Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

günnük naber?

ya neden kulaklığın kablosu kırılır içinden? hayır bi de öyle garip bişey ki sağ - sol ses kaybı yok, mono da olmuyo ses. ama aynı kablodan geçen butonun teli kırık, arada basılmış gibi davranıyo telefon. sabah koşarken delirtti her adımda radyo kanalı değiştiriyo bööle. telefonu çeviriyorum cebimde ama koşarken yine dönüyo kırık yerine denk geliyo kablonun çat çat değişmeye başlıyo kanallar.

neden benim kulaklığım herkesinki gibi bozulunca sadece soldan ses vermez? tüm elektronik eşyalarımın kendine has karakterleri var zaten hey allaam asdfasdf.

bunun dışında koşuyu artırmam lazım ya sabahları çok üşengeç oluyorum yenmeliyim bunu. işe gitmeden evin buralarda koştum mu ben olmuşumdur günnük. yapıcam bunu. ayda 4 kere sporla bişey olmuyo, öküz gibi yiyorum zira sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün ehliyet sınavım vardı.
Hiç çalışmadım, gee 3te yattım, sabah 8.30da kalkıp 1 saat motor çalıştım, ilk yardım zaten biliyordum, trafik'ede genel kültür diye hiç çalışmamıştım.

Sınava girdim, 40. dakikada çıktım.

İyi geçti, zannedersem Ehliyeti alacağım.
Komedi olan, bu ülkede trafiğe çıkmak bu kadar kolay mı?

Sonrada Bu kadar adamı neden kazalarda kaybediyoruz diyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük,

garip bi miktarda huzurluyum, laba gitmiyorum bu haftasonu (hocam olur da bigün okursanız, valla xu olmadan yapmamam gerekiyor bu kısmı, brand new ejector verdi droplet boyunu görmek istiyor).

4th of july geliyo, sürekli güvenlik uyarısı mailleri gelip gelip duruyor. nasıl olacak merak ediyorum.

bi de ortalamam kötü biliyorum da alsın şurası beni mastera doktoraya olmaz mı ki ya :/

birde burası u21 e "süper eğlenceli" değil arkadaş, dün akşam bunu anladım. 6 ay önce doğsam güzel olabilirmiş.

öyle, selamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün bir denyo doycland trikotumun üstüne bira döktü, cok sinirlendim.
ben de kalan birayi basindan asagiya döktüm, evet yaptim bunu.
neyse ki taniyodum ve kafasi cok güzel oldugu icin geldi bir de tesekkür edip yanagimdan öptü, sonra tuna nehrine atladi ya.
az kalsin beni de atcaklardi zor kurtardim. korku dolu dakkalar yasadim resmen sfduh

ama mac sonrasi almanya sokaklari mükemmeldi kesinlikle!
Sosyal ağlarda paylaş

abi, inanmıyorum,i na na mı yo rum.

gece gece çok sevindirik oldum günlük.

sende bil. ama ankara uzak yer ya.

of günlük 1 değil 2 değil 3 olcak bu ama.

bana da yazık.

edik:

kendime de bunu yolluyorum

http://www.youtube.com/watch?v=7oRLT80zCOg&feature=PlayList&p=2B5721821A28FE2A&playnext_from=PL&playnext=1&index=35

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...