ghazi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 günlük gece 3 te yattım ve sabah kuşu olark sabahın köründe kalktım yine bu huyumdan nefret ediyorum, bunu bilmeni istedim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sigara izmariti dudagimi kopardi kizlar sizcede atesli bir olay degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 BUNALDIIIIIM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 haftasonu antalyadayım günlük. en iyi arkadaşım evleniyor ve nikah şahidiyim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ZAA. İlk direksiyon dersimden çıktım, mis gibi de kaldırdım arabayı hiç stop ettirmedim. Daha çok kullanmak istiyorum. EN ÇOK BANA!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Abi bildiğin doldum artık taşıyor ya : 0 konsantrasyon.. Heryer not dolu yürünmüo bile. Yarını atlatırsam bitio ama nasıl atlatıcam diye kara kara düşünmelerdeyim. İMDAYK! die bağırasım var asfsad Annem görebilseydi gurur duymakla 'naaptın oğlum odana?!' deme arasında kalıp sonra yeter bırak sen mi kurtarıcan dünyayı triplerine girerdi diye düşünmelerdeyim. Efet efet bırakayım az tv falan izliim ^_^ daha sonra kurtarırım kendi dünyamı ^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ÇAN YAPMIŞ LAN!! ÇAN YAPMIŞ HUAAAAAARRRRR AHAHAHAHAHAHAHAH ÇAN YAPMIŞ EHUEHEHEHEHEHE AHAIHAIHAIHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bildiğin bombok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 dasaaa'nın boktan durumunu görünce teselli buluyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 daha da kötü olamaz dedikçe katlanarak kötü oluyor diyeyim o halde.. bombok^2 ha bi de excele 3-5sf index match falan içeren lakayıt zamazing koyuyorsun... tamam mı? şimdi iki küçük işlem için anında 2dakika süre istiyor mal.. e8500 oc'li bilgisayarda tüm CPU larla hem de.. aptal olm bu program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bi programla çöz dediler.. tamam dedim.. işte istiyorsun key'i.. diyorsun şöle şöle bi ders için kullanıcam.. veriyorlar kısa süreli keyi.. her neyse.. yolladım.. cevap geldi.. I am currently out of the office and will be back on June 14th, 2010 huh -_-' abi bildiğin fuck my life olarak geziyorum.. tepe üstü kayalıklara zımbalayacağım kendimi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 olm günlük hem çok mutluyum hem çok mutsuz, o derece. Keşke o markete topkek almaya gitmeseydim, hadi gittim niye en güzel kızın olduğu kasaya yöneldim ki. Kafama sıçayım, uyu uyuyabilirsen şimdi, kesin rüyamada girer. Hay ayaklarım kopaydı da girmeseydim o markete, adı soyadı da var gerçi ama facebook'da yok malesef, yok arkadaş gidip en kısa zamanda konuşucam, bir tek ondamı yemyeşil göz,boy,pos,endam var. Bide nurgül yeşilçay'da var, neyse ben bi guilde döneyim akıl danışayım bakalım onlar ne diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 son iki final. ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 selam, hala çok salak hissediyorum kendimi. üstüne yeni yeni stresler eklendi, infilak etmeme az kaldı. ne güzel toplamıştım ben kendimi ya amaan. görüşürüz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 of günlük off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 günlük, olm bitti lan valla bitti zeheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bittii.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Daha yeni başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 18.30 son ve tatiil yiha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 üniversitedeki ilk senemden başlayıp şu ana kadar süregelen gerzekliğim olmasaydı şu an ben de kalan finallerime girip mezun olmaya hazırlanıyor olucaktım sevgili günlük garip bi his böyle sanki şu 4 sene gözlerimin önünden film şeridi gibi geçiyormuş gibi oluyor düşününce, film şeridinin çoğu da wow'un başında level kasmakla veya raid yapmakla geçmiş zaten, lan bari çıkıp gezseymişim ortamlara aksaymışım di mi bitirici cümle yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Pekaziz baltalama olm. Bitti mutluyux. PÜHEHEHEHHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cidden bitti ya günlük.2 ay sonra bitti yazımı görüp yine başladı diye not düşücem en sıkıldığım tarafta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 günlük zengin oldum len, gel sana bi yemek ısmarlıyım.cidden. ayıptır söylemesi ikibinüçyüzotuzyedi tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 zenginlik öle bişi diil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Herkes mezun oluyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar