Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 1-2 sebepten dolayı çarşambaya kadar izmire dönmek zorunda kaldım.Dışarı çıkmak istemiyorum msnde de kimse yok tv izleyim dedim karşıma en nefret ettiğim adam olan M.Ali Erbil ve onun en nefret ettiğim programı olan çarkıfelek çıktı. Şuan çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 günlük bugün sinek öldürmekten ellerim nasır oldu bi de babam nfs most wantedda polisi atlattı sağa sola çarpa çarpa, çok eğlendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Günlük bugün ciddi ciddi istifa etmeyi düşündüm. Sekreter falan olmayı düşündüm. Onun yerine terfi ediyorum sanırım. Garip valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 düşüncesiz inekle uğraşmak zor vallahi. yok insan da diyemezsin.. insana hakaret.. olsa olsa inek olur.. düşüncesiz mal yahu.. binicen üstüne vurucan kırbacı vurucan kırbacı.. etinden sütünden yararlanacaksın ya da. dünyaya başka katkısı olmayacak çünkü.. o değil de.. mal toplama merkezleri kurulup bu toplum zararlıları toplanıp en azından organları bağış bekleyenlere dağıtılsa huh? ne dersiniz.. güzel olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Gunlukkkk:) abuu ablam gitti. Şimdi Bodrumun tadını çıkarıyor gocasiynan. Evlendirdik sonunda.o ne yorgunluk teskale heycan tanrım!! Yahu bakiyorumda evlensen bı dert evlenmesen,sevgili ayağına takılsan bı dert helede bekar kalsan binbir dert. Ülkemizin apacisi çok biz napalim? Yahu faceden iliski durumunu bı değiştirdim abuuuu değiştirmez olaydim ben ne bileyim bilgilerimin dışarıya açık oldgunu. Bı rahat vermediler ya!! Sonunda kapattım günlük artık Facebookum yok. Hayırlısı olsun. Yarında elin Amerikalı 500 tane denizci piyadesiyle ugrascaz.En iyisi uyuyayım. Bb gunlukkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Sabahtan okula gidip hocamla konuşmam lazım. Sonra işe gitmem lazım. Sonra eve gelip yemek yapmam lazım. Vaktim ve enerjim kalırsa arkadaşımı aramam onunla buluşmam lazım. 0 istek var günlük. Yarın erken kalkmak istemiyorum hatta öğlene kadar falan uyumak istiyorum : Plan yaparken bile yoruldum eahuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ne çalıştım lan öyle. üni başından beri böyle çalışaydım 4.00 yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 günnük: izmiirdeen adam gelir çiçeklerle dans eder davul zurna çalaar yeni aşk başlar Tengo gana de bailar el nuevo compass ehueuheuhe çok eğlenceliydi olm konser :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 şimdi standard gavur geyiğidir de bizde de versiyonları var.. "bak evladım seni leylekler getirmedi. bir adam bi kadını sevdiğinde bla bla.." peki tüp bebek sahipleri ne diyorlar bebekler nereden geliyor sorusuna? şey midir yani "anneden alınmış yumurtaya doktorlar tarafından babandan alınmış sperm lab.da şırınga ile yumurta içine yollandı. bu yönteme in vitro fertilisation denilir" falan mı diyorlar.. yok bu konuşmayı yapmak çok daha kolay olabilir gibi geldi şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bu dönem başında da günü gününe çalışcam dedim ve yine... günü gününe çalıştım (pazar dahil). Evet çok heycanlı olmadı ben de farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Günlük mastera kabul aldım. 3 sene daha askerlik yok. GG no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dün -abi doğalgaz sayaçlarını kalibrasyon süresi sebebiyle değiştiriyoruz.. +hmm ok.. bugün +alla alla.. doğalgaz mı kokuyor yaw? (tel aç, ihbar yap, apartman kapısını açık tut, hava alsın içerisi, ancak gelsinler baksınlar) -hmm doğalgaz sayacına bağlanan fleksiyi çatlatmışlar. kaçak yüzünden gazı kapatıyoruz.. (bi sürü konuşma var arada) +hmm ok.. e inşalla bugün gelip de yapıcaklarmış diğer ekip.. yok bi de fotoselli ışıklardan falan var işte.. kaçağı farketmemiş ve de altkapıyı açmamış olsam güzel bir patlama ile çelik kapıyı matrix misali salonun ortasında ağırlayabilirdim.. hori şit! ay lav dis kantri men! sayaç değiştirmeye gelen adamın öküz gibi boruyu çatlatması ve dün sayaçların tamamını bağladıktan sonra aşağıya inerken hepsini teker teker kontrol ettiklerini söylemeleri.. ama sanırım ki kontrol etmemiş olmaları.. ne harika lan.. pizza söyleyim bari =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dasaa sana bi sübrüzüm var. 172.18.1.1 ipsi local olması gerekirken TR içinde herkes ping atabiliyo. çok büyük ihtimalle telekomun bi routerı bu. trace edince telekomda son buluyo. nası, güzel mi? :D başıma dert oldu da bu saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Herkeşler iletilerine @antalya @ bodrum @marmaris blabla yazıyor nan günlük :. Bugün denizin kokusu nasıl bişidi ki die düşündüm ama kendimle mutabakata varamadım. Ebek tatile ihtiyacım var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 paydos eve gidecem etrafi toplicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 oh.. harika. işler güzelleşiyor.. amca geldi, halletsin diye. o sırada apartmandan bi sürü adamın ihbarda bulunduğu ve sabah 10 gibi bi ekibin daha geldiği hiçbir bulamayıp geri döndüğü ortaya çıktı.. benim çağırdığım adamlar ölçüm aletleri ile gelip bütün saatlere bakmışlar teker teker.. dün gelen firma taşeronmuş.. ben adamlara da sordum "kontrol ettiniz mi?" diye.. dediler "ocağın tüm gözlerini yakın, gazını açık bırakın 1-2dakika biz de kontrol edicez.." dedim ok.. her neyse gazlar açıkkene boşuna yanmasın diye çay koyayım, üzerine tencereyi atayım falan işlerine girdim.. o sürede kontrol ederler falan diyordum. çıkınca "tamam kontrol ettik biz" dediler.. her neyse.. şimdi boru söküldü de.. bakıyorum adam çatlatmamış, bildiğin ırzına geçmiş borunun.. kıvrıldığı yerde grand canyon falan yaratmaya çalışmış elemanlar! BREH! her neyse, taşeron çalışmıyor ama igdaş gördüğüm kadarı ile çalışıyormuş.. çok hızlı hallettiler sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vantilatör mükemmel birşey. püfür püfür böyle oh. vantilatörler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bella said: vantilatör mükemmel birşey. püfür püfür böyle oh. vantilatörler <3 2 gün sonra, öhöhöö günlük Allah bu vantilatörlerin.... Hasta oldum, öhöö öhööö, deme sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ey yo günlük koyim de turat yo maafaka canım sıkılıyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 lanet olsun yine mac keyfi yapamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 gelen vantilatörlerden gelsin : ) ÇOK sıcak. kışın soğuk yazın sıcak nedir bu çektiğim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 alişte pcye format attım şimdide yok pci basit iletişim denetleyicisi yok çoklu ortam ses denetleyicisi indirmem lazım.hiçbiyerdede bulamıyorum imdaaaaaaat günnük yardım et bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 lan millet ikinci işine başladı ben daha ilkine teşebbüs edemedim. haa bi de evlenenler var, o da bambaşka bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Abi tamam çıkıyorsun tatile süfer bişi, hadi haber de veriyorsun abi buralardayım tatil yabdıktan sonra gelicem yanına, onada eyv.. LAN PİS İNSAN! niye arayıp 'abi şuan uzandım şezlonguma, açtım biramı denizi izliyorum. Arayım bi canını istetiyim dedim. dersin?!?!?!!111bir1! Lé FUFUFUFU! pis fransızlar -.-' sonra fransızlar nie kötü.. Al bundan kötü en basitinden T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 oha wastryx dolmuşsun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar