rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 tamam. vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bizim ayilar dün nasil ictilerse, salondaki koltugu modemin, kablolarin starterboxun üzerine falan cekmeyi bi sekilde basarmislar, kablolar asinmis. kablonun teki aha böle yirtilmisti, telleri kopmustu. net gitti tabi. esas kiz olan ben nil, önce pesimist bi sekilde HAYDAAA AYIOGLUAYILARSÜLALESIBOZUUKHAYVANLAR!!!!! seklinde bi sinirle ve pesimistlikle sövdüm. bu ilk tepkimdi. evet. mazaretim var asabiyim ben. aynen. ama sonra bi irkildim ve kendime gelip dedim ki... BEYLER SAKIN INDIR O ELI ve kabloyu tamir ettim, yapistirdim bisiler yabdim. ve net geri geldi :D ondan önce servisi aradim, yeni kablo aletedevat falan yollicaklar. tamir edemeseydim min. 4 gün falan net olmayacakti. OH SÜPERIM. annem de yine gaza gelip MEEENDIS OLSANA KIZIM SEN!!! dedi. bi de dün it kuzenim fena isirdi, sicti agzima. sirtim agriyo simdi. bogusurken ters bi hareket yaptim galiba. neyse simdi ders. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hasta olucam,genzim yanıyor. teyzemle annemle konustum,çok özledim.bitse de gitsek ya.valla sıkıldım artık. ayaklarım da acıyor.ders sonunda çalısmaya kaldım salak gibi.zaten normalde yürüyemediğim ayakkabılarla dansetmeye çalışıyoruz.gece eve girerken yuruyememin sebebini de ayakkabımdaki kan acıklığa kavusturmuş oldu.duşa giricem yaralar acıyacak korkusuna giremiyorum.dün gece ayaklarımı yıkadıgımı butun apartman duydu zira bağıra çağıra. çok çirkin lan bugun.bok gibin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 vaniLLe said: bi de dün it kuzenim fena isirdi, sicti agzima. sirtim agriyo simdi. bogusurken ters bi hareket yaptim galiba. Bi an belgeseller fln aklıma geldi beele. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Yarın sınavım var, elimde not bile yok ama kendime güvenim tam ^^ Sınavdan önce tomogrofi cart curt onların sonucunu alıcam doktor abilerle konuşucam fln. Bide aceba elektronik piyanomu alsam diyorum bu yazki planları iptal edip sdfgh Bana huzur, Hakoya uyku, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hayatımda çok fazla değer verdiğim 2 insan askere gidiyor günlük ve ikisi de uzun dönem komando ısparta . offf ya çok moralim bozuk umarım sağ salim kafayı yemeden dönerler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Günlük ygs yerine başka bir şey icat edilmeli. Günlük napıyosun canım, Ben iyiyim güzelim. Çevremde çok saf gözüken uyanık var, sallamıyordum diş göstermiyordum ama yeter bu kadar daha farklı davranırım artık. Onun dışında yavrum 2-0 olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 wastyrx said: vaniLLe said: bi de dün it kuzenim fena isirdi, sicti agzima. sirtim agriyo simdi. bogusurken ters bi hareket yaptim galiba. Bi an belgeseller fln aklıma geldi beele. :D bi dekka.. sen bana antilop, aygir ya da türevi mi demek istedin simdi? hakoya bir, sana ikiii... dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 vaniLLe said: wastyrx said: vaniLLe said: bi de dün it kuzenim fena isirdi, sicti agzima. sirtim agriyo simdi. bogusurken ters bi hareket yaptim galiba. Bi an belgeseller fln aklıma geldi beele. :D bi dekka.. sen bana antilop, aygir ya da türevi mi demek istedin simdi? hakoya bir, sana ikiii... dsfg. Hmm aklıma ilk kedigiller gelmişti, yavru aslanlar daha spesifik olmak gerekirse ama onlarda olur bana kendine yakıştırdıysan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu durumda madure olan ben oldugum icin kendimi savunmasiz antiloplarin yerine koydum! ama national geographic gibiyimdir vesselam, kesfedilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 copry said: uzun dönem komando ısparta . eğirdir güzel yerdir. göl kenarı böyle. küçük bi yer ama sakin sessiz. kışın zorlanırlar bi tek göt dondurucu soğuğu olur. yarım saat uzaklıkta gelendots adında ilçe vardır elmaları dünyanın en iyi elmasıdır. zaten türkiyede bulamıyosun. direk yurtdışına gönderiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 copry said: hayatımda çok fazla değer verdiğim 2 insan askere gidiyor günlük ve ikisi de uzun dönem komando ısparta . offf ya çok moralim bozuk umarım sağ salim kafayı yemeden dönerler =/ aynen bu şekilde yolcu ettik abimi az önce antalyaya. yarın sabah ıspartaya geçicek. bi hafta görmeyince deliriyorum, napıcam bilmiyorum 1 sene onsuz istanbulda, çok koydu arkasından bakakalmak. umarım çok zor olmaz onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Sayılı gün çabuk geçer cansın. Güle güle gitsin, güle güle gelsin inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hayirli tezkereler cansinim, üzülme. umarim cabucak atlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 teşekkür ederim, çok saolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kermit said: copry said: uzun dönem komando ısparta . eğirdir güzel yerdir. göl kenarı böyle. küçük bi yer ama sakin sessiz. kışın zorlanırlar bi tek göt dondurucu soğuğu olur. yarım saat uzaklıkta gelendots adında ilçe vardır elmaları dünyanın en iyi elmasıdır. zaten türkiyede bulamıyosun. direk yurtdışına gönderiyolar. gelendost elması iyi de allahın unuttugu bi yerden niye bahsettin lan burda onu anlamadım hadi ada var orda mangal falan yapılır göl kenarında yürünür falan denir de gelendost ne. az daha ilerle gelendosttan Şarkikaraağaç var oranın da köylüleri meshur birde kızıldağ milli parkı. dünyanın en büyük mavi sedir ormanı var orda.oksijen deposu. birde eğirdir komando birliği kapanmadı mı? öyle bişi duymuştum. pek cahil arkadasım yok komando askere gidenlerle muhatab olamıyorum o yüzden tam bilmiyorum gerçi. bir de yalvaç. likya kral yolu vs... o başka bir mesaja kalsın artık sdfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yalnız resmen bütün mühendisleri komando olarak eğirdire toplamışlar fistan ağzını hayra aç sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 4-5 kişiye sordum, yarın saçlarımı kestiriyorum. Hepiciği kestir dedi. Kestiriyorum ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kestir, adama benzersin, oh wa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 '-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bence kestirme gayet iyi gozukuyor fotonu gordumde tabi kisadan kastin ne acaba? ps: gunluk cok mutsuz ve sinirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Saçımın önünü şöyle kestiriyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ygs geçti. kolay tarafını atlattım. pis bişey bu ya. zoru gelicek şimdi. acaib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yatiyorum ben artik amma okumam varmis sabah 9.30 ayaktayim herkes rahat olsun gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Fistan said: kermit said: copry said: uzun dönem komando ısparta . eğirdir güzel yerdir. göl kenarı böyle. küçük bi yer ama sakin sessiz. kışın zorlanırlar bi tek göt dondurucu soğuğu olur. yarım saat uzaklıkta gelendots adında ilçe vardır elmaları dünyanın en iyi elmasıdır. zaten türkiyede bulamıyosun. direk yurtdışına gönderiyolar. gelendost elması iyi de allahın unuttugu bi yerden niye bahsettin lan burda onu anlamadım hadi ada var orda mangal falan yapılır göl kenarında yürünür falan denir de gelendost ne. az daha ilerle gelendosttan Şarkikaraağaç var oranın da köylüleri meshur birde kızıldağ milli parkı. dünyanın en büyük mavi sedir ormanı var orda.oksijen deposu. birde eğirdir komando birliği kapanmadı mı? öyle bişi duymuştum. pek cahil arkadasım yok komando askere gidenlerle muhatab olamıyorum o yüzden tam bilmiyorum gerçi. bir de yalvaç. likya kral yolu vs... o başka bir mesaja kalsın artık sdfdsfg yalvaç baya güzel çınar altı denen yer mükemmel zaten likya kral yoluda baya eski bi yer. antokyamı ne var orda gittim gördüm bizzat. güzel yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar