fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ne işe yarıyo olm ne kadar gereksiz bişey lan post it
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ya dayanamadım anasını satim çok çekici geldi. Lanet kapitalizm.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 not alıp sağa sola yapıştırcak işte yarın kredi borcu ödencek, perşembe işçilerin maaşı düşürülecek falan diye.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 günlük ginaly i çok iyi anlıyorum.. elimde muhtemelşen uzun süre bitiremeyeceğim kadar boy boy çizgili/kareli/düz defter var.. sanırsam bu defterleri götüme sokarak tüketeceğim.. fitil niyetine.. sağlık sıhhat
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 koca koca adamların inat yapmasına hayranım.. bazen bu kelli felli amcalar o kadar sinir ediyorlar ki beni, onları 5tonluk marshmallow kazanına kapatıp öldürmek geliyor içimden. ancak bu kadar tatlı bir ölüm olabilir.
Arma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bugün herşey çok ters gidiyor günlük. 3 here hon oynadım yenildim. Bugün biraz daha düzgün oynamaya başlamışken mal gibi oynayan takım arkadaşlarım sayesinde krize girdim. Hidayet te kanser etti zaten. Ben bugün erken yatarım.
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 69 gün kaldı bir a4 dolusu emir geldi. Sadece birini söliyim size - Dedikodu yapılmayacak!?
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ardeth said: not alıp sağa sola yapıştırcak işte yarın kredi borcu ödencek, perşembe işçilerin maaşı düşürülecek falan diye. e ne güzel işte. senin gibi sağa sola yarın şurada yürünecek, yarın şura devrilecek, yarın şuranın anarşik karıları güzel oluyo oraya dadanacak yazmaz en azından sdfjkk
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 günlük stajım bitti en sonunda. yaz okulu + staj kombosundan sonra kısa bi tatil super gidicek. mutluyum.
kestanecizici Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 günlük ben yine fake im vuku bulamadım sıradaki nicklerde görüşmek üzere beni bir tek sen biliyorsun birde sezai amca
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Günlük hiç yardımcı olmuyosun ama bi akıl ver bare
dory Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 gunluk bursaya gidiyoruz bugun. insan gorcem oley
sesu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Amma çok uyumuşum ya. Bugün gidip uçak bileti almam lazım ama bilet parasını harcadım^^ Bir de ortopediste gideyim artık my legs are killing me.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Sevgili çevre sakinleri, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın. Yakında inşaat faaliyetlerimiz başka ülkeler, şehirler başta olmak üzere kısmi olarak İstanbul'da sürecektir. Bilmemne İnş. Ltd. Şti.
sesu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Londra'da franchise açmaya karar verdik. Aralıkta askeriyenin belirleyeceği bir yerde de şubemiz olacaktır.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 günlük istanbul ne güzel yermiş öyle. istiklal deki sokak şarkıcıları acayip hoşuma gitti. bugün sabah izmir'e geldim. yolculuğu her zamanki gibi değişik oyunlarla neşeli kıldım. bunlardan en sevdiğim otobüs içindeki elektronik saatin camdaki yansımasından kelime bulma oyunu. buna daha kısa bir adda bulunabilir tabi. saat 05:20 de camda yazan oszo bana burdaki OSSO yu hatrlattı. bu da öle bi yolculuktu işte. bir de artık evim var. bildiğin böle çelik kapılı falan içinde donla dolaşabilidiğim cinsten acayip güzel bi ev. yaşasın üniversite yaşasın istanbul ehi ehi
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 günnük. fena şeyler olmuyo valla. yarın öğlen 12.00'de ntv'de canlı yayına çıkıp hang çalacağım. Kısmet işleri hep tabi. bi bakarsın yürümüşüz.
napae Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 günnüks, dün çok eğlendik 4 kız, böyle kız kıza çıkmayalı çooook olmuş. çok fena muhabbetler döndü sdfs. gece 2den sonrası baya olaylı geçti bi de, ölüyoduk arabayla az kalsın sdfjk. şimdi bavul hazırlıyorum, terkediyorum şehri. çok da uykum var, daha banyoya falan gircem amaan.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Estel_Anorien said: günnük. fena şeyler olmuyo valla. yarın öğlen 12.00'de ntv'de canlı yayına çıkıp hang çalacağım. Kısmet işleri hep tabi. bi bakarsın yürümüşüz. benide gör bap ilerde seni bu forumda en çok seven benim valla hang ne lan
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 anam çok fail bi aletmiş, insan utanır len onu çalmaya
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Günlük 1700 rating den 1400 e düştüm hon da. Paticik nublarının seviyesine iniyorum yavas yavas. Bi de sanssızlık spree im bozuldu çok iyi değil mi?
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Sevgili gunluk Bu bayram muhabbetleri cok bayiyo beni.Yarin ankaraya geciyorum, halaydi dayiydi amcaydi yengeydi teyzeydi hepsiydi evin o curcunasini cekmek, aklima geldikce hic gidesim gelmiyo.Sözde tatil hani.Yinede seviyorum ben buralari, dönesim gelmiyo degil hani.Bilmiyorum bakalim
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ooh, sonunda! desperadosuma kavustum, beer flavoured tequiladan güzeli var mi lan. yok. simdi monitörle kadeh tokusturabilirim. mmmmmmh. bb ayrica gz estel =) sana darbukatör baryam diyenleri utandirdin =P monopolyde bile sansin hep acikti. darisi basimiza.
Öne çıkan mesajlar