rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Evlenip boşandım. Bu işte yetoluğu kanıtlanmış bir adam olarak hiç moralini bozmayım. Bazı şeyler olmuyorsa zorlamamak lazım imkanları, insanları çok. daha musait zamanları beklemek lazım. dediğim bu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Dworgian said: bizimkiler se kokteyl yapalım havasında fln işte budur. düğün neymiş, aileler otursun 2 rakı içsin tamam, al sana düğün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ders çalışmak için hiç bu kadar zorlanmamıştım günlük :( Bildiğin odaklanamıyorum.. T_T İlaç bile aldım olmuyor böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 montla çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 durumu müsait olan direk evlensin diyorum ben. on numara bişi evlilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Benim durumum müsait, tekliflere açığım. Beyaz eşyalarım, mobilyalarım filan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 al beyaz eşyanı gel. kuma yapayım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Cinsiyet ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Vidar said: montla çalış. HA HA HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 wastyrx said: Vidar said: montla çalış. HA HA HA ama sanki denmese olmazdı öyle bi his oldu içimde. tutamadım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Dikkat bozukluğu + bazı sıkıntılar var abi şuan üstüme üstüme gelen, hani komik bişi olsa da farketmezdi gene ayıb gene ayıb.. sdgsdghsfahj çok ayıb!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 rahatsiz said: Evlenip boşandım. Bu işte yetoluğu kanıtlanmış bir adam olarak hiç moralini bozmayım. Bazı şeyler olmuyorsa zorlamamak lazım imkanları, insanları çok. daha musait zamanları beklemek lazım. dediğim bu sadece. hühühü ben direk "o kızla olman hayırlı diildir belki" die anladım. son dönemlerde çok kriz yaşadık da. algıda seçtim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gunluk, naber lan duduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Günlük, yarın çok fena bi gün günlük, yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 pekaziz said: Cinsiyet ne? dişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lan hdd aldım ama kredi kartımda yeterli yer varmıydı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yine ucuz pc topliyacam mottosuyla çıkıp 2.5klik pc yaptım bide :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 napae said: Yüzüme çilek püresi sürdüm. Yalanıp duruyorum çok fena sjfhksdf. sana pişman olacağın bir şey yapma dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 allah stalkerlara yeni iletiler yeni fotolar nasip etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hayranınım kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 senle alakalı demediydim lan valla =( günahımı aldın resmen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Dworgian said: sipeyskeyk said: sesu said: ZAZAZAZAAAAAA Tezim bittiiiğ Artık mezun sayılırım^^ BENİMKİNİ DE BİTERSENE HACI +1 Abi, yapacak hiç bir şeyim yok. Gerçekten bitirebilirim asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 benim de projeleri yapiver bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fransızca mahkeme kararı çevirmem lazım şesu el atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar