Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 mp3 çalarımı kaybettiğime hiç inanmamıştım zaten.hep bi umudum vardı ehau. yihuea!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Günnük bu biiç klabdaki diicey midir nedir ne kadar 10 senelik parça varsa çalıyo lan ehuehaueh bi de dün dikey 4 G yedim. 2 saniyede 245 km/saat hıza çıktım asdfaf nefes falan kalmıyo aheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 günnük mangal sonrası maç keyfi varsa bende kralı çıksın karşıma uleyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 günlük demon souls ve heavy rain aldım. ama ps3 üm yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Pazar pazar çalışmak zorunda kalmak ve eve bu saatte girebilmek.. ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Ya çok pis cenabetim ya bana kıllıkları var günlük, başka ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 cok yanlizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 8de kalkmam lazım hala uyuyamadım çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 demin sırf hatunun vücudu taş gibi diye telefondaki yabancı adlı saçma gerilimsi filmi sonuna kadar izledim. ibre 180-200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bella said: 8de kalkmam lazım hala uyuyamadım çok başarılı. +1 hem katılıyorum anlamında hem de 9da kalkmam lazım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 benden geçti artık the it crowd falan izliyorum kabullendim, sen yat kurtul bari 3 saatin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Rezillere bak.. Ben 8de işe geleli yarım saat falan olmuş oluyor genelde. Çok işim var günlük işi yapmak yerine nette dolanıyorum. Bugün tembelliğim üstümde efet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 http://www.mixme.at/img/artikel/Bio%20Haferflocken.JPG yiyorum patlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Günlük diplomam çıktı öğrenci işlerinde kuzu kuzu yatıyor, imzalı bir tez bırakmam gerek almak için tüm belgelerim tam,sağolsun hocam tezimi verdi bana ama imzalamadan, 2 hafta da tatile çıkmış. Sorumsuzluk kötü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bella said: mp3 çalarımı kaybettiğime hiç inanmamıştım zaten.hep bi umudum vardı ehau. yihuea!! Bende bir zamanlar kaybettiğimi sandığım 50 milyonumu hiç ummadığım bi pantolonumun cebinde hemde hiç param yokken bulmuştum, dünyalar benim olmuştu. Ayrıca günlük, birazdan bir iş görüşmesine gidiyorum, bana şans dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 @One İnşallah kabul edilirsin. Günnük düne dönmek istemem imkansız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 iyi bi dayak yemem lazım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 olm batıyorum lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Çok yoruldum. Dahada bir sürü işim var >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 süblimleşiyorum sanırım günlükcüm ama işlerimi bitirdim şimdi yayabilirim totumu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Hayat niye bu kadar acımasız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Günlük, formu doldurdum, halam sağolsun çokda sağlam 2 referans yazdırdı. Bakalım nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 eve geldim gelmez olaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 günlük bugün 700küsür daireli bir sitede, yıldız teknikten bir hocanın araştırmasına yardımcı olmak için araştırma yaptık. orada sosyolojik bir hazine yatıyor. resmen evhanımı geliri 5bin üzeri yüzlerce kişi vardı. abi zengin koca bulmak gerekiyormuş adeta. hayır onu geçtim çoğunu bitirdik araştırmanın, erkeklerin hiçbiri geri çevirmedi araştırma talebimi kadınların çoğu reddetti.yaşasın yardımcı erkekler ehau. bebeğim var yardımcı olamayacağım en büyük bahane. bir de bu ülkede işçinin değerinde bir artış olmamış lan. insanlar karşısındaki neymiş ne değilmiş bilmeden iyinin baya üstü biyerde yaşıyor diye karşısındakini ezmeye çalışıyor hala. saks. 1.5 saatlik uykuylayım, çok yorgunum. destan yazdım ama çok malzeme var bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 abi! dedikoducu erkeklerden nefret ediyorum. bi de kizlara dedikoducu derler. hic farklari yok essolesseklerin yemin ederim. hayret bisi ya. allahin sapik herifine karsi mahcup oldum. gerci, o kadar agir yazilmasiydi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar