Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
koca koca adamların inat yapmasına hayranım.. bazen bu kelli felli amcalar o kadar sinir ediyorlar ki beni, onları 5tonluk marshmallow kazanına kapatıp öldürmek geliyor içimden.

ancak bu kadar tatlı bir ölüm olabilir.
Mesaj tarihi:
Bugün herşey çok ters gidiyor günlük. 3 here hon oynadım yenildim. Bugün biraz daha düzgün oynamaya başlamışken mal gibi oynayan takım arkadaşlarım sayesinde krize girdim. Hidayet te kanser etti zaten. Ben bugün erken yatarım.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

not alıp sağa sola yapıştırcak işte yarın kredi borcu ödencek, perşembe işçilerin maaşı düşürülecek falan diye.

e ne güzel işte. senin gibi sağa sola yarın şurada yürünecek, yarın şura devrilecek, yarın şuranın anarşik karıları güzel oluyo oraya dadanacak yazmaz en azından sdfjkk
Mesaj tarihi:
Amma çok uyumuşum ya. Bugün gidip uçak bileti almam lazım ama bilet parasını harcadım^^ Bir de ortopediste gideyim artık my legs are killing me.
Mesaj tarihi:
Sevgili çevre sakinleri, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın. Yakında inşaat faaliyetlerimiz başka ülkeler, şehirler başta olmak üzere kısmi olarak İstanbul'da sürecektir.

Bilmemne İnş. Ltd. Şti.
Mesaj tarihi:
günlük istanbul ne güzel yermiş öyle. istiklal deki sokak şarkıcıları acayip hoşuma gitti.

bugün sabah izmir'e geldim. yolculuğu her zamanki gibi değişik oyunlarla neşeli kıldım. bunlardan en sevdiğim otobüs içindeki elektronik saatin camdaki yansımasından kelime bulma oyunu. buna daha kısa bir adda bulunabilir tabi. saat 05:20 de camda yazan oszo bana burdaki OSSO yu hatrlattı. bu da öle bi yolculuktu işte.

bir de artık evim var. bildiğin böle çelik kapılı falan içinde donla dolaşabilidiğim cinsten acayip güzel bi ev. yaşasın üniversite yaşasın istanbul ehi ehi
Mesaj tarihi:
günnüks,
dün çok eğlendik 4 kız, böyle kız kıza çıkmayalı çooook olmuş. çok fena muhabbetler döndü sdfs. gece 2den sonrası baya olaylı geçti bi de, ölüyoduk arabayla az kalsın sdfjk. şimdi bavul hazırlıyorum, terkediyorum şehri. çok da uykum var, daha banyoya falan gircem amaan.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

günnük.

fena şeyler olmuyo valla.

yarın öğlen 12.00'de ntv'de canlı yayına çıkıp hang çalacağım. Kısmet işleri hep tabi. bi bakarsın yürümüşüz.

benide gör bap ilerde

seni bu forumda en çok seven benim valla

hang ne lan
Mesaj tarihi:
Sevgili gunluk

Bu bayram muhabbetleri cok bayiyo beni.Yarin ankaraya geciyorum, halaydi dayiydi amcaydi yengeydi teyzeydi hepsiydi evin o curcunasini cekmek, aklima geldikce hic gidesim gelmiyo.Sözde tatil hani.Yinede seviyorum ben buralari, dönesim gelmiyo degil hani.Bilmiyorum bakalim
Mesaj tarihi:
ooh, sonunda!
desperadosuma kavustum, beer flavoured tequiladan güzeli var mi lan.
yok.
simdi monitörle kadeh tokusturabilirim.
mmmmmmh. bb
ayrica gz estel =) sana darbukatör baryam diyenleri utandirdin =P
monopolyde bile sansin hep acikti.
darisi basimiza.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...