FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 madalyam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: hah şimdi soruyorum. bankadan faizle karı çekebiliyomuyuz evlenmek için ? çokayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 en uygun krediyi ziraat bankası veriyo bu arada vade farkı çok düşük yörük ve çiftçi bi kadın çekip bankadan malına mülküne sahip olup, tarlayı sürdürtebiliyosun. acaba bi denesemmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tanidik tarla var ayarlarim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yarın saat 19:30'da sıtarbaksta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ders çalışmaya çalışıyorum günlük.. Bildiğin ıkınıyorum bakmak için :( üc bucuk sayfalık soru çözdüm ama mutluyum afsad. Az daha düzenli yabmam lasım soruları, sonra hoca bıdı bıdı yabıo itiraz edince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ZAZAZAZAAAAAA Tezim bittiiiğ Artık mezun sayılırım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sesu said: ZAZAZAZAAAAAA Tezim bittiiiğ Artık mezun sayılırım^^ ZA ZA ZA ZAAAAAAAAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sesu said: ZAZAZAZAAAAAA Tezim bittiiiğ Artık mezun sayılırım^^ BENİMKİNİ DE BİTERSENE HACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sesu said: ZAZAZAZAAAAAA Tezim bittiiiğ Artık mezun sayılırım^^ gz şesucum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sesu said: ZAZAZAZAAAAAA Tezim bittiiiğ Artık mezun sayılırım^^ tebriks darısı başımıza ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Merci ^____^ Ay çok mutlu oldum çıkıp basıp kitapçık yaptıracağım daha. Onu yapayım çıkıp, sonra sebbaha kadar Hon'da görüşürüz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 şesu sana 3 hero seçiyorum. o 3 heroyla çalışacaksın. seni turnuvada benim takıma alıyorum. can sende aynı şekilde. 3 hero seçiyorum o herolarla pratik yapacaksın. turnuvaya katılıyoruz ! BİZ GELİYORUZ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 beni de alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ayıpsın kankut sende varsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben tek siz hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kongorun önüne gel bıçak sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: bende evlenmek istiyorum karı yok ona napcaz ? bulim demiştim? Vidar said: Dworgian said: evlenmek istiorum para yok offf abv maaşın varsa krediyle falan halledersin, beraber sıkıntı çekmeye hazırsanız evlenin derdim. abi maaşlar atla deve diil ya yani düğün için kr çeksem kiraya eve çıksam yeter mi bilmiorum korkutuo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 düğün yapmayıverin dicem de tabi tercih meselesi bazı insanlar çok önem veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 işte barnak basılacak nokta budur. kız tarafı feci önem verio. bide aileler farklı. onlar geleneksel, bizimkiler se kokteyl yapalım havasında fln sanat camiası vs. saçma sapan. zaten rahatsız arkadaşımız moralimi bozdu. öft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: hah şimdi soruyorum. bankadan faizle karı çekebiliyomuyuz evlenmek için ? ahahahahahahahahah olm tabii ki. ama geri ödemeyi de aynı cinsten istio banka faiziyle nasıl olcak o laskdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sipeyskeyk said: sesu said: ZAZAZAZAAAAAA Tezim bittiiiğ Artık mezun sayılırım^^ BENİMKİNİ DE BİTERSENE HACI +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar