senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 gunluk microislemci programlamak COOOK ZEVKLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ya aldığımdan beri ilk defa düşürdüm telefonu (o da yere değil oturduğum yerde masaya) ve anında oyuldu tepesi. Sinir oldum acaba götürsem sigortadan yaparlar mı asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ssklıysan özel hastanede de yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Herkeşler mezun oldu nerdeyse, pek bi güzel oldu. İş bulamayanlardan kendime ucuz iş gücü ve sekreter yabıcam. Efet. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 günlük bebeğim, bugün benim doğum günüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hatta bana benden gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=vSMdfpxqGKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 dur sana topak açayım ama kuru bişi olucak çıkıyorum çünkü evden afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 of yazdan nefret ediyorum, simdi isin yoksa bisiklete bin bu sicakta, git calis. mükemmel. sonra eve gel ders calis. mükemmel bi zamanlamam var gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 biraz once yeni tanistigim bir kizin odasina birsuru balon yolladim :) buda 1000. mesajim olsun hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi naptın? bi de 1000.mesajın. bin tane benden bir kıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 parayı almadan önce olabildiğine şirin aldıktan sonra da olabildiğine kaypak olunur mu arkadaş ama suç bende kafamı zikeyim bir daha da kimseye borç vermicem aha da buraya yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Günlük birşeyleri elde etmek için risk almam gerekiyor ama konu o olunca o riski alamıyorum.bozmak istemiyorum herşeyi..ama elimden kayıp gidecek hissediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Sanki 8de evden çıkıcak mışım gibi kalktım giyindim hazırlandım falan sonra bugün cumartesi olduğunu hatırlayıp kendi kendime zaaaaaaaaaaaa dedim ve geri soyundum günlük.. Garip bişi oldum ben böyle ehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 günnük naber? ya neden kulaklığın kablosu kırılır içinden? hayır bi de öyle garip bişey ki sağ - sol ses kaybı yok, mono da olmuyo ses. ama aynı kablodan geçen butonun teli kırık, arada basılmış gibi davranıyo telefon. sabah koşarken delirtti her adımda radyo kanalı değiştiriyo bööle. telefonu çeviriyorum cebimde ama koşarken yine dönüyo kırık yerine denk geliyo kablonun çat çat değişmeye başlıyo kanallar. neden benim kulaklığım herkesinki gibi bozulunca sadece soldan ses vermez? tüm elektronik eşyalarımın kendine has karakterleri var zaten hey allaam asdfasdf. bunun dışında koşuyu artırmam lazım ya sabahları çok üşengeç oluyorum yenmeliyim bunu. işe gitmeden evin buralarda koştum mu ben olmuşumdur günnük. yapıcam bunu. ayda 4 kere sporla bişey olmuyo, öküz gibi yiyorum zira sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bugün ehliyet sınavım vardı. Hiç çalışmadım, gee 3te yattım, sabah 8.30da kalkıp 1 saat motor çalıştım, ilk yardım zaten biliyordum, trafik'ede genel kültür diye hiç çalışmamıştım. Sınava girdim, 40. dakikada çıktım. İyi geçti, zannedersem Ehliyeti alacağım. Komedi olan, bu ülkede trafiğe çıkmak bu kadar kolay mı? Sonrada Bu kadar adamı neden kazalarda kaybediyoruz diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bu son lan gunluk buda olsun sonna adam olacam he walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 günlük, garip bi miktarda huzurluyum, laba gitmiyorum bu haftasonu (hocam olur da bigün okursanız, valla xu olmadan yapmamam gerekiyor bu kısmı, brand new ejector verdi droplet boyunu görmek istiyor). 4th of july geliyo, sürekli güvenlik uyarısı mailleri gelip gelip duruyor. nasıl olacak merak ediyorum. bi de ortalamam kötü biliyorum da alsın şurası beni mastera doktoraya olmaz mı ki ya :/ birde burası u21 e "süper eğlenceli" değil arkadaş, dün akşam bunu anladım. 6 ay önce doğsam güzel olabilirmiş. öyle, selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ehauheahu arkadaşı evine bıraktım dönüşte hatunun biri bana atar yabdı günlük. Yanımda artiz artiz gaza bastı tip tip baktı falan. Pek bi hoşuma gitti böyle bayan şöförlerin olması ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bugün bir denyo doycland trikotumun üstüne bira döktü, cok sinirlendim. ben de kalan birayi basindan asagiya döktüm, evet yaptim bunu. neyse ki taniyodum ve kafasi cok güzel oldugu icin geldi bir de tesekkür edip yanagimdan öptü, sonra tuna nehrine atladi ya. az kalsin beni de atcaklardi zor kurtardim. korku dolu dakkalar yasadim resmen sfduh ama mac sonrasi almanya sokaklari mükemmeldi kesinlikle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yerim dar.. =( püff.. reset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Günlük canım , Daha çok alışıp eğlenip daha çok sorun yaşıyorum. Daha çok büyüyorum. Ov yes. Büyük adam süleyman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 çok güçlüsün ama güçsüz davranıyorsun. .günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi, inanmıyorum,i na na mı yo rum. gece gece çok sevindirik oldum günlük. sende bil. ama ankara uzak yer ya. of günlük 1 değil 2 değil 3 olcak bu ama. bana da yazık. edik: kendime de bunu yolluyorum http://www.youtube.com/watch?v=7oRLT80zCOg&feature=PlayList&p=2B5721821A28FE2A&playnext_from=PL&playnext=1&index=35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Altı bıçıkta kalktım. Sporumu yabdım geldim günlük. Zorladım kendimi baya iyi oldu gibi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 delimanyakcapkin said: biraz once yeni tanistigim bir kizin odasina birsuru balon yolladim :) buda 1000. mesajim olsun hayirli olsun mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar