Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 carte d'or 'un o pasta gibi dondurmasından aşerdim resmen günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 gizo said: 6 da kalkmaktan bıktım günlük 6'ya doğru yatmaktan bıktım günlük, bana iş bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bi de 2 tane arkadaşım evlendi çok tuhaf hissediyorum. her ne kadar biri 83lü olsa dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ilkokul arkadasimin 2 yasinda cocugu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fazla genç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 benim ilkokul arkadaşlarımın çocukları şu an ilkokula başlıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ben lisedeyken sözele giden ilkokul arkadaşımla dalga geçiyordum ki, çocuk Eskişehir Anadolu'da Edebiyat bölümünü kazanıp 6 Erkek 27 Kızdan oluşan sınıfta olduğunu duyunca nutkum tutulmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yaşıtlarınmillet çocuk yapıp yetiştiriyor sen daha staj yerini bulamıyorsun. edit: tam anlamı vermesi için yaşıtların olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bella said: bi de 2 tane arkadaşım evlendi çok tuhaf hissediyorum. her ne kadar biri 83lü olsa dahi. Benimle evlenir misin cansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 tabi ki hayır. ama üzülme sorun sende değil bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yarın sabah vardiyası günlük yivranç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ahahahaha yirim :) Olsun paralel evrende inşallah afasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 aklıma chasing amy geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 It's not who you love. It's how. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 tatil umudu olmayanlara gelsin.. http://www.youtube.com/watch?v=yFTvbcNhEgc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 balonlar ise yaradi gunluk :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Dartanian said: Theridone said: daha ne istiyon tolga. bak ben hasretim boş oturmaya :) Kskda olsa dükkanın senin dükkanda dönüşümlü çalışırdık :D ne süper olurdu valla :D taşınsam mı acep 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 stajın son günü günlük çok mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu ne biçim temmuz yeauuu kışın bu kadar yağış olmadı ağzına tüküreyim nerde lan güneş ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 meraba, ben aptalim. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 vaniLLe said: meraba, ben aptalim. bye. wtf!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Theridone said: Dartanian said: Theridone said: daha ne istiyon tolga. bak ben hasretim boş oturmaya :) Kskda olsa dükkanın senin dükkanda dönüşümlü çalışırdık :D ne süper olurdu valla :D taşınsam mı acep 8-) Uyar bana çok sıkılıyom zaten :D @vanille naptın yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yine mi? bak iste sen de biliyosun alala. bisi yapmama gerek yok, bisi yapmasam da beni buluyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Noldu piskletten mi düştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yine dememin sebebi bi çok kez buraya off aptalım ben tarzı şeyler yazdığın için pek somut bişeyini hatırlamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar