Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla burada çalışan hemen hemen bütün bayanlar bakımlı, çok güzelleri de var sıradanları da.

Ama bizim bölümdeki 2 stajer 10 numara.

Keşke aramızda onca yaş farkı olmasaydı.
Mesaj tarihi:
bugün akışkanlarda koydum çocuğu günlük. çengel hoca da kral adam valla, baya zevkli geçiyor dersleri.
yarın da mukavemet 2 var, böyle ömür törpüsü bir ders görmedim ben. bir de son güne bıraktım, baya birikmiş konular. kolay gelsin bana. neyse ki yarın son. ondan sonra 9-10 gün falan sınavım yok.
Mesaj tarihi:
download: hep 50dakika var.. başladı 50dakika.. öle kısıyor ki kendini gelen yüzde arttıkça 50dakikayı korumaya devam ediyor
yaşam: hep 3güne daha ihtiyacım var. her şey için.. dünyada siz farketmeden durdursam ve her sene 3günü telafi etmiş olsam keşke..

bi yerde johannes factotum..
Mesaj tarihi:
depresif karilar gibi abur cubur yemeye son vermem lazim.
gittim yine haribo aldim.
allah belami versin.

bi de ders calisamiyorum. o kadar kasip 8 kitabi birden bitirirsem 3 haftada böyle olur tabi.
Mesaj tarihi:
lan ders calısmak ne ara bu kadar zor oldu.ben resmen 3 yıldır falan hiç ders calısmadım ya sanırım.1. sınıfı iyi gecmişim yani düşününce.
ders calısmamak için yapmadıgım maymunluk kalmadı.en son action sampler a kılıf bile diktim.sabah hastaydım hadi,şimdi turp gibiyim,ne bokuma ders çalışılmıyor anlamıyorum offf
Mesaj tarihi:
@ irin

ben ders çalışmamak için ask-ı memnu'ya başladım vize dönemimde izledim vizelerim bitti bıraktım.
finalde tekrar başlicam sdfdgfs
bi de geçmiş olsun bebeyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...