forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kararsızlık ne kadar zor bişeymiş günlük sonuçları düşün, hesap yap, eşit çıksın tutmasın yeni olasıklar doğursun onlarla uğraş belirsizlik, hiç bir şey yapmamaya iten süreç, oluruna bırakınca boşvermişlik mi oluyor bu sefer de çözemiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hazır satılan kumpir buldum yaşasın! şimdi yapıyorum fırında bakalım nası olcak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 oha yok artık :D nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 migros =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 tez problemimle uğraşırken aklıma dinamik sistemlere değişik bir bakış açısı geldi matlabın da yardımıyla master bitene kadar bi formüle etmeye çalışayım ben bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 son 90! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sevgili idiot, kardesimlen barlara akcaz, buralara kafalari bulmus bi sekilde dönebilirim. martini hasretimi gidericem, oh. yarin sabahki kurs yine yalan olabilir o halde. öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 benim icin de ak askus, douyu kandiramadim bu gece evdeyim =( sevgili gunnuk! hastaydim ben bugun, hala bogazlarim agriyo olmicem ama surunuyorum an itibarylen. tavlada iddayi kazandim, yemegi de sattim douya o yapcak, oh mis ben de pati trollicem farmville oynicam mis gibin! boyle bos gunlerin olaylarini cok seviyorum, yapcak bisi olmamasi, kovalicak saat olmamasi, canin ne istiyosa onu yapman, boxer tshirt kic yayip scrubs izlemek of of. bi de gelecek plani yaptik bugun, jeep alisimi erteledim (kewl) simdi baska bolumlere akmak uzere sana veda ediyorum ama donejegims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Artık tatile gitmek istiyorum. Ama ÇOK istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 lan günlük yardım et bana. kelimeyi tuttursam artikeli tutmuyor, artikelini tuttursam çekimi tutmuyor :( fiilin anlamını bilsem çekimlerini bilmiyorum, çekimlerini bilsem fiilin anlamını bilmiyorum en kötüsü muhafiyet sınavlarıma 1 AYDAN AZ KALDII!!!! 1 ayda nası toparliyacam nan ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 uuu şayze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 allahm şu çocuğa almanca öğret de o da kurtulsun pati ahalisi de kurtulsun sdkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 çok atarlıyım bugün günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bugün bsya bi dayı oldum tam anlamıyla sabah ekren kalkmıştım zatn erkek olanla vbebraber denize gittik dönüşte lauraya ıuğrayıp burger kingden dondurma sımarladım. sinemaya gidelimmş diye sordu saatlere baktım uymuyodu eve geldik ice age 3 izleidk odamda yatağa uzanıp. sonra ödev yaptı hergele ona yaredım ettim. küçük olnada yemek yedşiremiyolardı benden utanıyo çekiniyo ben yedirdim yedi zaten direk karşı koyamadı iyidi sonra akşam değişti psikolojim vodkaya sardım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yoruldum lan, ne zamandir ortamslara akmamistim güzel oldu. simdi öncelikle, kardesimle sehir icine gittik. orda basamaklarda Rockstarimizi ictik, had ingilizce konusalim dedik ölesine. lafladik böyle. ondan soora bi yere gittik, house- electro caliyolardi bu gece. david guetta- winners of the gamede cilginlar gibin dansettim! eve döndük, yolda apaci sürüsü arabadan cok pis laf atti. 5 kere dönüp dolastilar. tirsmadim degil. heeeey tatlim hey schneeeggge!! bu aksam naapiyoz? hey güzelleer naber! ben tutamadim mal gibin güldüm. ne tatli gülüyooon gelsene bla bla. böyle bi geceydi kafam 2 birayla azcik güzel. öyle. yarin gitsem mi o kursa yoksa yine carsambaya mi ertelesem bilmiyorum. sadece 2 saat akmisim ortamslara, basarisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 arabanın plakasını aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hayir. arabaya bile bakamadim. 4 herif vardi icinde onu gördüm bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 vay kırolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 alaman apacileri bi baska oluyo canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 günlük dün dogum günümdü olm,güzelce kutladık ramazan dolayısıyla alkol alamadım onun eksikligi var üzerimde.arada niyeti bozdum ama sonra kör seytan dedim uza hadi. neyse saat 12 oldu uykusuzdum bi de yorulmustum kuzen geldi hadi maca gidiyoruz diye kıramadım gittim.2 hafta ara vermistik ama ii oldu oynadıgım az önce geldim ve su an cok yorgunum.mac zevkliydi ya galiptik bugün. ne aradı ne mesaj attı günlük sanki onca seyi beraber yasamadık insan sevgilisinin dogum gününü kutlamaz mı demek ki küs kalmak istiyo kendisi bilir zaten basımın etini yiyodu ben de bahane arıyodum ne hali varsa görsün.türk kızı iste azcık yüz verdm tepeme cıktı ama bitti yok artık arayan talat ne olsun ne demek ya dogm günü kutlamamak.gel de alkol alma günlük bu sıkıntı ile dogumgünüme sevinemedim ya adam gibi.ama bilerek yapıo neyse günlük sinirlerim zıpladı daha fazla yazmiim yatayım artık canım cıktı zaten.bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hepi pörtlek =) viva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ahahhaa cok saol dostum ya az da olsa güldüm cok tesekkür ederim =) @bella tesekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 nice mutlu senelere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sevgili günlük, Az önce fenerbahçede nargile icerken. Arkadaşım aradı. "Abi siz ne zaman ayrıldınız" dedi. "Sen nerden biliyorsun" dedim."Seninki baskasiyla ilişkide oldugunu yazmiş" dedi allahin belası facebookuna. "Ne halt yerse yesin kardeş" dedim. Sonra arkadasin hesabindan girdim baktim doğruymuş. Sonra dedim ki "demek ki 3 yıllık bi ilişkiyi unutmak 1 ay sürebiliyormuş". Önce üzüldüm sonra üst üste 1242342134 kere nargileyi körükleyince kafam güzel oldu biraz sakinledim. Motoruma atladım 3 saat Sahilyolu, E-5 falan gezdim. Durdum denizi izledim. Sonra kendime sordum acaba neden diye? Bi cevap bulamadim. Şu an gene onu özlüyorum. Gene kötüyüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar