Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fazla iyiyim günlük, hiç elimin ayarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Günlük ölücem açlıktan. Yemek geldi sandım, gelen yemek değilmiş. 64dk oldu gelmedi burger, 000 vericem direk yemeksepetinde puanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çok yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 günlük sabrina olsa ne trollerdik şimdi topicleri neyse aklıma geldi yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 asgard noldu harbiden sabrinaya bende merak ediyorum kac senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yalan oldu buhar oldu bırakıp gitti hayal oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 cok enteresan pat diye birakti birden UO msn falan ne varsa vay anasini kac sene onceydi ya beraber bi serverda oynuyoduk biz 3muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hala uo oynayanlar varmış günlük, bugün bunu gördüm garbıçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kaldı 65 sanki yata çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Tatil bitti sabah atlıyorum arabaya gidiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ilk aşkımı hatırlattı açılan bir konu çok dertliyim be günlük :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Anelor said: cok enteresan pat diye birakti birden UO msn falan ne varsa vay anasini kac sene onceydi ya beraber bi serverda oynuyoduk biz 3muz yaa öle işte zaman çok çabuk geçiyor.buralarında eski tadı kalmadı zaten eski tayfa uğramaz oldu foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 eed. yarin o kursa gitmeyi düsünüyorum, gitmem lazim yoksa ehliyet gg olcak. azcik sorumlu ol salak kari diyip sayko terör yapmayi planliyorum kendime. onun disinda, güzel ya. hayatimin cok degisik, daha önce hic karsilasmadigim bi dönüm noktasinda, evresindeyim adeta. risklere giriyorum cok büyük. ama sikayetci degilim. Well I stand at the crossroads Of highroads and lowroads And I got a feeling it's right... sevgiler Nillo Corleone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Selam, Bayram mıdır seyran mıdır her neyse bitsin, bankalar açılsın. Yine hayat durdu lan. Cümle kuramaz oldum yine bak. Bak ! Son bi sigara içelim yatalım. Hadi. "ok lets go" Öptüm XoXo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 6da uyancam. acımı paylaş günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Günlük bayramlar cıvıl cıvılda, o el öpme resmiyeti o verilen ve tatmin etmeyne çaklıtlar falan sahte gülüşler.Kasıntı ortamlar gerilmeler.Nerdeyse tanımadığın akrabalarının ziyarete gelmesi.Adını bilememe mahçup olma falan üff nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 gündüz 2 den beri falan bilgisayar başındayım. yarın full dışarı çıkiym de kendimi nötrliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 günlük soda ne acayip bişey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 STRINGTABLE LANGUAGE LANG_TURKISH, 0x1 { 7504, "Olay günlüğü kaydı hatalı oluşturulmuş." } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 günlük o kadar resmi albüme koyarken bi yandan da çiğköfte yiyodum şimdi üzerine afiyet tuvaletten geliyorum harika bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Günlük hayallerimdeki arabayı buldum sanırım ve alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 argh... neyse geldim eve nihayet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 4 saat nası geçicek yea. saatlerdir saat 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 paramı düşürmüşüm akşam çulsuz kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Bugün de tık yok günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar