Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

LAAAAAAAAN!!! Şimdi kırıcam parçalıcam elime ne geçirirsem soorada en yakın dağa doğru kaçıcam bik bik bik bik bik bik.. Abim dağıtmış heryerleri en son 10 gün öncefalan yaptığım yemek hala duruo annemde çok ısrar etti bende geleyim bi bakayım ev ne halde az temizler yemek yapar giderim dedi. Tamam dedim.. Demez olaydım.. O kadar hızlı söylenmeye başladı ki bi ara ne dediğini bile anlamadım yemin ediyorum beynim kulaklarımdan fışkırıcak şimdi >.<
Sosyal ağlarda paylaş

günlük, bugünü anlatıyorum bak :

kedi, fotoğraf, bisiklet, büyükada, sokak çalgıcıları, kalamar, patates kızartması, balık, bira, cremaria milano, arkadaşlar, geyik, vapurdan martıları besleyen kızın herkesi neşelendirmesi, herkesin 15 dk olsa da kaynaşması, martıların kızın elinden simit yemesi, herkesin fotoğrafını çekmesi, caddede opera vardı -ne alaka lan?!- caddedeki sokak çalgıcıları, ev, kardeşin son lys midir -ne naneyse- sınavı, kavun, paticik.

çokzeldi bugün eğlendim :P
Sosyal ağlarda paylaş

bugun stajda 15. gunum :) ispartayla egirdir arasinda bi mermer ocagi. 15gundur dagin basindayim,cuma gunleri egirdire inioruz namaz icin okadar. Iscilerle ilk defa bu kadar uzun sure birlikte oldum,hani isci milletini hor gormem ama gercekten gundelik hayatimizda iletisimde oldugumuz insanlardan cok farkli insanlar. Anlamasida anlasmasi da zor,neyseki iyi geciniyoruz kafaladik biraz :)
Beraber geldigim arkadas olmasa (onuda pati yaptim bugun), tel olmasa gercekten wakit gecmez insan kafayi yer burda. Bakalim dayanabilcekmiyiz 3ay ..
Sosyal ağlarda paylaş

coook uzun sureden sonra aklima geldi hatun, nasil oldugunu merak ettim. Telefondan actim faceboku iste dalgin dalgin kizin adiini soyadini yazdim. oki dedim. dalginlikla kizin ismini duvarima yazmisim farkedip sildim ama direk 2 3 msj aldim nabiin olm?!?! noluoz die bisi yok bole bole falan filan fesmekan. sonra hoca isin hako oyuna giriosun dedi gidiom ben gorusuruz
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük, ölüm haberleri bitmiyor.

Lise ve üniversite arkadaşım, aynı zamanda bacanak statüsünde olan insanın 15 yaşındaki kız kardeşi vefat etti bugün de. Allahım ya.

hatta:

http://www.milliyet.com.tr/15-yasindaki-liseli-kiz-mp3-dinlerken-oldu/turkiye/sondakika/28.06.2010/1256503/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

damlalı göz muayenesi bambaşkaymış be günlük türk filmlerindeki artizler gibi göremiyorum göremiyorum diye dolandım resmen hastanede neyse ki ilerleme olmamış numaralarda ama kaslarım zayıflamış yau eskisi gibi net göremiyorum gözlüksüz doktor normal dedi ampliyobi de nerdeyse bitmiş dedi doktor en çok ona sevindim
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

yazik, basiniz sagolsun. yakinlarina da bol sabir.
ama haber kötü olmus baya.
mp3 playerdan cikan elektrik akimi ile ölmek? mümkün mü öyle bisi yahu?

mp3 player göğsünde duruyormuş. Şarja bağlıymış aynı zamanda. Elektrik dalgalanmasından alet bi an patlamış sanırım, o da bi anda çarpılmış göğsünden. Parmakları patlamış akımdan falan. Çok çok garip birşey ya.
Sosyal ağlarda paylaş

oha! laptoptan max 12v gelmiyor mu?

bayağı garip bi olaymış

evrak tasnifi.. yaptığım olayın adını doğru mu dedim bilemiyorum..
eski evrakları ayırıp dot matrix printer olanların fotokopisini alıyorum.. keza biliyorsunuz bi süre sonra bazılarının çıktıları siliniyor..

a3 çıktı veren devlet dairelerine ayrıca sevgiler..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...