napae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 10'daki dersime gitmemeye karar verdim. İstemiyorum gitmek sdfg. 11'dekine gidicem. Bugün spora gitmedim 10'da derse gidicem diye ama şimdi de vazgeçtim falan kötü oldu. Neyse ki yarın gidicem. Bi kaç hareket yapiyim bari şimdi boş boş oturucağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 arkadaşlarımın ikisi de tuzlaya gönderilmişler komando olmaktan yırttılar :D inş. acemilikten sonra da güzel yerlere düşerler çok mutluyum günlük telefonla da konuştuk sesleri gayet iyi geliyor ama çay içememişler 'insan çayı özler mi irem çay içmeyi özledim' dedi mamuş =( içim acıdı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 askerde çaydan bol ne var ya. 5 kuruşa satılır almayanı döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 900 kişiymişler sıra gelmiyormuş sanırım =( ama artık içebilecekler yihuuu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 günlük, löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 fena çok fena hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gunluk cok isim var 3 gibi sariyerden cikicam ama yollar kapanicak nasi gecicem karsiya ordan once camlica ordan cadde ordanda uskudara gitmem lazim. bu ne be gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Zor geliyor günlük, bazen çok zor geliyor hemde :) İnsanın elinden bişi gelmemesi kadar iğrenç bişi yok. Sadece izleyebiliosun, rahatlatmaya çalışıosun. Sapliim böle adalete :) Bana güç, Hakoya huzur. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 günlük bu haftaki 7. ve 8. sınavıma girmek üzere okula doğru yola çıkıcam şu ralli olayı yüzünden ne zaman gelirim belli olmaz gerçi üsküdardan gelebilirim neyse haftaya 4 sınavım var çok rahatım haziranın gelmemesini umuyoruz ondan sonra edit: pazar günü de tuzlaya abimi ziyarete gidicez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gunluk bide zekeriyakoye gitmem gerekiyor hadi artik ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kafam karıştı lan. naapsam neetsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kampus iyi guzel hosta,okul denilen kavram ne kadar guzel olabilir ki.uzun uzun yemek yedim ustune tatlı yedim.sohbet muhabete katıldım,çimlere yattım.36lık film bitirdim.yok yani daha ne yapabilir ki bi insan kampuste çok sıkıcı lan. bi ara gidip fakulteler aası macı bile izlemeyi dusundum.ama sabah curufa kaç demiri hesaplayan hocamı,top peşinde salak salak koşarken gormek istemediğime karar verdim. OKUL ÇOK ÇİRKİN ÇOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ne güzel okulda çiçekler böcekler var hava da güzel, hayat ne güzel falan desen mutlu olucaksın. ne gerek var böyle kötümser olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Çünkü bitmiyor be azizim. Dersler, iş güç bitmek bilmiyor. Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 vakit gecsin diye şimdi kantine inip soda alıcam. işin kotu yani ben derse girmicem dediğimde lan olurmu giriyoruz bak hep beraber diyen bütün arkadaslarım yemek sonraası æææææ ne mukavemeti lan diyip gittiler.bi' ben kaldım resmen.üff gideyim soda alayım ayrıca yanımda hiç bir kitabın bulunmamasını,mp3 calarımın sarjının bitmesini ve kutuphane 2 km uzaklıktaki fakultede bulundugumu da belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sen niye kaldın, gitmedin onlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Gelmeme 4 gün kala volkan patlaması. Uçağım iptal edilirse adam öldürrüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sesu said: Çünkü bitmiyor be azizim. Dersler, iş güç bitmek bilmiyor. Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin? ferrero'nun şöyle bi fotosu vardı. Ferrero said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sdfg ii dedin vidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 set hiç bitmesin istedim, hayatımın art arda gelmiş en güzel 6 günü olabilir. içerdiği her şey çok güzeldi. müthiş bir boşluk hissi içerisindeyim. napıcağımı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 günlük pati bugün gaylerin insan olup olmadığına ve tanrının olup olmadığına karar veriyor sanırım. sonra paticik çok sıkıcı rerörerö vs.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Asfalt makinesi geçiyo yol çalışması var yemin ediyorum vecihi geçiyo sanki ayna falan titriyo ev sallanıyo Bismillah yine geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 d. gününe kaçar ben lan yarın sınavım var gece içicem olcak işmi şimdi erken dönmeye kasıcam mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 viski karides ne kadar iyi ya. seviyorum hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Çok içtim, çok eğlendim. İlk defa bi patidaşımı gördüm ama yanına gitmedim hem benim etrafım kalabalıktı, hemde onun afasd Hem bilardo oynadım, hem dart oynadım, hem sf 2 oynadım hemde bunları yabarken içtim baya baya. Adamlar çok pis soktu kazığı hesabı öderken hafiften içim cız etmedi deil ama değdi len ajfga bildiğin eğlendim.. Bana daha fazla böyle gece, Hakoya Prenses. Amin. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar