Vidar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fistan bi cahilleri mi komando yapıyolar naaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fakirler ve cahiller ayrılsın diyolar direk komando oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 pogodi said: yalnız resmen bütün mühendisleri komando olarak eğirdire toplamışlar fistan ağzını hayra aç sdfs NASSI YA =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gerçi bana koymaz call of duty serilerini full oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 veteran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kantırda keleşle balkondaki adama hedşat verdiğim günler geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bomba atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aha kafası yarıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi o flaşı kim attıysa anasına atsın yani. böyle takım olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 takım halinde gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hadi hadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu kadar yıl sonra ailemin erkeklerini anlamaya başladım sanırım. ama yine de uyumak için alkol almak pek bi tutunamayan, pek bi mesnetsiz, pek bi tiynetsiz. genetik allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sabah 5.. Star wars: a new hope izlicem. oglen 1 ders var,uyku yok.pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 vasifsiz bir yasin daha sonuna geldik, yenisinde yeni vasifsizlikalra haziriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kitap okicam baslayamadim bi turlu nese yallah tazyik basliyoz bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Yine bir pazartesi sendromu ile karşınızdayız günlük. Uykuuuaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Günlük ders iktisat bb falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 merhaba.günlük. bugün doğumgünüm ve 2 vizem var. hayat mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 günaydın günlük, bugün doğumgünüm ve bütün gün tembellik yapabilirim. ne güzel bir hayat bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 QueenofSpades said: Tolga yine de kaybettim diye resmi gazeteye yazıyı çak, çünkü fotokopisi ile de iş görülür biliyorsun, tc kimlik numaranla falan, sonra basın agrımasın. Ben kaybetmiştim diyebilesin. bunu dediğimde bana gülenler olduydu. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Yoğun bir hafta beni bekliyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dworgian said: QueenofSpades said: Tolga yine de kaybettim diye resmi gazeteye yazıyı çak, çünkü fotokopisi ile de iş görülür biliyorsun, tc kimlik numaranla falan, sonra basın agrımasın. Ben kaybetmiştim diyebilesin. bunu dediğimde bana gülenler olduydu. lol niye gülsünler ki, artık insanların her türlü bilgisine tc kimlik numarası ile ulaşılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ogrencilikten kacis yok lan, son sinavima girdim tribim sadece 9 ay surecekmis meger. an itibariyle eylul'de mba'e basliyorum ehue. keske 3 korner 1 penalti gibi 2 master 1 phd olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 QueenofSpades said: niye gülsünler ki, artık insanların her türlü bilgisine tc kimlik numarası ile ulaşılabiliyor. inanmıolar bi kimlik fotokopisiyle uygun aracı şahıslarda bulunursa kimlik sahibini zora sokacak şeyler yapılabileceğine fln. neyse işte öyle aklıma geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar