21+, 16+ gibi bir sürü kıstas vardı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bunu hep biliyordum da.. şu üstteki mesajda tekrar görünce, yazmak istedim. ben bariz bir şey anlatırken sıkılıyorum ve anlattığım şeyin içeriğini değiştirme pahasına kısa kesebiliyorum. evet, yukarda da bunu yapmışım. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 olur öle.. bu arada açıklama için attığın 2.post'un post kasma olduğunu iddia etme düşüncesi ile post kasmaya gelmiştim aslında. neyse sefgilerim saygılarımı sunayım bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben de kendi mesajımın altına yazdığım için, vicdan azabıyla yanıp tutuşuyordum ki senin bu suçlamayı bana atarmış gibi yapmanla yıkıldım. şimdi mesela post kasmıyorum, kendimi açıklamaya, aramızdaki problemleri çözmeye çalışıyorum. sevgili günlük sana dedim bunları ben. çünkü burası günlük. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 günlük eve geldiğimde çok keyifsizdim hakkaten. ama şu an kendimi çok güzel hissediyorum. o insana teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 onemli degil alicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 sen değil lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 aahhhhhhhhhhhhhh okadar sıkıldım ki napıcağımı şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bir şarkı takıldı sabah sabah. cem özkan - dön bana cogzelmiş off günlük bugün resmen sunum günü ilan etti patron. hiç birşey yapasım yok. dışarda gezesim var bugün nedense. dün 5 senedir konuşmadığım hem üst komşum hemde eski arkadaşım gece saat 3 te babası ile cok fena kavga ettiler. (pis herifin sesi hala kulaklarım da) kıza resmen içip içip şiddet uyguluyo. gidip bize çağırcaktım da gece gece laf yerim diye gitmedim. ama resmen sinir olduk annemle. sabah mesaj attım dayanamadım. akşam bize gelsene filan yazdım. hemen cevap verdi çok mutlu oldum. cocukca bişeyden konuşmuyoduk ama resmen yolda her görüşümde kıza sarılasım geliyodu cok seviyodum. kahvaltı etcem şimdi. keyfim yerinde. kızlar kahvaltıya su böreği almışlar oyy güya dietteydik. neyse kış geldi zaten işlerde yoğun. günlük bu arada NÜDA ölsün. sınır dışı etsinler şu kızı yoksa elimden bi kaza çıkıcak. hiç iyi duygular beslemiyorum hakkın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 günlük tehdit alıyorum sdfa okula gidip beat it dansı yapmanın vakti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 vur yuregim dagılsın vur felegim sasırsın sensizlik ölümse kalemim kırılsın vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Günlük çok az vaktim kaldı. Arkadaşımla aynı uçaktaymışız o işe baya sevindim. Dün IKEA'ya gidip mobilyalara baktım ordaki ev için, görünüşe bakılırsa evim baya şahane olacak^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Beni yak kendini yak Her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğüsüm kafeste Yanacağız ikimizde ateşte Bir kıvılcım yeter hazırım bak Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Allahımmmmmmmmm Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm ateşlere yürüyorum Allahımmmmmmmmmmmmmm acı ile, aşk ile büyüyorum. Ölüyorum hasretinle sevgine yor Sevgisiz ayrılık tanrım çok zor Dilediğin kadar acıt canımı Varlığın da yokluğun da yetmiyor Varlığın da yokluğun da yetmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımmmmmmmmm Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm ateşlere yürüyorum Allahımmmmmmmmmmmmmm acı ile, aşk ile büyüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Yine sınavlarla dolu bir dönem baslıyor gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Günlük iki kere kişisele yeni konu açıyordum vazgeçtim, sakinim bugün sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 gunluk bugun adamin biri bana amca dedi. nasil sinirim bozuldu anlatamam. gencim lan daha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Böjeek said: Beni yak kendini yak Her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğüsüm kafeste Yanacağız ikimizde ateşte Bir kıvılcım yeter hazırım bak Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Allahımmmmmmmmm Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm ateşlere yürüyorum Allahımmmmmmmmmmmmmm acı ile, aşk ile büyüyorum. Ölüyorum hasretinle sevgine yor Sevgisiz ayrılık tanrım çok zor Dilediğin kadar acıt canımı Varlığın da yokluğun da yetmiyor Varlığın da yokluğun da yetmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımmmmmmmmm Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm ateşlere yürüyorum Allahımmmmmmmmmmmmmm acı ile, aşk ile büyüyorum. ne kadar guzel buyulu bir kokun var sen gelmeden bile eser senden nasıl bir ses tonun var ne soylesen masal gelir lafontenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar