copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yazık yaaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 iyilik meleğim^^ edit: nöbet bitti mi kız? kavusuyor musunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Yok ya yemin etti diye yapıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Çok sıkıldım ya, işsiz güçsüz oturacaktıysam neden geldim ben işe :( Bühüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Saeros said: sıkıldım lan hasta olmaktan vürüz mü var sistemde nedir, 2 aydır hastayım resmen ;((8 lanetlenmişsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 QueenofSpades said: Çok sıkıldım ya, işsiz güçsüz oturacaktıysam neden geldim ben işe :( Bühüüüü Di mi evde yatardın ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 diş beyazlatılıyo mu ole hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 wastyrx said: QueenofSpades said: Çok sıkıldım ya, işsiz güçsüz oturacaktıysam neden geldim ben işe :( Bühüüüü Di mi evde yatardın ne güzel :) Ebek. Uyusaydım ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 daha yatmadım bile millet işe filan gitmiş. vay anasını. çok boş hissettim bir an. neyseki öyle değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Off beynim zonkluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 2 saat sonra sinav var cakarsam gelip burdan küfür edecem. Hic calismadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 günlük ! ilk makalem kabul edildi, cok mutluyum lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 fizban said: günlük ! ilk makalem kabul edildi, cok mutluyum lan ! Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Grats fizban Off arkadaşların öss sonuçlarına bakmak çok güzel bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 maaşı aldık yarısı bitti bile abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abvblizzard said: Off beynim zonkluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 beynim zonkluyo ÜSTÜNE Bİ DE KARI DIRDIRI SABAH SABAH LAN GÜĞNAHIM HNEYDİ ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bugun herkes kadınlara karşı yeaa bu ne, ben ve PMS im küstük gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 QueenofSpades said: Bugun herkes kadınlara karşı yeaa bu ne, ben ve PMS im küstük gidiyoruz. Kadınlar çok kötü gibiler Ece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ahahah "çok kötü gibiler" yine de garantiye alıyo şimdi hitap ettiği bi kadın olunca. seni seniiii Sen kötülere denk gelmişsin Hako, erkeklerde de var onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Umudumu kaybetmedim daha o yüzden gibiler Ece afsad Elbet bi gün bi şanslı çıkıcak karşıma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM&feature=fvst bugun aynı boyle çok güzel olsun pls^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 dun ece erken ve merve sevi ile uzun sure ayni ortamda bulunduk, ece erken guzeldi gunluk. daha sonra tvdeki adlarini bilmedigim aptal sarisin kardesler geldi ve cidden ole konusuyorlar gunluk. cok acayip bir gece gecirdim gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 opetten bonuscardla 3 defa 75 liralık alışveriş yaptım günlük, megerse kampanya BP istasyonlarindaymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Son 4.5 saat günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar