barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 git. gez iste. ne soruyosun ki- gerci hayati demissin. gittiginde onemli bisiden yoksun kalicaksan o zaman bilmem tabi. ole bisi yoksa zaman da varsagit
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 git gez diyene bak. pros cons seklinde liste bile cikardim, hala karar veremedim. o derece mühim =P ya da ben siyirdim yine.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben gezdim ama yakinlari. uzaklar da cok pahali. dandik ulkede tren cok pahali yaa
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gunluk hazir burdayken yaziim. napip edip uykumu duzene sokmam lazim he. cok feci gene duzen filan kalmadi. eskiden bole deildim hic. uykum yokken bile yater uyurdum
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 barbu said: ben gezdim ama yakinlari. uzaklar da cok pahali. dandik ulkede tren cok pahali yaa o yüzden ucuz ucak biletlerine bakcaksin. condora ve germanwings e bir bakin. cook daha ucuzlarini bulursun. bir de deutsche bahn'in bi olaylari var, hasir nesir olan bilir anca tabi.
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Az önce Gebze'ye geldim günlük. İçimi bir hüzün kapladı. :(
irin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 boşa çıkan bir pazartesi günü,kahvaltı da ettim artık uyumamam için hiç bir sebep yok derken,aylardan nisan oldugunu ve benim hala bir staj bulamadığımı hatırlamam uykumu kaçırdı.sonra ideoloji dersine konu seçmediğim,bankaya 2 haftadır gitmediğim,mutfaktaki yığılı bulasıklar aklıma geldi.az evvel koluma bir ağrı girdi,bacaklarım ve karnımda eşik değer de stabil kalanlara zaten alıştım.bi' sonraki haftasonuna kadar dans mans yok. ve evet tekrar uyumaya karar verdim.sçs
irin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bulayım.mal müyendizliği.ben en iyisi bugun odaya gideyim.bütün sevimliliği takınıp,staj kataloğunu hadım edeyim.evet evet!
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Dartanian said: Günlük neyin kafasında oluyorum ben sinirlenince. Yine kırdım dağıttım evi tablo mablo kalmadı.Parmakta mosmor oldu neden olduğunu da bilmiyorum.Off acıyo da. Olay sebebinin başım ağrırken ev ahalisinin çok gürültü yapması.3 kere sessiz olmalarını başımın çok ağrıdığını söylememe rağmen devam etmesi.. acil psikiatrik tedavi diorum cidden geçmiş olsun
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Günaydın Günlük; Yine geç kaldım işe, yine patron yok =) çok sevindim ehu. O da geç gelicekmiş, ben bi kahvaltı edeyim. ^^
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gun taaa 5 e kadar doluyum bugun sonrada yapmam gereken tonla sey var ama neyse halledicez bir sekilde herkes kendine iyi davransin
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 rejimimi hala bozmadım günlük çok tatlıyım asd edit: 5BİN NE YA
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 herşeyin özeti: (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu) (tu)(tu) (td)
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 evlenmek istiorum para yok offf abv
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi böyle yorum olmaz olsun ama be :S moralimi bozdun yahu
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bende evlenmek istiyorum karı yok ona napcaz ?
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Dworgian said: evlenmek istiorum para yok offf abv maaşın varsa krediyle falan halledersin, beraber sıkıntı çekmeye hazırsanız evlenin derdim.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hah şimdi soruyorum. bankadan faizle karı çekebiliyomuyuz evlenmek için ?
Öne çıkan mesajlar