pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Valla burada çalışan hemen hemen bütün bayanlar bakımlı, çok güzelleri de var sıradanları da. Ama bizim bölümdeki 2 stajer 10 numara. Keşke aramızda onca yaş farkı olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sen niyeti bozmuşsun mektebe git bari yoksa haberlere çıkarsın stajerlere saldırdığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 pix olmadan bu muhabbet çok anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Telefonum çok eski maalesef fotoğraflar 320x240 boyutunda oluyor. Zaten kardeşim onlar benim. Çok yoğunum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bişi olmaz at sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 pekaziz said: İşyerinde güzel kızları izleyerek Ezginin Günlüğü dinlemek ne güzelmiş lan günlük. bi pozitiflik var sende 2 gündür fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Haziran başı gibi stajları bitecek sanırım. O zaman vedalaşma bahanesiyle bol bol fotoğraf çektiririm yüksek kalitede. Az sabredin gençler ne bu azgınlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 çok var aga hazirana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Chickipedia'yla idare ediver bir ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Adam mak müh olayına orada da devam etmis lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bu yaz letonyada bulundugum sirketteki supervisorim mail atti yunan bir arkadasi haftasonu istanbula geliyormus gezdirirmisin diye bide haftasonu tour guide olduk gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mezun oldun, is buldun. Abaza geyigini bir kenara bırakabilirsin, en azından bırakmıs rpsi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Çok zor abi bu ortamda bırakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 günlük dün seksenüçbuçuk saat uyudum hala uykum var. boğazımda ağrımaya başladı. poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 günlük, köpek sevgimde kendimi aştım. erik yemiyo diye kesip kesip verdim, kendime olsa asla da kesmem sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bitirme projesi beni bitirdi yemin ederim. Ne biçim iş arkadaş, bi hafta tatil var hesapta, biz evde ders çalışalım. Neyse ki hayatımda bir tane iyi bir şey var şu aralar. Nazar değmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bugün akışkanlarda koydum çocuğu günlük. çengel hoca da kral adam valla, baya zevkli geçiyor dersleri. yarın da mukavemet 2 var, böyle ömür törpüsü bir ders görmedim ben. bir de son güne bıraktım, baya birikmiş konular. kolay gelsin bana. neyse ki yarın son. ondan sonra 9-10 gün falan sınavım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İstanbul bekle beni bebeyims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 download: hep 50dakika var.. başladı 50dakika.. öle kısıyor ki kendini gelen yüzde arttıkça 50dakikayı korumaya devam ediyor yaşam: hep 3güne daha ihtiyacım var. her şey için.. dünyada siz farketmeden durdursam ve her sene 3günü telafi etmiş olsam keşke.. bi yerde johannes factotum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 depresif karilar gibi abur cubur yemeye son vermem lazim. gittim yine haribo aldim. allah belami versin. bi de ders calisamiyorum. o kadar kasip 8 kitabi birden bitirirsem 3 haftada böyle olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 lan ders calısmak ne ara bu kadar zor oldu.ben resmen 3 yıldır falan hiç ders calısmadım ya sanırım.1. sınıfı iyi gecmişim yani düşününce. ders calısmamak için yapmadıgım maymunluk kalmadı.en son action sampler a kılıf bile diktim.sabah hastaydım hadi,şimdi turp gibiyim,ne bokuma ders çalışılmıyor anlamıyorum offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Lilili. Çok mutluyum bugün. Dünkü ruh halimden kurtuldum çoşükür. Annemle bi sigara içip gelicem şimdi. Muah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 @ irin ben ders çalışmamak için ask-ı memnu'ya başladım vize dönemimde izledim vizelerim bitti bıraktım. finalde tekrar başlicam sdfdgfs bi de geçmiş olsun bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 lanet olası küçük şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar