vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 birazdan hayatimin dönüm noktasi olacak olan o staj görüsmesine gidecegim. olursa cok farkli olcak, olmazsa yine farkli olcak. cok degisik cok. ikisi de hayatimi belirlicek. o zaman hangisi iyi olcaksa o olsun. dün yukardaki mukardaki diyodukta,isaret yolladi olsa gerek ki peygamber gibi kutsal bi insan saolsun lightning boltu kafama hunharca atti. thnx sheker. aoe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 c_a_p_t_a_i_n said: İzmir bırakılıp Ankaraya gidilmez dimi?Söylesene... gidilmez. cidden ankara çok çirkin bir şehir.bikere deniz yok. ı-ıh gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 arbiiiiz yemeye gidiyorum. resmen bunun için gidiyorum. hadi öpdüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ALLAM. hala hazirlanmadim ama bi anda bütün düsüncelerim degisti lan. kotla gitcem sorry. ayrica. heycanlandim, ama olabilir bence. sanki olcak gibi bi his var icimde. had bakalim. son sigarami iciyim, hazirlanmaya basliyim. güzel olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 go get it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 good luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sipeyskeyk said: go get it. cok gaza geldim. eye of the tiger dinliyorum ahahaha. cok zevkli lan. O STAJ BENIM! ADRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 queen-don't stop me now. bu arada umarım peygamber gibi mübarek insan ben değilimdir sadlkasf. HADİ BAKAYIM.GİT VE ONLARA İŞ NASIL ALINIR GÖSTER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bilemiyorum, tabi ki sen degilsin. :D queen - i want it all ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 O ZAMAN TAMAM. sanırım şarkı önermekten ziyade çıkman lazım. go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 günlük 7 saattir dead space oynuyorum, ağzım yüzüm kaydı başım dönüyo filan ahah bitse de kurtulsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 fail oldum. adam yokmus, zaten kesin bi randevuda vermemisti. p.tesi gelin demisti amcama. yarin sabah 8de orda olurmus. mus mus. yarin... sabah... 8de..... of nasi kalkcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bella said: arbiiiiz yemeye gidiyorum. resmen bunun için gidiyorum. hadi öpdüm ^^ HAMSTER ALIP GELDİM. ÇOK ŞEKER ^^ KAFESİ MAFESİ YEMLERİ TALAŞLARI MADDİ OLARAK BAYA Bİ GİRDİ AMA OLSUN ÇOK TATLI BEMBEYAZ BÖYLE. ay caps heycandan sdklfs gonzales ile hamster arasında kaldık baya hamster aldm sonra diğeri çok ısırıyomuş çok şekerrr ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sınava girdim galiba geçtim hatunu yakacığa bıraktım çok uzundu lan yol hani gidişi kolayda dönüşte tek başına çok zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kendime not: bira ve nargileyi birlikte tuketme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bella said: Bella said: arbiiiiz yemeye gidiyorum. resmen bunun için gidiyorum. hadi öpdüm ^^ HAMSTER ALIP GELDİM. ÇOK ŞEKER ^^ bu nasıl emprovize bir hayvan alımıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 vaniLLe said: sipeyskeyk said: go get it. cok gaza geldim. eye of the tiger dinliyorum ahahaha. cok zevkli lan. O STAJ BENIM! ADRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tam olarak öyle işte çok doğaçlama gelişti sdf pet shopa girdik dolaşırken bunları gördük çok şekerdi gonzales ve hamster arasında kalaraktan muffin'i aldık <3 pati pette resımleri var,bak çok şeker <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bende geçen japonyaya giderken sibirya kaplanı aldım. sibirya taraflarına uğradıydım bi sıcak çikolata içmeye. gitmişken alalım belki bi daha yolum düşmez dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 AHAHAHAHA gökalp sesli güldüm of aklımızda yoktu işte giderken ama öyle oldu,aramda tuhaf bi bağ kuruldu iyi de oldu sdklfs ya bitane de 3 bacaklı bi hamster vardı çok evcildi sessiz sakin falan ama ölür diye almadım aklım onda kaldı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yonca tarlasındaki tüm 3 yapraklı yoncalar için üzülüyorum ben sen ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 alsaydın ismini tripod koyardın vardı bu forumda birinin öyle kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yonca için üzül sonra git kedi yak sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 şu kurbağaları hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 751.20 TL dönemlik harç mı olur ya. ikinci öğretim gibi of lkjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar