copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kermit ne adamsın bee meteorolojiyi bile yalancı çıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 İlk sınav direk açıklandı ve 80 almışım.Kısmet 2.ye Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Azmodai said: Dworgian said: bi sonuç alıcam o sonuca göre ya hayatım yıkılıcak kafama, ya da huzura ericem. hamilelik testi? :o cık değil ama sonuç canımı sıktı. böyle hayatın die küfredesim var gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Dartanian'la Dworgian'ı hep karıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj içeriğinden rahatlıkla anlayabilirsin kim kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kütüphaneler açıldı mı, şesu ortadan kaybolur. HATHBYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gülegüle sevgi kelebeği <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 dreagloth said: Mesaj içeriğinden rahatlıkla anlayabilirsin kim kim. za asjdsjdfasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 copry said: kermit ne adamsın bee meteorolojiyi bile yalancı çıkardın ben demiştim ama perşembeye kadar yağmur olmaz diye çarşamba günü maçımız var demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 günnük lan akşam çalışsam mı navigasyon eğitimine mi gitsem. hımm ko bi tarafına iş hayatının, yönümü bulmayı öğreniyim daha iyi lan. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Günlük, Bir görevden daha dönüm ve kartım bugün de yok. Ama sabah mesaj geldi acil talep vs. diye. Sanırım yarın elime geçecek artık. Son 2 saat eve gitmeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 3 ssat de bende kaldı hadi bakalım hastalar piknikte sanırım sinek avlıyorum oh mis ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Özelde misin devlet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 özeldeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Özelde müşterisi olmayıp da sevinen tanıdığım ilk kişisin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 müşterim çok sadece bugün yok hem para değil mutluluk peşindeyim ben bu güzel havada kimsenin dişi ağırmasın amin ^^ edik: ayrıca fix maaş alıyorum artı prim alıyorum şeklinde çok da etkilemiyor beni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bu havada çocuklar sık sık şeker yer dişleri çürür, büyükler de çay kahve içip ardından dondurmaya abanır dişleri çatlar. Yazın işler patlar sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Rockstar olmaya karar verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu kutsal yolda başarılar diliyoruz o zaman sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 allah belanı versin farenjit , sanki her yutkundugumda bogazıma çatal batırıyor puşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Hayvan gibi headbang yapmak istiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bugün yanıma oturup somurttu full, noluoz diyincede sınavlar başlıcak ya sanırım ondan dedi <=> önümüzdeki maçlara bakıcaz.. Aptal sınavlar için trip yapıcak hatunu bünyem kaldırmaz şuanda, başka zaman olsa olabilirdi belki de şuan bildiğin olmaz yani. Neyse kısfmet değilmiş :) Çok yoruldum onun dışında en azından evdeyim bunada şükür.. Büroya badanaya yardım da edebilirdim sdfg Bana huzur, Hakoya kum torbası, Kermite kız evlat en şirininden, Prenseslere Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Az daha beni önümüzdeki hafta şehirdışı göreve yolluyorlardı lan günlük, son anda yırttım. İyi ki kartım hala gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hakoya tripsiz prenses,bana zaman makinası ya da click kumandası amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar