Bella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 çok çılgın bir 36 saat var önümde günlük,uykusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 copry said: pekaziz said: Günlük, Ankara'dayım! :) gel dişlerini yapayımya benimde cook kotu durumda dislerim bi el atsan 2gunde cikabilir misin acaba vaktim yok gidemiyorum cok is var ama hissediyorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ben şimdi öküz gibi spor yaptım. Bu sefer baya zorladım. Karındı, bacaktı, popoydu derken sırt ve kol da ekledik bugün. Yarım saat koştum. Hadi geçmiş olsun falan dedi eğitmen. Daha fazla istiyoruaaaaam dedim. Bi kaç bişey daha yaptırdı. Daha yaptıramam yarına tutulursun dedi. İyi dedim çıktım. Yarın öğlene doğru da gidicem. 1 saat sonra da güzellik uykuma yatıcam. Hadi muju Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 tutulcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Beklediğim sonucu elde edememek, üzerine içmek, 12 saat uyumak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sarhoş olduktan sonra niye sabahın köründe uyanıyorum. bütün günün içine ettim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Yaaa iyi ki bi uyudum ya. Babamlar Circle Cafe'ye gitmişler. 1 buçuk yılı geçti oraya gitmeyeli. Sakın uyandırmayın beni falan demiştim bi de sdfsd. İkidir aynı şeyi yapıyolar. Benden habersiz sevdiğim yerlere gidiyolar. Of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sıkıldım gunluk. kalkalkı sadece 30dk olmasına ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 dynunla fede geldi cafeye. iyi cocuklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sabah 10dan beri ancak dötüm sandalye yüzü gördü günlük o da 20.00 randevusuna hastam geç kaldı diye saat 23.00 e kadar randevulu hastam var randevusuz süpriz yumurtadan çıkanlar da var tabi ayaklarıma kara sular indi 20 tane hastaya tedavi uyguladım sadece muayene için gelenleri saymıyorum bile geldi hasta bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 günlük kadınlar ne salak lan. birçoğu gerizekalı hakkaten. erkekler daha salak ama kadınlarda apayrı bir angut ırçı ya. insanlığı kurutucam sonunuz yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yarın abimi ziyarete gidiyoruz günlük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Günlük Gebze'yi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 günlük yemek uyku day_o ceya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 para basanlar şikayet etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 eski foruma yeni kural mı gelmiş neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 İçimden bi ses önümüzdeki bikaç gün kendi açımdan çok üzgün geçicek gibi dio Bana huzur, Hakoya güç. Amin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 gunluk caddede eglenmeyi ozlemisim ama mutsuzum be gunluk hala sinirliyim neymis be abi gecsin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Günlük ğatpye grmekten zorlandım ya ahaahahahehueuhahgmah ama girdim selam sınav sortesini atmak için ilçtm .ok içtm şmdid e sela ediyorum burdan tüm sevdikelerime ömbdöm byee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 dream theater <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Petrucci <31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 günlük..birisiyle görüşüorm şu sıra mtlu etti lan beni ne iş ne farkı var acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 günlük padavan bile birisiyle görüşüomuş ben hala kimselerle görüşemiorum lan afasda Bana huzur, Hakoya güç, Prensese Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yaaa. :/ Bi arkadaşım benden hoşlandığını söyledi az önce. Sinir oldum kendime. Kim bilir farketmeden neler demişimdir de hoşlanmıştır çocuk. Hay allam ya. İnşallah aramız bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 napae said: Yaaa. :/ Bi arkadaşım benden hoşlandığını söyledi az önce. Sinir oldum kendime. Kim bilir farketmeden neler demişimdir de hoşlanmıştır çocuk. Hay allam ya. İnşallah aramız bozulmaz. hoşlanması için illa ümit verici hareketlerde bulunman gerekmiyo. kendinde suç araman yersiz kanımca. edit: vay anasını sayfa başı. alıntı lazım. 2. edit: oha saat çok geç olmuş yatmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar