delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gunluk eve dondum en sonunda, bu gecede disari cikmamaliyim cok yoruldum artik. festival icin gorusmeleride hallettim suan dinlenebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 tuvaletim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Büyük mü küçük mü Gökalp? Akşam Masa'da yemek yicüüz. Topuklu ayakkabılarımı giyicem bu sefer. Dün giymediğime pişman oldum. Yani muhtemelen ayaklarım mahvolurdu dün ama olsun. Alıştırmam lazım kendimi artık. Babam da Marmaris'ten Bodrum'a geçmiş dün. Bi gelsin de alışveriş parası alıcam ondan sdfg. Çantaya, babete, topuklu ayakkabıya, açık renk bi kota bi de bi sürü bluza falan ihtiyacım var. Bi de etek bi de elbise sdfgh. Şortlarımı aldım ama bi tane de kot şorta ihtiyacım var sanırım. E iyi ihtiyaç listemi de yazmış oldum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sWMD751ZCy4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 selam, lütfen beni idam edin. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Napae harikiri mi yapıyor anlamadım ben. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kisa kollu kot ceket moda.ama omuzlari kabarik olacak ve vucuda oturacak. ondan da al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Selam günlük, bu aralar cok sıkılıyorum iş iş iş başka yaptığım birşey yok, sabah 7.30'da geliyorum ofise akşam 10'da cıkıyorum daraldım birde üstüne patrondan laf yedik iyimi cumartesi akşamı hava cok güzel sevdigim kız bişiler yapalım dedi, işim var dedim başka birisine söz vermiş gelde bunun üstüne çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Zucuklu yumurta yaptım, yedim. Mutluyum. Engin dinginliğe kavuştum. Dünya barışı adına, herkese sucuklu yumurta yedirmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bugun çok yoruldum ama değdi. Buzdolabımız yeniden dolu =) Bir sürü de yemek pişirdik ^^ Gezdim kurtlarımı da döktüm, şimdi bekleme zamanı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 msnine bakıver bi ara ece asadfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Allaaaaaaaaaaaaaaaaah. Nerelerime kına yaksam, nasıl göbek atsam bilemedim. Birinin üzüntüsü benim sevincim oldu sdfkjdgf. Bi de babeti aldım. Listeden çıkarabiliriz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kaygı ve mutsuzluktan kulakların uğuldaması.. bowaaauuuuuuuu etti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 günlük 33 lira kazancam az ama öz :P 85. dkka 1-0 milan hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 napae said: Allaaaaaaaaaaaaaaaaah. Nerelerime kına yaksam Hayır, orana yapma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 başkasının üzüntüsü nasıl senin sevincin oluyor anlamıyorum, hiç mi utanmadın yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Utanmadım. Sevdiceğime kavuşmama bir adım daha yaklaştım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Akşam vardiyasını seviyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mutsuzluğun mutluluğum... yaralı styla jiletjilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 napae said: Utanmadım. Sevdiceğime kavuşmama bir adım daha yaklaştım çünkü. HAVE YOU NO SHAME? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bayadır karşılaşıorum günlük bi kızla dolmuşta, baya bi aşağıda iniyor dolmuştan. Bi daha ki sefere hatırlarsam konuşmayı planlıyorum. Baya şıktı eğlenmeye çıkmış arkadaşlarıyla sanırım. Çok az içtim ama güzel oldu kafam, keşke hep böyle olsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ^ Inb4 Restraining Order Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Alkolün bana verdiği yetkiye dayanarak...kendimi pilot ilan ediyorummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sana çıkardılar mı ondan? adam dövmüştün bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Yok ya bi halt olmadı, hala mahkeme celbi bekliyorum. Cocuğa bir kere daha rastladım, öyle mahsun mahsun baktı. Zaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar