vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 EY VAH inc sülale dramasi. iyi niyetle yapilmis bir hareket + zavalli nil + basa patlayacak olan bir kabak. Yem gibi kaldim resmen aile büyüklerinin arasinda, iyi niyetim basima bela olmak zorunda mi hep alala. neyse. 9 sayfa kaldi, bitmek üzere yalniz bir sorun var; o sirada ben de bitmisim meger. bütün gün boyunca 2 kahve, 1 cay harici hic bisey tüketmemisim. sorunlari cözmeye önce burdan baslamali galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 günlük günlük söyle bana var mı benden çok odasını özleyen bu dünyada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abv idare hukuku. son 3gündür ömrümden ömür gitti kurdeşen falan döktüm. çalışma bitti sınav yarın neyse halim çıksın falim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bana hastasız bir gece, deliksiz bir uyku, hakoya allah ne verdiyse diğer herkese de ne istiyorlarsa şu fani dünyadan amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 günlük, acayip huzursuzum. uyku da tutmuyor. noluyo ya? ayrıca yarın bu halimle de izmite gidemem. ne olucam ben mezun olunca ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ödevleri paylaşıyoruz yine bitiremiyoruz, bu insanlar nasıl yetiştiriyor her şeyi anlamış değilim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 karnım acıktı günlük,fındık buldum ondan yedim az,geçti neyse oh :P yarın spora gitsem bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kedi burcu varmıs lan günlük, Aslında gayette mantıklı,kedi gibi davranan bi sürü insan tanıyorum. Nankörü,çekingeni,sessiz sakin gözüküp,üstüne gidince dişlerini göstereni var da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Oh yarın cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Görev beni bekler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 evet sonunda "artist ne arar la bazarda" nerden gelmiş öğrendim hehheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Pff akşam uyumayıp o kadar tiivi izledim boşboş, sınava gidicem sabahtan kalkamam belki die. Gittim de okula bi baktım bomboş sınıflar aceba gene mi günleri karıştırdım dedim. Laba gittim hocayla konuşmaya hocamız vize yapmıcak dedi. Sınav iptal oluo ama söyleyen yok lan o kadar kötü bi okulda okuyorum afasdaf şimdi ayakımdaki ağrıyı az abartıp büroya gitmemeye çalışıcam afasdf Bana huzur, Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sabah kalktığımda ayna karşısında bi japon gördüm böyle çekik gözlü baya seksi oluyorum uyandığımda lan. her konuda en iyiyim kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Varlığından haberim olmayan kaslarımı çalıştırdım bugün. Sabah kalkıp gitmek zor geldi her yerim ağrıdığı için ama başardım böhöyt. Dün de telefonda eski sevgilimsle konuştum. Ödemeli attı klasik sdjfkjdfghk. Çok özlüyorum lan pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 gunluk uykum var cok ama cikmam lazim birazdan, bugun cok isim var cok. yoruldum gunluk. @napae odemeli atan erkek arkadasi bosver kullaniyor o seni sfddhgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 en iyi benim her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abicim bi hayırsever gelse, efe gel seni yurt dışında işe alim dese. böyle topuklarım arkama vura vura koşar giderim yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kermit said: sabah kalktığımda ayna karşısında bi japon gördüm böyle çekik gözlü baya seksi oluyorum uyandığımda lan. her konuda en iyiyim kahretsin. AHAH KERMİT <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kermit said: en iyi benim her konuda. Kendini kandırma artık, en iyi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 klasmanınız farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 selam günlüque bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bizim evde 2 tane tuvalet var simdi ben hep 1 tanesini kullanıyodum diğerine aylardır girmezdim bu gün "belki bana küsmüştür" diye gittim onada işedim gönlünü aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 günlük, OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar